Mergaitės, gal kuri žinot, kur Kaune pigiau hormonų tyrimus galima pasidaryt?
Merginos, kodėl niekas nepaaiškinat mano tyrimų rezultatų, , kai išgirsti jūsų nuomonę ramiau pasidaro.
+2006 02 07, 18:01-->
Per mažas gali būti tik progestreonas
O šiaip PRG mano manymu mažokas, galėjo ir nebūti ovuliacijos, bet bijau sakyt, taip jau tos normos žiauriai skiriasi
Prolaktinas pas mane panašus, tai gydytojas sakė, kad viskas gerai, bet skirtumas tas, kad aš bromkritino negėriau niekada - bet juk jei į normas telpa, tai ir puiku Vaistus gersi ir toliau, todėl PRL sėkmingai mažės
QUOTE(tiesiog aš @ 2006 02 07, 18:01)
Merginos, gal galite pakomentuoti mano tyrimo rezultatus: darytas progesteronas ir prolaktinas. ciklas 28 d. tyrimas darytas 21 c.d.
Progesteronas 15,68 (norma 4,9-72)
Prolaktinas 378,6 (norma 72-511)
Jau neklausiu ar gali buti nestumas, nes ir pati suprantu, kad per mazas prolaktinas, bet ar ivyko ovuliacija? Ir dar vartoju Bromkriptina, tai mano nuomone, vartojant vaistus mano rezultatas prolaktino irgi nera geras, per didelis.
Ka manote jus?
Aciu
Jau neklausiu ar gali buti nestumas, nes ir pati suprantu, kad per mazas prolaktinas, bet ar ivyko ovuliacija? Ir dar vartoju Bromkriptina, tai mano nuomone, vartojant vaistus mano rezultatas prolaktino irgi nera geras, per didelis.
Ka manote jus?
Aciu
Per mažas gali būti tik progestreonas
O šiaip PRG mano manymu mažokas, galėjo ir nebūti ovuliacijos, bet bijau sakyt, taip jau tos normos žiauriai skiriasi
Prolaktinas pas mane panašus, tai gydytojas sakė, kad viskas gerai, bet skirtumas tas, kad aš bromkritino negėriau niekada - bet juk jei į normas telpa, tai ir puiku Vaistus gersi ir toliau, todėl PRL sėkmingai mažės
QUOTE(fortūnata @ 2006 01 25, 16:49)
Pakomentuokite mano progesterono tyrimą.Daryta 21 c.d. 77,33 nmol/l
Oho koks liuksiškas Mano 30 c.d., atsiradus nėštumui, buvo mažiau, nei tavo - 71,5.
Reikia mergytės Jūsų patarimo.
Gavau pasidaryti FSH ir LH, taip pat progesterono ir FT4.
Su FT4 tai viskas aišku - skydliaukės tyrimas ir jau tikrai ne pirmas.
Bet va su kitais tai nieko nesuprantu. Nors mano endokrinologė ir labai puiki ir rūpestinga, bet Jūsų paskaičius galvoju, kad suklydo. Mano ciklas 27 d., o tyrimus ji man išrašė darytis 5-6 c.d. pirmus ir 23 c.d progesteroną.
Ar gali taip būti?
Bet va su kitais tai nieko nesuprantu. Nors mano endokrinologė ir labai puiki ir rūpestinga, bet Jūsų paskaičius galvoju, kad suklydo. Mano ciklas 27 d., o tyrimus ji man išrašė darytis 5-6 c.d. pirmus ir 23 c.d progesteroną.
Ar gali taip būti?
QUOTE(maniute @ 2006 02 08, 16:53)
Reikia mergytės Jūsų patarimo.
Ar gali taip būti?
Ar gali taip būti?
kadangi tavo ciklas labai standartinis, tai manau LH/FSH reiktų daryti 3-5 c.d., geriausia anksčiau, nes po to jau harmonų balansas staigiai kinta, pradeda bręsti folikulai jei ciklas būtų ilgas, pvz. 35 d., tai gal ir 6 c.d. geriau būtų daryt tyrimus
PRG normaliai
Na jūs ir greitos. Ačiū, nueisiu anksčiau. O ką daryti jei 23 c.d. išpultų sekmadienis?
Man matot ne taip greiatai reikia darytis, tai nežianu kokia dien aišpuls ( po 5 savaičių persileidimo gydytoja liepė du ciklus pralukti, kol viskas atistatys, o tyrimus daro, nes 5 savaitę gleivinė te buvo 8 mm.)
Man matot ne taip greiatai reikia darytis, tai nežianu kokia dien aišpuls ( po 5 savaičių persileidimo gydytoja liepė du ciklus pralukti, kol viskas atistatys, o tyrimus daro, nes 5 savaitę gleivinė te buvo 8 mm.)
QUOTE(maniute @ 2006 02 08, 17:17)
Na jūs ir greitos. Ačiū, nueisiu anksčiau. O ką daryti jei 23 c.d. išpultų sekmadienis?
Nesupratau nėštumo metu tokia gleivinė buvo?
QUOTE(femme @ 2006 02 08, 18:19)
Nesupratau nėštumo metu tokia gleivinė buvo?
Aha, dieną iki persileidimo eko darė..
QUOTE(carramele @ 2006 02 08, 12:08)
Oho koks liuksiškas Mano 30 c.d., atsiradus nėštumui, buvo mažiau, nei tavo - 71,5.
Tai va kad liuksiškas,tik kad to nėštumo nei kvapo Bet tada ir ovuliacija galinga buvo.Ir gleivių,ir skausmų atžvilgiu.Dabar vėl kiaušides skaudinėja,ypač dešinę.Dabar 11 c.d.
+2006 02 07, 18:01-->
Pakomentuosiu tavo progesterono tyrimą.Jeigu jis matuojamas ng/ml(norma 1,7-27),tai ovuliacija laikoma įvykusia,kai yra 10.Tavo atveju progesteronas buvo matuojamas nmol/l(sprendžiu pagal tavo nurodytas normas)Šiuo atveju ovuliacija laikoma įvykusia,kai yra 25 nmol/l.Žinios iš patikimų šaltinių(iš gyd. T. )
QUOTE(tiesiog aš @ 2006 02 07, 18:01)
Merginos, gal galite pakomentuoti mano tyrimo rezultatus: darytas progesteronas ir prolaktinas. ciklas 28 d. tyrimas darytas 21 c.d.
Ka manote jus?
Aciu
Ka manote jus?
Aciu
Pakomentuosiu tavo progesterono tyrimą.Jeigu jis matuojamas ng/ml(norma 1,7-27),tai ovuliacija laikoma įvykusia,kai yra 10.Tavo atveju progesteronas buvo matuojamas nmol/l(sprendžiu pagal tavo nurodytas normas)Šiuo atveju ovuliacija laikoma įvykusia,kai yra 25 nmol/l.Žinios iš patikimų šaltinių(iš gyd. T. )