QUOTE(Daiva @ 2005 11 02, 11:06)
Rafaela, labai keistai atrodo LH - gal laboratorijos klaida gal dėl to gydytoja ir liepė pakartoti....
Ir man taip atrodo. Teks laukti kito ciklo. O jei ne klaida... ??
Gal žinot kur Kaune HCG šeštadieniais daro??
Kas galetu pasakyti, kodel LF toks mazas? Ka tai reiskia?
FSH 8.58
LH 1,81
Gal cia stimuliaciju pasekme?
FSH 8.58
LH 1,81
Gal cia stimuliaciju pasekme?
QUOTE(Kristina1979 @ 2005 11 03, 19:34)
Buciau labai dekinga, jei sulaukciau atsakymo del siu hormonu rezultatu, nes niekaip negaliu pastoti
neseniai daryti tyrimai:
TSH - 4.23
Estradiolis E2 - 22.23
Prolaktinas 136.3
LH - 3.01
FSH - 7.17
Aciu labai
neseniai daryti tyrimai:
TSH - 4.23
Estradiolis E2 - 22.23
Prolaktinas 136.3
LH - 3.01
FSH - 7.17
Aciu labai
Kristina1979,
parasyk klinikos normas ir kuria ciklo diena atlikti tyrimai, kitaip merginos nelabai gales tau issamiai pakomentuoti
QUOTE(esperansa @ 2005 11 03, 21:26)
Kristina1979,
parasyk klinikos normas ir kuria ciklo diena atlikti tyrimai, kitaip merginos nelabai gales tau issamiai pakomentuoti
Būtų , jei parašytum, nes spėliot nesinori...
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 11 03, 22:36)
Būtų , jei parašytum, nes spėliot nesinori...
Deja sie tyrimai daryti neatsizvelgiant i ciklo dienas, nes ciklas yra visiskai sutrikes. Pertraukos buna iki keliu menesiu.
Anksciau man buvo diagnozuota hipertireoksitoze, gydziausi radioaktyviu jodu, gal cia nuo jo viskas issireguliavo. Anksciau nekreipiau demesio, taciau dabar tai tapo aktualu, ties apasakius bijau ir eit pas medikus, kad nenugydytu vel.
Aisku niekur nesidesiu, eisiu pas juos, tik sakiau paklausiu Jusu nuomones pries tai .
QUOTE(Kristina1979 @ 2005 11 03, 23:44)
Deja sie tyrimai daryti neatsizvelgiant i ciklo dienas, nes ciklas yra visiskai sutrikes. Pertraukos buna iki keliu menesiu.
Anksciau man buvo diagnozuota hipertireoksitoze, gydziausi radioaktyviu jodu, gal cia nuo jo viskas issireguliavo. Anksciau nekreipiau demesio, taciau dabar tai tapo aktualu, ties apasakius bijau ir eit pas medikus, kad nenugydytu vel.
Aisku niekur nesidesiu, eisiu pas juos, tik sakiau paklausiu Jusu nuomones pries tai .
Na bet laboratorijos normas vistiek galgi gali nurodyti....
Is principo - ka rodo LH?
Ir ka rodo jo santykis su FSH?
Ir ka rodo jo santykis su FSH?
QUOTE(Chiara @ 2005 11 04, 10:18)
Marš skaityti senos temos ir žiūrėti ten pateikiamos nuorodos............