Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Rafaela, labai keistai atrodo LH - gal laboratorijos klaida g.gif gal dėl to gydytoja ir liepė pakartoti....
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 11 02, 11:06)
Rafaela, labai keistai atrodo LH - gal laboratorijos klaida g.gif gal dėl to gydytoja ir liepė pakartoti....

Ir man taip atrodo. Teks laukti kito ciklo. O jei ne klaida... ?? unsure.gif
Atsakyti
Gal žinot kur Kaune HCG šeštadieniais daro??
Atsakyti
Kas galetu pasakyti, kodel LF toks mazas? Ka tai reiskia?
FSH 8.58
LH 1,81
Gal cia stimuliaciju pasekme?
Atsakyti
Buciau labai dekinga, jei sulaukciau atsakymo del siu hormonu rezultatu, nes niekaip negaliu pastoti sad.gif

neseniai daryti tyrimai:

TSH - 4.23
Estradiolis E2 - 22.23
Prolaktinas 136.3
LH - 3.01
FSH - 7.17

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina1979: 03 lapkričio 2005 - 19:36
QUOTE(Kristina1979 @ 2005 11 03, 19:34)
Buciau labai dekinga, jei sulaukciau atsakymo del siu hormonu rezultatu, nes niekaip negaliu pastoti sad.gif

neseniai daryti tyrimai:

TSH - 4.23
Estradiolis E2 - 22.23
Prolaktinas 136.3
LH - 3.01
FSH - 7.17

Aciu labai  4u.gif

Kristina1979,
parasyk klinikos normas ir kuria ciklo diena atlikti tyrimai, kitaip merginos nelabai gales tau issamiai pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2005 11 03, 21:26)
Kristina1979,
parasyk klinikos normas ir kuria ciklo diena atlikti tyrimai, kitaip merginos nelabai gales tau issamiai pakomentuoti 4u.gif

Būtų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , jei parašytum, nes spėliot nesinori...
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 11 03, 22:36)
Būtų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , jei parašytum, nes spėliot nesinori...

Deja sie tyrimai daryti neatsizvelgiant i ciklo dienas, nes ciklas yra visiskai sutrikes. Pertraukos buna iki keliu menesiu.
Anksciau man buvo diagnozuota hipertireoksitoze, gydziausi radioaktyviu jodu, gal cia nuo jo viskas issireguliavo. Anksciau nekreipiau demesio, taciau dabar tai tapo aktualu, ties apasakius bijau ir eit pas medikus, kad nenugydytu vel.
Aisku niekur nesidesiu, eisiu pas juos, tik sakiau paklausiu Jusu nuomones pries tai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristina1979 @ 2005 11 03, 23:44)
Deja sie tyrimai daryti neatsizvelgiant i ciklo dienas, nes ciklas yra visiskai sutrikes. Pertraukos buna iki keliu menesiu.
Anksciau man buvo diagnozuota hipertireoksitoze, gydziausi radioaktyviu jodu, gal cia nuo jo viskas issireguliavo. Anksciau nekreipiau demesio, taciau dabar tai tapo aktualu, ties apasakius bijau ir eit pas medikus, kad nenugydytu vel.
Aisku niekur nesidesiu, eisiu pas juos, tik sakiau paklausiu Jusu nuomones pries tai  4u.gif .

Na bet laboratorijos normas vistiek galgi gali nurodyti.... g.gif
Atsakyti
Chiara, sunku pasakyti, aš tai manyčiau, kad čia tau dar IVF pasekmė, nes juk anksčiau jis toks nebuvo.
Atsakyti
Is principo - ka rodo LH?
Ir ka rodo jo santykis su FSH?
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2005 11 04, 10:18)
Is principo - ka rodo LH?
Ir ka rodo jo santykis su FSH?

Marš skaityti senos temos ir žiūrėti ten pateikiamos nuorodos............ mirksiukas.gif
Atsakyti