Tai kad nuluzau vakare 10 valanda, tai ir atsikeliau 7-a
Jauciuosi gerai kolkas
Del pigiau nelabai tau ka nors galiu patarti. As HCG darysiu Geromedoj Naugarduko g. 50-11, bet ne tiek del pigumo, tiesiog ten atsakymas bus greiciau nei VK. O kitus hormonus dariausi tiesiai VK, nes tiesiog nenorejau trankytis po miesta.
QUOTE(Daiva @ 2006 03 11, 11:52)
Tai kad nuluzau vakare 10 valanda, tai ir atsikeliau 7-a
Jauciuosi gerai kolkas
Del pigiau nelabai tau ka nors galiu patarti. As HCG darysiu Geromedoj Naugarduko g. 50-11, bet ne tiek del pigumo, tiesiog ten atsakymas bus greiciau nei VK. O kitus hormonus dariausi tiesiai VK, nes tiesiog nenorejau trankytis po miesta.
Jauciuosi gerai kolkas
Aišku, aš tada nuvažiuosiu į VK ir ten viską pasidarysiu,nes ir vyrui dar reikės pasėlio tyrimą darytis, neverta blaškytis nežinia kur
žinok aš vis dar laikau kumštelius suspaudus
Atsiprašau mergytės kad įlindau į jūsų temelę, nes jau nežinau kur ir eiti. Gydytojos nėra, nežinau ko paklausti. Gal galėtumėt pakomentuoti mano grafikėlius 2. Niekaip negaliu pastoti
Gal vertėtų hormoninius tyrimus kokius pasidaryti, ar tiesiog aš nenutaikau reikiamu laiku
Papildyta:
O čia jau paskutinis
Gal vertėtų hormoninius tyrimus kokius pasidaryti, ar tiesiog aš nenutaikau reikiamu laiku
Papildyta:
O čia jau paskutinis
Labas,Maja,
Ar vyksta ovuliaciaja parodo progesterono tyrimas, kuris atliekamas antroje ciklo pusėje (atrodo 21 c.d.)
Kiti hormonų tyrimai geriausia atlikti 2-3 c.d. Bet apie tai geriausiai gali pasitarti su savo gydytoja.
Teoriškai bazinė temperatūra žemiausia turi nukristi ovuliacijos dieną, jos staigus šoktelėjimas iki 37C ir daugiau turėtų būti iš karto po ovuliacijos, tai rodo, kad ovuliacija įvyko, jeigu temperatūra nenukrinta žemiau 37 C ir laikosi reiškia, kad gali būti pastojusi.
Bet temperatūra gali svyruoti ir dėl kitokių priežasčių: streso, peršalimo, pasilinksminimų klube ir t.t.
dėl grafikėlio nežinau, ką tau pasakyti, gal pakomentuos kitos mergaitės
mano irgi panašus būna, todėl aš juo nelabai ir pasitikiu, žinau tik vieną, kad pastojus temperatūra nenukrinta žemiau 37 C labai laukiu tokos temperatūros ir tau linkiu sulaukti
Ar vyksta ovuliaciaja parodo progesterono tyrimas, kuris atliekamas antroje ciklo pusėje (atrodo 21 c.d.)
Kiti hormonų tyrimai geriausia atlikti 2-3 c.d. Bet apie tai geriausiai gali pasitarti su savo gydytoja.
Teoriškai bazinė temperatūra žemiausia turi nukristi ovuliacijos dieną, jos staigus šoktelėjimas iki 37C ir daugiau turėtų būti iš karto po ovuliacijos, tai rodo, kad ovuliacija įvyko, jeigu temperatūra nenukrinta žemiau 37 C ir laikosi reiškia, kad gali būti pastojusi.
Bet temperatūra gali svyruoti ir dėl kitokių priežasčių: streso, peršalimo, pasilinksminimų klube ir t.t.
dėl grafikėlio nežinau, ką tau pasakyti, gal pakomentuos kitos mergaitės
mano irgi panašus būna, todėl aš juo nelabai ir pasitikiu, žinau tik vieną, kad pastojus temperatūra nenukrinta žemiau 37 C labai laukiu tokos temperatūros ir tau linkiu sulaukti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 14, 08:14)
Man nesimato Majos grafikėlių, tai ir pakomentuoti negaliu, bet šiaip tai nepatikima ir labai mažai informatyvu. Jei nepastoji ilgesnį laiką, tai iš viso tik laiko gaišimas.
Juos galima pamatyti paspaudus ant BT nuorodos.
O dėl hormoninių tyrimų reikia kreiptis pas ginekologą? Ir turbūt antrą ciklo fazę?
O kokie požymiai yra, kai su hormonais kažkas negerai
QUOTE(*Maja* @ 2006 03 14, 08:34)
Juos galima pamatyti paspaudus ant BT nuorodos.
O dėl hormoninių tyrimų reikia kreiptis pas ginekologą? Ir turbūt antrą ciklo fazę?
Pozymiai, kad kazkas negerai - nepastojimas
Sorry, kad juokauju....
O jei rimtai - tai gali buti nereguliarios menesines, isskyros is krutu, kad ir viskas, daugiau jokiu pozymiu nera... As irgi anksciau savo iniciatyva matavausi BT, galvojau pirma pasimatuosiu ir gydytojui tada bus aiskiau, ka su manim daryti . Budavo grazios dvi fazes kreiveje:) Bet gydytojas ismete is karto tuos mano braizymus, net neziurejo, o paskyre tyrimus. Nes BT gali ir graziai rodyti, bet jokios O nevykti.
Pas gydytoja kreipkis bet kada, o jis jau tau nurodys viska kada ka ka tirtis, nes vieni tyrimai daromi ciklo pradzioje, kiti - ciklo antroje puseje.
O skydliaukės tyrimą galima daryti bet kada ar tik tam tikromis ciklo dienomis?
QUOTE(sagritute @ 2006 03 15, 12:58)
O skydliaukės tyrimą galima daryti bet kada ar tik tam tikromis ciklo dienomis?
jei turi omeny skydliaukės harmonus, tai bet kada... Na ir kitus matyt bet kada
QUOTE(femme @ 2006 03 15, 14:05)
Beje, femme, kuo nuoširdžiausi sveikinimai
QUOTE(sagritute @ 2006 03 15, 13:16)
Ačiū
O sakydama, kad "kitus tyrimus galima daryti bet kada", tai turėjau galvoje kitus skydliaukės tyrimus (ne harmoninius), t.y. echoskopiją, punkciją audiniams ištirti ir t.t.