Pamacius nuotraukas, ne karta sukikenau tikrai mielai atrodo na aisku, jai katinukas uz rengima, jam to reik ir nesipriesina, tai renkit tikrai grazus rubeliai.
Vakar teko važiuoti pas veterinorių, o aš turiu sfinksiuką, taigi užsidėjom šiltą striukę su kapišonu ir važiavom Jam patinka drabužėliai ir jis nesimuisto nei rengiant, nei nurengiant, nei vežant aprangtą Beje, mūsų striukę labai išgyrė laukiamajame
Dar turim megztinį ir šaliką, kai nešildė namuose, tai jam su megztuku buvo labai
susigundziau kaciu rubeliais,reiks man pabandyti numegzti megztuka ar kokia liemenele,bet problema kad nelabai prisileidzia mano katyte.na reiks pabandyti,man tai labai patinka.
Niekada nebuvau už katinėlio dabinimą drabužėliais, bet dabar susimąsčiau, kaip jį neperšaldžius nuvešti pas veterinarą, kai lauke bus daugiau nei minus dešimt... O katinėlis trumpo plauko, nedidukas, į lauką neleidžiamas, taigi prie šaltuko tikrai nepratęs. Gal turite kokių patarimų kaip be drabužėlių jį apšiltinti? Jei susuksiu į kokį šiltą audinį nešant transporteryje, manau, kad vistiek išsikapstys. Ar jau pulti siūt drabužėlius? Laukiu patarimų
As pasiuvus is rankoves (savo megstuko ) ,ir dedu kekviena diena , nes bute tikrai nera silta taip pat ir pas veterinara kai vaziuojam aprengiu ir dar i pleduka isuku, ir kaciuka dedu i didele(gilia turiu ) tasiuka