Sveikos mergaites, gal galit pakomentuoti tyrimus
FSH 6,9 IU/L
LH 4,3IU/L
PRL 788mIU/L
TSH 0,637 mIU/L (0,400-4,00)
Mano ciklas visiskas chaosas, geriu bromkriptina,bet tik po 1/2.
FSH ir Lh pas mane panašus santykis, kiek mažiau LH - 3.09, man pasakė, kad dėl to gali neaugti dominuojantis folikulas, bet tai pataisoma stimuliuojant.
Jei normos tokios, kokias man nurodė, tai prolaktino daugoka. Dėl pino vaizdo trūksta dar E2 ir progesterono.
O šiaip, tau tuoj visos surašys, kad normas parašytum, tik tada komentuos.
bet mano ciklas reguliarus...
Jei normos tokios, kokias man nurodė, tai prolaktino daugoka. Dėl pino vaizdo trūksta dar E2 ir progesterono.
O šiaip, tau tuoj visos surašys, kad normas parašytum, tik tada komentuos.
bet mano ciklas reguliarus...
QUOTE(Aero @ 2006 03 16, 10:45)
FSH ir Lh pas mane panašus santykis, kiek mažiau LH - 3.09, man pasakė, kad dėl to gali neaugti dominuojantis folikulas, bet tai pataisoma stimuliuojant.
skaičiuojamas yra LH/FSH santykis, ne atvirkščiai Ir dominuojantis folikulas neauga tuomet, kai tas santykis viršyja 1.5-2, t.y. jei LH būna dvigubai didesnis už FSH. Tuomet ir skiriamos stimuliacijos. O jei LH mažesnis už FSH ir telpa į normas - viskas gerai
Labukas femme
Dieve ziuriu ir atsidziaugti negaliu kad tau pavyko
Labai tikrai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave, ir pavydziu (aisku baltupavydu)
QUOTE(Katuliux @ 2006 03 16, 10:59)
Labukas femme
Ačiū Aš pati esu devintam danguj mėgaujuosi kiekvienu papykinimu ir pamaudimu
QUOTE(femme @ 2006 03 16, 13:15)
Ačiū Aš pati esu devintam danguj mėgaujuosi kiekvienu papykinimu ir pamaudimu
apsiverksiu tuoj ,nu bet nieko ir as greit i trasa savo leliaus ieskoti, tiesa kiek laiko laukiai savo mazuliuko?
QUOTE(Katuliux @ 2006 03 16, 11:26)
apsiverksiu tuoj ,nu bet nieko ir as greit i trasa savo leliaus ieskoti, tiesa kiek laiko laukiai savo mazuliuko?
Neilgai laukiam Gaminam tik nuo šio rudens Bet po kelių "natūralių" ciklų (jei juos galima taip pavadinti dėl baisaus nereguliarumo ir spėjamai nevykstančios ovuliacijos ) nusprendžiau nelaukti ir kreiptis į daktarus, juolab turėjau įtarimų dėl harmonų na ir gruodžio pradžioj buvo pirma stimuliacija... o ši buvo antra
QUOTE(femme @ 2006 03 16, 13:42)
Neilgai laukiam Gaminam tik nuo šio rudens Bet po kelių "natūralių" ciklų (jei juos galima taip pavadinti dėl baisaus nereguliarumo ir spėjamai nevykstančios ovuliacijos ) nusprendžiau nelaukti ir kreiptis į daktarus, juolab turėjau įtarimų dėl harmonų na ir gruodžio pradžioj buvo pirma stimuliacija... o ši buvo antra
Nu saunuole tu , bet kazkaip buvau pagalvojus kad kur kas ilgiau ieskojai savo laimes Saugok save ir mazuliuka
Femme, žinau, kad tu viską mintinai žinai ir tai puiku
bet aš turėjau omeny apskritai santykis tarp tų Lh ir FSH, nenurodžiau, kurį iš kurio dalinti antra, - nors mano FSH didesnis ir abu rodikliai telpa į normas, man irgi skyrė Clostyllbegitą (čia irgi ne iki galo gal teisinga transkripcija, neamenu niekad ant smūgio ) taigi, skatinama ir tokiu atveju. Tiesa, nuo 3 c.d., ne nuo 5 ir po pusę tabletės, o ne po visą
tai tik tiek norėjau pasakyti....
