Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikos mergaites, gal galit pakomentuoti tyrimus
FSH 6,9 IU/L
LH 4,3IU/L
PRL 788mIU/L
TSH 0,637 mIU/L (0,400-4,00)

Mano ciklas visiskas chaosas, geriu bromkriptina,bet tik po 1/2. g.gif
Atsakyti
FSH ir Lh pas mane panašus santykis, kiek mažiau LH - 3.09, man pasakė, kad dėl to gali neaugti dominuojantis folikulas, bet tai pataisoma stimuliuojant.

Jei normos tokios, kokias man nurodė, tai prolaktino daugoka. Dėl pino vaizdo trūksta dar E2 ir progesterono.

O šiaip, tau tuoj visos surašys, kad normas parašytum, tik tada komentuos. blush2.gif

bet mano ciklas reguliarus...
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 03 16, 10:45)
FSH ir Lh pas mane panašus santykis, kiek mažiau LH - 3.09, man pasakė, kad dėl to gali neaugti dominuojantis folikulas, bet tai pataisoma stimuliuojant.

skaičiuojamas yra LH/FSH santykis, ne atvirkščiai blush2.gif Ir dominuojantis folikulas neauga tuomet, kai tas santykis viršyja 1.5-2, t.y. jei LH būna dvigubai didesnis už FSH. Tuomet ir skiriamos stimuliacijos. O jei LH mažesnis už FSH ir telpa į normas - viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Labukas femme 4u.gif
Dieve ziuriu ir atsidziaugti negaliu kad tau pavyko nestuke.gif
Labai tikrai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave, ir pavydziu (aisku baltupavydu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2006 03 16, 10:59)
Labukas femme 4u.gif
Dieve ziuriu ir atsidziaugti negaliu kad tau pavyko nestuke.gif
Labai tikrai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave, ir pavydziu (aisku baltupavydu) mirksiukas.gif

Ačiū wub.gif Aš pati esu devintam danguj wub.gif mėgaujuosi kiekvienu papykinimu ir pamaudimu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 16 kovo 2006 - 11:15
QUOTE(femme @ 2006 03 16, 13:15)
Ačiū wub.gif Aš pati esu devintam danguj wub.gif mėgaujuosi kiekvienu papykinimu ir pamaudimu tongue.gif

wub.gif wub.gif apsiverksiu tuoj verysad.gif ,nu bet nieko ir as greit i trasa savo leliaus ieskoti, tiesa kiek laiko laukiai savo mazuliuko?
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2006 03 16, 11:26)
wub.gif  wub.gif apsiverksiu tuoj verysad.gif ,nu bet nieko ir as greit i trasa savo leliaus ieskoti, tiesa kiek laiko laukiai savo mazuliuko?

Neilgai laukiam tongue.gif Gaminam tik nuo šio rudens blush2.gif Bet po kelių "natūralių" ciklų (jei juos galima taip pavadinti dėl baisaus nereguliarumo ir spėjamai nevykstančios ovuliacijos doh.gif ) nusprendžiau nelaukti ir kreiptis į daktarus, juolab turėjau įtarimų dėl harmonų g.gif na ir gruodžio pradžioj buvo pirma stimuliacija... o ši buvo antra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 03 16, 13:42)
Neilgai laukiam tongue.gif Gaminam tik nuo šio rudens blush2.gif  Bet po kelių "natūralių" ciklų (jei juos galima taip pavadinti dėl baisaus nereguliarumo ir spėjamai nevykstančios ovuliacijos doh.gif ) nusprendžiau nelaukti ir kreiptis į daktarus, juolab turėjau įtarimų dėl harmonų g.gif  na ir gruodžio pradžioj buvo pirma stimuliacija... o ši buvo antra 4u.gif

