Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai katėms

QUOTE(Kinderiukas @ 2012 01 28, 09:56)
As pasiuvus is rankoves (savo megstuko ) ,ir dedu kekviena diena , nes bute tikrai nera silta  verysad.gif 
taip pat ir pas veterinara kai vaziuojam aprengiu ir dar i pleduka isuku, ir kaciuka dedu i didele(gilia turiu )  tasiuka  biggrin.gif

Aiškuma. Na, sfinksams tai jau tikrai reikia, manyčiau, tokio apšiltinimo į lauką keliaujant smile.gif

Reiks ir man kažkaip prievarta įsukinėt į pledukus... nors ne megėjas tokių dalykų maniškis...

Gal dar kas kokių patarimų?
Ir išvis, ar verta dėl tokių dalykų pergyventi? ar kačiukas per penkias min lauke gali pasigaut ligą? Kvailas klausimas, bet visgi... biggrin.gif maniškis su kailiuku, tai gal ne taip jam tas šaltis ir baisu? Kas už tuos katinus geriau žino... biggrin.gif
Atsakyti
Radau visokių šiltų drabužėlių katėms pavyzdžių, kaip:
user posted image
user posted image
Bet aš neįsivaizduoju, kaip išvis įmanoma aprengti. Ypač priekines letenas kaip įvilkt į tą drabužėli. Maniškis tai kandžiojasi kaip pasiutęs. Net gaila pasidarė bandant apvilkt...
Atsakyti
Mūsų naujos drapanos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

kaip ten su šiluma plaukuotiems katinams yra tikrai nežinau, nes maniškiai tai nuogutėliai, todėl būtinai turiu rengti , nes nevisada pavyksta namuose išlaikyti +20 ir daugiau. dėl vežiojimo tai aš planuoju pasisiūti apšiltinimą transporteriui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 11, 13:07)
o gal kas turit parduot kazka panasaus i kojine siuta, kad galeciau apmauti savo keliom katem po sterilizacijos,kad zaizdos nedraskytu?  ax.gif

Pačiai nesunku pasidaryt (subalansuota šunims, bet gali tikti ir katėms):
http://voknits.com/r...ed-dog-sweater/
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 02 09, 14:39)
Pačiai nesunku pasidaryt (subalansuota šunims, bet gali tikti ir katėms):
http://voknits.com/r...ed-dog-sweater/

Geras! Dabar gailiuosi, kam ismeciau rozini merino vilnos megztini doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
gailėtis nereikia, pakuistukuose yra labai neblogų dalykų šiam tikslui smile.gif pradžioje ir aš karpiau rankoves. kartą pasisekė rasti gryną kašmyrinį megztinį ( aiškiai kažkam po skalbimo susitraukė biggrin.gif ), o katytė labai juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Aš saviškį kai į tokią rankovę bandžiau apvilkt tai tiek buvau sukandžiota ir apdraskyta, kad daugiau nesinorėjo nė bandyt... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BasaRasa: 25 vasario 2012 - 01:24
Sveikos, kačių mylėtojos ir auksarankės .smile.gif
Bandau atgaivinti šią temutę.

Bandau numegzti katytei rūbelį, bet nelabai gaunasi blush2.gif
gal galėtumėte pasidalinti proceso eiga, kiek maždaug akių pradžiai uždedate ir iki kiek praplatinate?

Atsakyti
sveikos,kažkada užmačiau axiomos megztukus,labai gražu,norėčiau sau tokį,ar dar mezgat? smile.gif
Atsakyti
sveika, dėkui už pagyrimą smile.gif

žmonėms tai nemezgu ( tiksliau mezgu tik savo vyrui, vieną megztinį jau koki ketvirti metai rolleyes.gif ). o kačiams tai mezgu dar, jei kokia graži idėja kyla smile.gif

pagal užsakymą dar neteko daryti, nors norinčių ir buvo.
Atsakyti
Sveiki,man taip pat labai aktualu,kaip vyksta visas mezgimo procesas,nes nelabai isivaizduoju kaip tai daryt.....gal tikrai galetu kas aprasyti visa procesa? nuo kur pradeti? 2 ar 4 virbalais megzti? kaip kojom skylutes daryt? o gal is dvieju daliu megzti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantaSwan @ 2013 01 16, 17:10)
sveiki,jungiuosi ir as i jusu tema.niekur nerandu aktyvios temos apie sfinksu megztus rubelius.gal cia atsirastu mezgejeliu,kurios galetu pasidalinti patirtimi,kaip juos megzti? g.gif

Sveiki.
pirma rubeli numezgiau be manekeno smile.gif
tiesiog is akies.
mezgiau tokiu principu kaip kojine tik kiaura...smile.gif gale placiau o arciau galvytes siauriau...
idesiu veliau foto kad issivaizduoti butu lengviau...
P.S. musu peterbale nepernesa rubu, niekaip nepripranta, visokiu rusiu, ilgiu , dydziu, plociu isbadem...vos tik aprengus ji is karto sliauzioja, nepatogu turbut jai..
o kanaduke, pirma karta aprengus buvo patenkita...(tik nuprausti kai kurias kuno vietas rubelis trukde smile.gif)

QUOTE(JolantaSwan @ 2013 01 16, 18:25)
o mezgate su 2 virbalais ar su 4? pradeti reikia nuo kakliuko,taip?

su penkiais...bandziau su valu, bet per siauras mezginys nepatogu...
as pradedu nuo galo..pvz.uzmetu kokias 15akiu ir mezgu koki 15eiliu ir po truputi platinu, kad nugaryte uzdengtu kuo daugiau...mazdaug 14 ir 15 eilej uzdedu po 12 akiu is abieju pusiu ir sumezgu i viea mezgini ir toliau mezgimas vyksta ratuku...

P.S.Veliau galesiu akiu ir eiliu sk patikslinti. 4u.gif

QUOTE(kykute @ 2013 01 16, 18:26)
Prašom užbėgt ir į bendrą rūbų temą: Drabužiai katėms  4u.gif

as pagal tos temos pavyzdukus ir sukuriau savo sedevrus smile.gif

QUOTE(JolantaSwan @ 2013 01 16, 18:42)
ir as pagal tai bandau,tik pradejau nuo kaklo su 4 virbalais.

galim ir taip, cia jau kaip kam patogiau..tik su isplatejimu nz ar graziai gausis. g.gif

QUOTE(JolantaSwan @ 2013 01 16, 18:57)
hmmm,tik kazin kaip skyles kojoms daryt? kaip pirstinei pirstus? kiek akiu reikia palikt kojytem?

as pvz dariau taip...jei viso 50 akiu yra.tai padalinau per puse (25 akys), tai 10 akiu vienai kojytei 5 tarpeliui 10 kitai..as taip dariau...
Atsakyti