bet aš turėjau omeny apskritai santykis tarp tų Lh ir FSH, nenurodžiau, kurį iš kurio dalinti antra, - nors mano FSH didesnis ir abu rodikliai telpa į normas, man irgi skyrė Clostyllbegitą (čia irgi ne iki galo gal teisinga transkripcija, neamenu niekad ant smūgio ) taigi, skatinama ir tokiu atveju. Tiesa, nuo 3 c.d., ne nuo 5 ir po pusę tabletės, o ne po visą
tai tik tiek norėjau pasakyti....
QUOTE(Aero @ 2006 03 16, 15:06)
nors mano FSH didesnis ir abu rodikliai telpa į normas, man irgi skyrė Clostyllbegitą (čia irgi ne iki galo gal teisinga transkripcija, neamenu niekad ant smūgio ) taigi, skatinama ir tokiu atveju. Tiesa, nuo 3 c.d., ne nuo 5 ir po pusę tabletės, o ne po visą
bet tai negi pas tave ovuliacija nevyksta su tokiais harmonais? Aš turėjau omeny stimuliacijas dėl nevykstančios ovuliacijos, kaip būna prie PKS ir kaip tu rašei, kai nesubręsta adominuojantis folikulas tai vat man ir atrodo, kad tas folikulas turi subręsti šiaip, jei FSH už LH didesnis Nebent skiria stimuliacijas, kad kokybiškesnė kiaušialąstė būtų, ar daugiau folikulų subręstų
Na aš gerdavau clostilbegytą po tabletę nuo 2 c.d.
ir dėl "transkripcijos" nesierzink čia atrodo būčiau kokia bjauri boba, kuri kabinėjasi prie visų
nesierzinu
nu...vat yra, kaip yra. Visi hormonai normoje, FSH didenis, folikulai yra, bet dominuojantis kažkodėl augtin nenori o kai užauga (kartais užauga) - tada nelabai nori sprogti nu kažkaip taip. Truputį per mažas tas santykis pas mane tarp FSH ir LH, todėl viskas lyg ir vyksta, lyg ir ne
bet va, kitą mėn., jei darnepagavom netyčia lialios, skatinsiuos, pažiūrėsim. Beje, Femme, gal tu žinai, tas Clostyllbergas ar kaip jį ten, nėštumui nekenkia? Ir dar, o ką, stimuliuojantis juo yra tikimybė dvynukams padidėjusi? Beje, ar tu išsiaiškinai, kiek kleckų pas tave? Atsimenu, HCG didokas buvo kaip vienam vaisiui?
nu...vat yra, kaip yra. Visi hormonai normoje, FSH didenis, folikulai yra, bet dominuojantis kažkodėl augtin nenori o kai užauga (kartais užauga) - tada nelabai nori sprogti nu kažkaip taip. Truputį per mažas tas santykis pas mane tarp FSH ir LH, todėl viskas lyg ir vyksta, lyg ir ne
bet va, kitą mėn., jei darnepagavom netyčia lialios, skatinsiuos, pažiūrėsim. Beje, Femme, gal tu žinai, tas Clostyllbergas ar kaip jį ten, nėštumui nekenkia? Ir dar, o ką, stimuliuojantis juo yra tikimybė dvynukams padidėjusi? Beje, ar tu išsiaiškinai, kiek kleckų pas tave? Atsimenu, HCG didokas buvo kaip vienam vaisiui?
QUOTE(Aero @ 2006 03 16, 18:29)
Clostilbegyto nėštumo metu gerti negalima Ar tu ką turi omeny? Pastojimas stimuliuotame cikle kiek esu girdėjusi, nesiskiria nuo natūralaus Be to dar girdėjau kad kiaušialąstė net kokybiškesnė kartais būna, negu subrendusi natūraliai O daugiavaisio nėštumo tikimybė padidėja, nes stimuliuojantis dažnai užauga daugiau nei vienas folikulas
Savo nėštumo dar nemačiau, pirmadienį einu pas daktarą - o tas HCG labai jau individualus reikalas ir dvynukų diagnostikai netinkamas Nors pasvajoti visada galima