Nu saunuole tu thumbup.gif , bet kazkaip buvau pagalvojus kad kur kas ilgiau ieskojai savo laimes ax.gif Saugok save ir mazuliuka wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Femme, žinau, kad tu viską mintinai žinai thumbup.gif ir tai puiku 4u.gif

bet aš turėjau omeny apskritai santykis tarp tų Lh ir FSH, nenurodžiau, kurį iš kurio dalinti blush2.gif antra, - nors mano FSH didesnis ir abu rodikliai telpa į normas, man irgi skyrė Clostyllbegitą (čia irgi ne iki galo gal teisinga transkripcija, neamenu niekad ant smūgio mirksiukas.gif mirksiukas.gif ) taigi, skatinama ir tokiu atveju. Tiesa, nuo 3 c.d., ne nuo 5 ir po pusę tabletės, o ne po visą thumbup.gif

tai tik tiek norėjau pasakyti.... ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 03 16, 15:06)
nors mano FSH didesnis ir abu rodikliai telpa į normas, man irgi skyrė Clostyllbegitą (čia irgi ne iki galo gal teisinga transkripcija, neamenu niekad ant smūgio mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ) taigi, skatinama ir tokiu atveju. Tiesa, nuo 3 c.d., ne nuo 5 ir po pusę tabletės, o ne po visą thumbup.gif

bet tai negi pas tave ovuliacija nevyksta su tokiais harmonais? g.gif Aš turėjau omeny stimuliacijas dėl nevykstančios ovuliacijos, kaip būna prie PKS ir kaip tu rašei, kai nesubręsta adominuojantis folikulas blush2.gif tai vat man ir atrodo, kad tas folikulas turi subręsti šiaip, jei FSH už LH didesnis g.gif Nebent skiria stimuliacijas, kad kokybiškesnė kiaušialąstė būtų, ar daugiau folikulų subręstų mirksiukas.gif
Na aš gerdavau clostilbegytą po tabletę nuo 2 c.d.
ir dėl "transkripcijos" nesierzink čia tongue.gif atrodo būčiau kokia bjauri boba, kuri kabinėjasi prie visų doh.gif blush2.gif
Atsakyti
nesierzinu mirksiukas.gif
nu...vat yra, kaip yra. Visi hormonai normoje, FSH didenis, folikulai yra, bet dominuojantis kažkodėl augtin nenori g.gif o kai užauga (kartais užauga) - tada nelabai nori sprogti blink.gif nu kažkaip taip. Truputį per mažas tas santykis pas mane tarp FSH ir LH, todėl viskas lyg ir vyksta, lyg ir ne g.gif

bet va, kitą mėn., jei darnepagavom netyčia lialios, skatinsiuos, pažiūrėsim. Beje, Femme, gal tu žinai, tas Clostyllbergas ar kaip jį ten, nėštumui nekenkia? Ir dar, o ką, stimuliuojantis juo yra tikimybė dvynukams padidėjusi? Beje, ar tu išsiaiškinai, kiek kleckų pas tave? Atsimenu, HCG didokas buvo kaip vienam vaisiui? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 03 16, 18:29)

nu...vat yra, kaip yra. Visi hormonai normoje, FSH didenis, folikulai yra, bet dominuojantis kažkodėl augtin nenori g.gif o kai užauga (kartais užauga) - tada nelabai nori sprogti blink.gif nu kažkaip taip. Truputį per mažas tas santykis pas mane tarp FSH ir LH, todėl viskas lyg ir vyksta, lyg ir ne g.gif

bet va, kitą mėn., jei darnepagavom netyčia lialios, skatinsiuos, pažiūrėsim. Beje, Femme, gal tu žinai, tas Clostyllbergas ar kaip jį ten, nėštumui nekenkia? Ir dar, o ką, stimuliuojantis juo yra tikimybė dvynukams padidėjusi? Beje, ar tu išsiaiškinai, kiek kleckų pas tave? Atsimenu, HCG didokas buvo kaip vienam vaisiui? wub.gif

Clostilbegyto nėštumo metu gerti negalima schmoll.gif Ar tu ką turi omeny? blush2.gif Pastojimas stimuliuotame cikle kiek esu girdėjusi, nesiskiria nuo natūralaus g.gif Be to dar girdėjau kad kiaušialąstė net kokybiškesnė kartais būna, negu subrendusi natūraliai mirksiukas.gif O daugiavaisio nėštumo tikimybė padidėja, nes stimuliuojantis dažnai užauga daugiau nei vienas folikulas 4u.gif
Savo nėštumo dar nemačiau, pirmadienį einu pas daktarą - o tas HCG labai jau individualus reikalas ir dvynukų diagnostikai netinkamas tongue.gif Nors pasvajoti visada galima wub.gif
Atsakyti