Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Aero @ 2006 03 02, 18:25)
tai tik pažiūrės, ar dingo funkcinė cista ir ar bręsta folikulas, kaip manot, 12-13 c.d. matysis jie? g.gif


puikiai matysis smile.gif
Atsakyti
Daivute, pasakyk, ar 5-6 diena po ovuliacijos PR gali buti nepakankamai pakiles, kad butu galima is to nuspresti, jog nestumo nera?
Atsakyti
Si menesi dariausi imuninio suderinamumo testa ir pasake, kad spermiuku nepakankama koncentracija. Bet uzsilaike mmm, todel pasidariau HCG ir jis pas mane 1084. Panasu, kad vienas spermiukas vis delto prasmuko...smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agalis: 03 kovo 2006 - 13:51
QUOTE(EmileG @ 2006 03 02, 21:33)
Daivute, pasakyk, ar 5-6 diena po ovuliacijos PR gali buti nepakankamai pakiles, kad butu galima is to nuspresti, jog nestumo nera?



Emile, netgi jau testais užfiksavus nėštumą, būna, kad PR mažesnis nei turėtų būti esant nėštumui, todėl vien pagal PR tikrai negali spręsti apie nėštumą, juolab kelios dienos po ovuliacijos. 5-6 dieną po ovuliacijos PR parodys tik tai, ar įvyko ovuliacija.
Papildyta:
QUOTE(Agalis @ 2006 03 03, 13:48)
Bet uzsilaike mmm, todel pasidariau HCG ir jis pas mane 1084. Panasu, kad vienas spermiukas vis delto prasmuko...smile.gif))



tai dar ir kaip prasmuko biggrin.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agalis @ 2006 03 03, 14:48)
Si menesi dariausi imuninio suderinamumo testa ir pasake, kad spermiuku nepakankama koncentracija. Bet uzsilaike mmm, todel pasidariau HCG ir jis pas mane 1084. Panasu, kad vienas spermiukas vis delto prasmuko...smile.gif))

Oi, kaip sveikinu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O, kad man tokį HCG kitą mėnesiuką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu didelis merginos, be jusu viskas butu buve daug sunkiau. Dabar laikysiu kumsciukus uz jus!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Na va, buvau pas gydytoja..., ji perziurejusi mano hormonu tyrimus (apie juos rasiau anksciau), pasake, kad greiciausiai man yra policistinių kiaušidžių sindromas ir iš karto siulo laparoskopija... schmoll.gif , as aisku nezinau ar sutikti, ar ne? unsure.gif Man ypac ne prie sirdies visokios chirurgines intervencijos..., bet..., jeigu kito kelio patapti nestuke.gif ir susilaukti vaiku nera..., tai..., parasykit, ar jums taip buvo??? jei taip, tai kaip jus issprendete sia problema??? g.gif
Atsakyti
Bur, o kodėl tau siūlo laparaskopiją? Aš tai spėju, kad tavęs neišvengiamai laukia stimuliacijos ir ketina patikrinti kiaušintakių praeinamumą, o tuo pačiu ir visa kita? g.gif Šiaip gal visai ir neblogas paskyrimas. Aišku, galima daryti gimdos nuotrauką, kurios rezultatais negali 100 proc. pasikliauti, o ir kitų dalykų nepamatysi. Čia reikėtų žinoti gydytojo motyvus.
Atsakyti
QUOTE(Bur @ 2006 03 09, 11:14)
Na va, buvau pas gydytoja..., ji perziurejusi mano hormonu tyrimus (apie juos rasiau anksciau), pasake, kad greiciausiai man yra policistinių kiaušidžių sindromas ir iš karto siulo laparoskopija... schmoll.gif , as aisku nezinau ar sutikti, ar ne?  unsure.gif Man ypac ne prie sirdies visokios chirurgines intervencijos..., bet..., jeigu kito kelio patapti  nestuke.gif ir susilaukti vaiku nera..., tai..., parasykit, ar jums taip buvo??? jei taip, tai kaip jus issprendete sia problema??? g.gif


Man PKS, kitų problemų nebuvo. Gal tau gydytoja nori tą vadinamą kiaušidžių "prabadymą" daryti? Maniškė atvirkščiai, laikė šį būdą kraštutiniam atvejui, kai jau viskas būtų išbandyta. Ir išties, kaip ir dauguma policistukių spėjau užnėštėti be jokių laparoskopijų.

Va čia įdedu nuorodą, kurioje gydytojas V.Klimas puikiai aprašo nevaisingumo gydymo klaidas, tarp jų ir policistinių kiaušidžių sindromo, manau tau būtų naudinga:

nevaisingumo gydymo klaidos
Atsakyti
Man gydytoja taip iki galo ir neisaiskino..., ji man itaria PKS (nes diagnoze parase su klaustuku) ir sake, kad ji nori, kad as pasidaryciau laparaskopija. Kai paklausiau ka tai reiskia ir kodel, tai sake, kad jos manymu man reiketu butent, kaip, Mia, tu ten sakei tuos "prabadymus" daryti, o ir siaip "is vidaus" apziureti kaip-ten-kas...
Siaip, kiek man dare echoskopiju (TVE), tai viskas ten tvarkoje ir jokiu patologiju nera. Yra tik tas nelemtas LH ir FSH santykis gerokai virsijantis norma ir jau 2 men. mmm nebuvimas...
kai gydytojos paklausiau ar nera kitu budu, tik laparaskopija, kurios metu man tuos "prabadymus" padarytu, tai ji sake, kad PKS gydomas kontraceptikais (juos as jau geriau 3 m.), ir, kadangi, man po ju gerimo vis tiek menesines linkusios dingti, tai ji nori, kad pasidaryciau laparaskopija...
beje, o kaip yra nustatomas kiausintakiu nepraeinamumas??? man tokio dalyko niekas nenustatinejo... Daiva, jeigu tu sakai, kad laparaskopijos metu ten viskas pravaloma ir po to paskiriama stimuliacija, tai..., o gal galima ja daryti ir be laparaskopijos, kaip kad Mia minejo??? chmmmm.... g.gif
Atsakyti
tiksliausiai kiausintakiu praeinamumas istiriamas laparoskopijos metu, lengvesne bet ne tokia tiksli priemone - gimdos nuotrauka. ax.gif
Atsakyti
Bur, nesupratau, kas pravaloma? g.gif Niekas nepravaloma - tiksliau diagnozuojama ir tiek. O dėl kiaušidžių prabadymo, tai nežinau, aš ne gydytoja, bet man albai kelia abejonių ar verta taip jau iš karto vien dėl to dayti laparaskopiją. Gal tave biški pastimuliavus įvyktų normali ovuliacija ir nereikėtų jokių badymų. Paprastai, kiek žinau, prabadymus daro, kai jau tiksliai žino, kad policistinės ir kai nepadeda kitos priemonės.
Bet vėlgi - nepriimk mano samprotavimų kaip aksiomos. Gal gydytoja žinodama visą vaizdą turi rimtą motyvaciją, kodėl siūlo būtent tai. Kur gydaisi ir pas ką, jei ne paslaptis?
Atsakyti