Man gydytoja taip iki galo ir neisaiskino..., ji man itaria PKS (nes diagnoze parase su klaustuku) ir sake, kad ji nori, kad as pasidaryciau laparaskopija. Kai paklausiau ka tai reiskia ir kodel, tai sake, kad jos manymu man reiketu butent, kaip, Mia, tu ten sakei tuos "prabadymus" daryti, o ir siaip "is vidaus" apziureti kaip-ten-kas...
Siaip, kiek man dare echoskopiju (TVE), tai viskas ten tvarkoje ir jokiu patologiju nera. Yra tik tas nelemtas LH ir FSH santykis gerokai virsijantis norma ir jau 2 men. mmm nebuvimas...
kai gydytojos paklausiau ar nera kitu budu, tik laparaskopija, kurios metu man tuos "prabadymus" padarytu, tai ji sake, kad PKS gydomas kontraceptikais (juos as jau geriau 3 m.), ir, kadangi, man po ju gerimo vis tiek menesines linkusios dingti, tai ji nori, kad pasidaryciau laparaskopija...
beje, o kaip yra nustatomas kiausintakiu nepraeinamumas??? man tokio dalyko niekas nenustatinejo... Daiva, jeigu tu sakai, kad laparaskopijos metu ten viskas pravaloma ir po to paskiriama stimuliacija, tai..., o gal galima ja daryti ir be laparaskopijos, kaip kad Mia minejo??? chmmmm....