QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 29, 18:08)
na svarbu kad viska issiaikinai, siltai pasedek pailsek namie atsigausi
pradzioje as ir maniau tegul tiria, tegul daro ta bronchoskopija, blogiau nebus, bet kai pasidomejau kas ten per tyrimas biskeli noras atsoko, ten ta pati aparata kur tiria skrandi endoskopa kisa ne i gerkle o i bronchus, po pvz. gerkles tyrimo man tik tuo momentu buvo blogai, isejau is kabineto ir beveik nieko, o ten sako po to visa diena kvepuoti negali normaliai, skauda krutine, kitiem dar ir galva, ir ta tyrima daro piktybiniams navikams pagrinde issiaiskinti, tai sakau gal apseisiu ir be tos proceduros
Nebijok bronchoskopijos,man dare,tikrai daug malonesnis,jei taip galima pasakyti,tyrimas nei kad i skrandi.Aparatai ten dabar nauji,yra kiaurymes kvepavimui-tikrai neuzdusi,gerai nuskausmina ir nieko ten neskauda (bronchuose nera kam skaudeti,o gerkle,nosi-uzpurskia
).Man dare Santariskese pries gal 6m,veze is Antakalnio ligonines,irgi bijojau nerealiai nes visko buvau prisiklausius
net man,tokiai jautruolei,nieko neskaudejo (tik is baimes akys ant kaktos lipo),kvepuot galejau laisvai,parvezta atgal puoliau i virtuvele gerti gerti gerti-nuo suleisto atropino labai dziovino,ir tai buvo pats didziausias "nepatogumas".Aisku,tyrimas nemalonus,bet labai naudingas,jei randa uzsigulejusiu gleiviu-isplauna,atsiurbia...Taigi nebijok,pasinaudok proga ir pasidaryk