QUOTE(Kriiste @ 2009 11 22, 19:31)
o tai ka jums duoda tas tyrimas dabar? kiek supratau jis ne pilnas ir isvadu daryt negalit jokiu
jei vaiko IQ aukstas ir jis igalus atlikt visas tas uzduotis - jam ir mokykloje ner problemu del mokslu - tad irgi tirt ner reikalo - nebent tevams paglostyt savo ego, kad turi protinga vaika su IQ kokiu 160
, o jei nesiseka mokykloje ir nustitinet tik tam kad patvirtint jog jis "debilas" atsiprasau uz si zodi - irgi - kam to reik? kad skaudint save? va as manau tas tyrimas, kad ir koks sunkus bebutu - jei jau ryzaisi - atlikt pilnai - tada pagal skaiciukus galima matyt kas ir kaip is tikro, kur silpnybes, kur stiprybes, juk saket kad jam kazkas labai sekesi - tai tas kazkas turetu zenkliai kelt bandra IQ, bet as jau kartojuos
- bendras IQ nieko nereiskia, bent jau musu vaikams, jis reiskia tik tuomet, kai mokyklai reikia nustatyt mokymosi programa, o ne vaiku lavinimui 
beje, 0 buna tik visiskai nemastancioms butybems

jei vaiko IQ aukstas ir jis igalus atlikt visas tas uzduotis - jam ir mokykloje ner problemu del mokslu - tad irgi tirt ner reikalo - nebent tevams paglostyt savo ego, kad turi protinga vaika su IQ kokiu 160

beje, 0 buna tik visiskai nemastancioms butybems

Tu manęs nesupratai, testas buvo atliktas pilnai, tie priedai IQ neįtakoja.
O dėl aukšto IQ vaikų mokymosi sunkumų, tau gal labiau papasakotų toratora
Kai paūgėsit ir jums darys IQ labiau suprasi ką noriu pasakyti, nes kiek suprantu kito būdo pamatyti nėra, tik patirti savo kailiu
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 22, 20:20)
ir man stogas vaziuoja, bet ji guli dabar, ir miega, jau nuo pietu - vis prieinu, patikrinu - vaistuku suduodu, ji tik sako noriu miegucio ir viskas, siaip nakties bijau labai, o forume kazkaip paprasciau laukt to kas bus, ne taip mintys lenda - o jeigu....ir pan
bandau uzimt save - kad nuo stogo nenusokciau 

Ir mano toks būna kai aukšta temper.. būna, toks nei gyvas nei miręs, nieko nenori tik leisk pamiegot
Papildyta:
QUOTE(Nanuk @ 2009 11 22, 20:10)
Kriste, as tai negaleciau temoje sedet kai karsciuoja vaikas.
Man tokia panika prasideda.
bet stengiuos paprastai laikytis be smurto, nes kaip taisykle tai atsiliepia jo elgesy. Jei pradedi must tai jis irgi mustis pradeda, ne ta pacia akimirka, o aplamai. Kai smurto ner tai ir vaikas nesimusa. Pavyzdi ima is musu vaikai.

bet stengiuos paprastai laikytis be smurto, nes kaip taisykle tai atsiliepia jo elgesy. Jei pradedi must tai jis irgi mustis pradeda, ne ta pacia akimirka, o aplamai. Kai smurto ner tai ir vaikas nesimusa. Pavyzdi ima is musu vaikai.

be to smurtas prieš vaikus, tai tėvų bejėgiškumo išraiška
mane ta mintis dažnai sulaiko, kas gi be bus jei jis jau dabar bus stipresnis