Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai katėms

QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 23, 11:33)
Apie ūsus tai čia jau ne į temą. Kaukių gi niekas nededa. biggrin.gif Nesupyk. smile.gif Gerbiu kiekvieno nuomonę. Vieniems patinka, kitiems ne. Jei čia predėsim moralizuoti, kas yra kačių kankinimas, tai aplamai galima išvedžioti, kad katę namuose laikyti yra kankinimas. smile.gif

smile.gif tikrai taip smile.gif o del usu, cia ir grozis, kad usai tai ne tik tie grazus ilgi daiktai ant snukucio, bet ir ant uodegos, koju.

siaip ar taip - musu katinai taip pat individualybes. pamenu kazkada nustebau perskaiciusi, kad kazkieno katinas labai ne kaip sureagavo i uzdeta antkakli nuo blusu, vis bande ji nusiimti. manoji panele su tokiu kuo puikiausiai vaiksciodavo ir niekaip keistai nesielgdavo. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2009 11 23, 14:02)
smile.gif tikrai taip smile.gif o del usu, cia ir grozis, kad usai tai ne tik tie grazus ilgi daiktai ant snukucio, bet ir ant uodegos, koju.

siaip ar taip - musu katinai taip pat individualybes. pamenu kazkada nustebau perskaiciusi, kad kazkieno katinas labai ne kaip sureagavo i uzdeta antkakli nuo blusu, vis bande ji nusiimti. manoji panele su tokiu kuo puikiausiai vaiksciodavo ir niekaip keistai nesielgdavo. smile.gif

Mano katinas, kur anksciau turejau irgi niekaip neiprastai nesielgdavo,o dabartinei katytei dar neteko uzdeti, bet idomu kaip reaguotu. smile.gif Kazkuriam forume skaiciau, kad katyte lb megsta kai ant kaklo kaspina uzrisa. smile.gif
Papildyta:
Pastebejau, kad mano katytes pedutes daznai lb saltos, pas mus visur arba plyteles arba laminatas, niekur kilimo nera, bet jauciu jei numegsciau jai kojinytes nepaeitu. smile.gif
Atsakyti
As bandžiau numegsti megstuka savo katytei, bet kai iš manęs tokia mezgėja, tai nesamonė gavosi. smile.gif As cia truputi ne i tema, bet toje nuotraukoje kokia graži katės statulėlė, kaip norėčiau tokias 2 turėt. smile.gif
Atsakyti
Man tai atrodo issidirbinejimas is gyvuno schmoll.gif Jei jau taip norisi pazaisti su rubais tai nusiperki lele ir siuni mezgi jai ir rengioji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 11 23, 21:45)
Man tai atrodo issidirbinejimas is gyvuno  schmoll.gif  Jei jau taip norisi pazaisti su rubais tai nusiperki lele ir siuni mezgi jai ir rengioji  rolleyes.gif

Na čia kiekvieno nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 11 23, 09:31)
drinks_cheers.gif

Noreciau pamatyti ta kate/katina kuris nesipriesintu  g.gif Bet jej jau toks ir atsirastu,tai kokiam tikslui tie drabuzeliai?tik del grozio?

ateikit į sfinksų temą pamatysit biggrin.gif ,o juos rengia ne dėl grožio ,o dėl to kad šilta būtų.
Atsakyti
Na rodykit kaip rengiat ir kur perkat drabužėlius, o gal siūnat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetookaz @ 2009 11 24, 14:03)
Na rodykit kaip rengiat ir kur perkat drabužėlius, o gal siūnat? smile.gif

saviškio nerengiu nes dar nešalta jam.Bus šalta rengsiu biggrin.gif O rūbeliai kas siuva,kas mezga.Yra kas perka ax.gif Maniškis kol kas turi tik liemenę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2009 11 24, 13:13)
saviškio nerengiu nes dar nešalta jam.Bus šalta rengsiu biggrin.gif O rūbeliai kas siuva,kas mezga.Yra kas perka ax.gif Maniškis kol kas turi tik liemenę biggrin.gif

Parodyk user posted image pati darei?
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2009 11 24, 12:36)
ateikit į sfinksų temą pamatysit biggrin.gif ,o juos rengia ne dėl grožio ,o dėl to kad šilta būtų.

Tik tuo vieninteliu atveju ir pateisinu tuos drabuzelius,kai katinelis ar trumpo kailio ar visai be jo ir jam salta be ju.Bet tai kai kokiam persui ar meinui numezga melsvas ar rausvas tapkutes,tai jau graudu ziuret kaip jis bando paeit su jais.Bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Jonavietis o jusu augintinis greit priprato prie liemenes ir su ja jauciasi taip pat laisvai kaip ir be jos?
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 11 23, 10:31)
drinks_cheers.gif

Noreciau pamatyti ta kate/katina kuris nesipriesintu  g.gif Bet jej jau toks ir atsirastu,tai kokiam tikslui tie drabuzeliai?tik del grozio?

Vakar teko važiuoti pas veterinorių, o aš turiu sfinksiuką, taigi užsidėjom šiltą striukę su kapišonu ir važiavom thumbup.gif Jam patinka drabužėliai ir jis nesimuisto nei rengiant, nei nurengiant, nei vežant aprangtą 4u.gif Beje, mūsų striukę labai išgyrė laukiamajame biggrin.gif
Dar turim megztinį ir šaliką, kai nešildė namuose, tai jam su megztuku buvo labai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 11 23, 18:04)
Kad neslidinetu isiuk tokias guminius taskelius...kaip vaiku kojinese buna...kad neslidinetu tongue.gif biggrin.gif

o jei rimtai... Aprengciau katina,jei jis nesipriesintu...bet kadangi priesinas..reiskias kankinciau.Tad ir negalvoju apie tai... svajojau kazka panasaus...bet ne tokios medziagos..ir kad kapisonas ne butu toks platus...aptemptas ir ausim butu skyles...kad islindusios butu tongue.gif graziai atrodytu...Katia butu su geltonu tokiu megstuku...o Filka butu su Violetiniu tongue.gif  doh.gif
user posted image

Mano Araksiukui net labai patikdavo buti su rubais, Kai bute dar sildymas neijungtas, geriau rubai ir vaiksciojantis, zaidziantis katinas o ne is po adialo neislendantis.
Kai ijunkdavo sildyma katinu nerenkdavau.

Mano siuti rubeliai: http://softkiss.eu/core/index/173
Atsakyti