QUOTE(paiduke @ 2006 02 15, 14:58)
Aš dar dariau skydliaukės hormonus, o man juos darė tą dieną, kai aš pas jį pirmą kartą apsilankiau ir net nežinau kuri ciklo diena buvo
ištirs tau tuos visus vyriškus hormonus, LAI ir jei bus LAI daugiau už normą, skirs vaistų, nuo kurių dauumai viskas susitvarko, būna pilnavertė ovuliacija, dėja man nepadėjo, nors intensyviai gėriau 4mėn(ir dabar kai prisimenu išgeriu), o sako pradeda veikti nuo pirmos tabletės
Man irgi tyrė skydliaukės hormonus, bet kadangi su jais viskas gerai, tai liepė baigti gerti KT, ir prėjus 2 - 3 mėn. pasidaryt visus kitus tyrimus, ir jei kas bus negerai tai gydys. O man dar vienas klausimas iškilo: tokiu laiku kai jau turėsiu tuos visus tyrimus darytis, aš jau galėsiu bandyt pastoti po nesivystančio, tai įdomu vienas kitam nemaišys (turiu omeny jei pastosiu ar galėsiu tuos tyrimus daryt)? Ar geriau nerizikuot ir tik pasidarius visus tyrimus bandyt pastot?
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 02 15, 15:54)
Na, išskyrus LH, visus kitus ir man darė, kaip jis sakė, pačiom paskutinėm ciklo dienom, taigi jei tavo ciklas ilgesnis, turėk omeny... Nes jis įtariu net nepaklausė, koks normaliai būna, man irgi liepė daryt tom dienom, pasidariau 31c.d.
Nes realiai tada ir buvo 1-2 dienos iki mėnesinių.
Na, o vakar per vizitą išaiškėjo, kad esu viena iš tų, kurioms vaistai stebuklingai nuostabiai padėjo, kaip jis sakė, idealiai
Aš jam minėjau kad mano ciklas visiškai nereguliarus, jis gali būti net iki 90 dienų, tai sakė nieko tokio, tada 40 c.d ateik
Na žiūrėsim kaip čia bus, gi dar KT reikia nutraukt, ir bent 2 mėn palaukt.
Tai sveikinu kad tau vaistai padėjo
Jei nepaslaptis, o kame bėdą turėjai?
Tai jei viskas tvarkoj tuoj
būsi?