Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai katėms

QUOTE(AsataN<-- @ 2009 11 24, 18:16)
Na tu ir saunuole tongue.gif tai cia tavo...man patiko tongue.gif 4u.gif  4u.gif

Aciukas. Ir mano augintiniams rubeliai patiko.
As visada juos rengiu kai saltuoju metu keliaujame kur.
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2009 11 24, 14:13)
saviškio nerengiu nes dar nešalta jam.Bus šalta rengsiu biggrin.gif O rūbeliai kas siuva,kas mezga.Yra kas perka ax.gif Maniškis kol kas turi tik liemenę biggrin.gif

Gal gali parodyti kaip atrodo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(SoftKiss @ 2009 11 24, 18:23)
Aciukas. Ir mano augintiniams rubeliai patiko.
As visada juos rengiu kai saltuoju metu keliaujame kur.

Na tikrai saunuole, puikiai pasidarbuota. smile.gif
Atsakyti
Pamacius nuotraukas, ne karta sukikenau biggrin.gif tikrai mielai atrodo wub.gif na aisku, jai katinukas uz rengima, jam to reik ir nesipriesina, tai renkit smile.gif tikrai grazus rubeliai. thumbup.gif
Atsakyti
o kur galima nusipikrti drabuziu? smile.gif Softkiss, labaaai grazu
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 11 24, 17:51)
Vakar teko važiuoti pas veterinorių, o aš turiu sfinksiuką, taigi užsidėjom šiltą striukę su kapišonu ir važiavom  thumbup.gif  Jam patinka drabužėliai ir jis nesimuisto nei rengiant, nei nurengiant, nei vežant aprangtą  4u.gif  Beje, mūsų striukę labai išgyrė laukiamajame  biggrin.gif
Dar turim megztinį ir šaliką, kai nešildė namuose, tai jam su megztuku buvo labai  thumbup.gif  biggrin.gif

Gal galit parodyti ?smile.gif
Atsakyti
as irgi mielai nupirksiu smile.gif tai vat ir klausiu ar kas parduoda smile.gif
Atsakyti
susigundziau kaciu rubeliais,reiks man pabandyti numegzti megztuka ar kokia liemenele,bet problema kad nelabai prisileidzia mano katyte.na reiks pabandyti,man tai labai patinka.
Atsakyti
o gal kas turit parduot kazka panasaus i kojine siuta, kad galeciau apmauti savo keliom katem po sterilizacijos,kad zaizdos nedraskytu? ax.gif
Atsakyti
Kaip gražiai kačiukai atrodo , liux thumbup.gif o kur randate iškarpų ? be iškarpų nemokėčiau pasiųti g.gif
Atsakyti
Mūsų šio sezono puošmenos smile.gif kažkaip užsikabliavau aš ant šių rūbelių, nes tik tokiems mažiems panarpliojimams dar turiu kantrybės.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Niekada nebuvau už katinėlio dabinimą drabužėliais, bet dabar susimąsčiau, kaip jį neperšaldžius nuvešti pas veterinarą, kai lauke bus daugiau nei minus dešimt... O katinėlis trumpo plauko, nedidukas, į lauką neleidžiamas, taigi prie šaltuko tikrai nepratęs. Gal turite kokių patarimų kaip be drabužėlių jį apšiltinti? Jei susuksiu į kokį šiltą audinį nešant transporteryje, manau, kad vistiek išsikapstys. Ar jau pulti siūt drabužėlius?
Laukiu patarimų smile.gif
Atsakyti
As pasiuvus is rankoves (savo megstuko ) ,ir dedu kekviena diena , nes bute tikrai nera silta verysad.gif
taip pat ir pas veterinara kai vaziuojam aprengiu ir dar i pleduka isuku, ir kaciuka dedu i didele(gilia turiu ) tasiuka biggrin.gif
Atsakyti