Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(Magnifique @ 2012 10 05, 13:11)
Aš va,prieš kelias dienas pas gastro buvau.Naują gydymą paskyrė.Lansoprazolis+duspatalin 2k.per dieną+Rowachol 3k.per dieną +gerosios bacilos.Žiūrėsim kas iš to gausis.Kad pantoprazolis man visiškai netiko-aišku.Lansoprazolis lyg ir neblogai.Nes jau 3d.nerefliuksavau.

Labutis tikiuosi Maqnifique atrinko tau vaistukus tinkamus tikiuosi kad pades sumazinti negalavimus . manes nebaigia dusinti ryt jau bus kaip savaite vistiek dar dudina ypac kai greiciau paeinu ar sunkiau ka padirbu nesuprantu jau nieko toks jausmas kad plauciai pilni bet nei koseju nei ka ir ikvept pilnai negaliu tahttp://www.supermama.lt/forumas/style_emoticons/default/g.gifda jau apsikoseju sausai kazkaip . kazi kada cia praeis man ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 08, 10:02)
Labutis tikiuosi Maqnifique atrinko tau vaistukus tinkamus tikiuosi kad pades sumazinti negalavimus . manes nebaigia dusinti ryt jau bus kaip savaite vistiek dar dudina ypac kai greiciau paeinu ar sunkiau ka padirbu nesuprantu jau nieko toks jausmas kad plauciai pilni bet nei koseju nei ka ir ikvept pilnai negaliu tahttp://www.supermama.lt/forumas/style_emoticons/default/g.gifda jau apsikoseju sausai kazkaip . kazi kada cia praeis man ? g.gif

Mano nuomone,kad tau jau isvarza gerokai pazengusi ir spaudzia krutineje diafragma,kuri pasekoje dusina ir tai gali padeti tik skubi operacija,nejuokauk!Mano draugei taip buvo,ji naktimis pabusdavo nuo oro trukumo pripuolio,tai eigoje pasirode,kad jos isvraza jau buvo beveik 8cm(jau didele skaitoma 5cm)jos atveju ji gavo extra plana i ligonine ir buvo kuo greiciausiai operuota.Manau,kad labiau mylek save ir ziurekis tinkamo gyditojo,jei ten tau nesuteikia pagalbos,arba viskas suletintai vaziuok i Lietuva(visu pinigu ten neuzdirbsi),trumpam gausi konsultacija ir galesi pasigydziusi vel ten sugryzti,brangink savio sveikata!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2012 10 08, 12:36)
Mano nuomone,kad tau jau isvarza gerokai pazengusi ir spaudzia krutineje diafragma,kuri pasekoje dusina ir tai gali padeti tik skubi operacija,nejuokauk!Mano draugei taip buvo,ji naktimis pabusdavo nuo oro trukumo pripuolio,tai eigoje pasirode,kad jos isvraza jau buvo beveik 8cm(jau didele skaitoma 5cm)jos atveju ji gavo extra plana i ligonine ir buvo kuo greiciausiai operuota.Manau,kad labiau mylek save ir ziurekis tinkamo gyditojo,jei ten tau nesuteikia pagalbos,arba viskas suletintai vaziuok i Lietuva(visu pinigu ten neuzdirbsi),trumpam gausi konsultacija ir galesi pasigydziusi vel ten sugryzti,brangink savio sveikata!!! wub.gif

Labutis Redauta (as nedirbu jau 8 menesiai ant biliotenio sedziu ) Na cia dar jokio pakvietimo negavau niekur . Ryt gryztu y LT bandysiu skambintis y Kauna . O tu pati is kur esi ir kur as galeciau kreiptis pas tavo pazystama gyditoja aisku jai gali parasyk y mano az . Savaitgaly pasitampjau biski ir kvepavau kaip is Filmuko Maugis ta meska kur paduso begdama lotuliukas.gif Mama sako vajetau tau astma yra , nu jo sakau is kur ji cia bus sakau taip jau yra praeis . Bet as dabar jauciuosi normalei nei refleksuoju nei rugstim beatpelu nieko tik tas dusulys istisai pavirsutiniskas kvepavimas o taip norisi ykvept pilnai bet neina tuoj pat uzsikosiu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 08, 17:47)
Labutis Redauta (as nedirbu jau 8 menesiai ant biliotenio sedziu ) Na cia dar jokio pakvietimo negavau niekur . Ryt gryztu y LT bandysiu skambintis y Kauna . O tu pati is kur esi ir kur as galeciau kreiptis pas tavo pazystama gyditoja aisku jai gali parasyk y mano az . Savaitgaly pasitampjau biski ir kvepavau kaip is Filmuko Maugis ta meska kur paduso begdama  lotuliukas.gif Mama sako vajetau tau astma yra , nu jo sakau is kur ji cia bus sakau taip jau yra praeis . Bet as dabar jauciuosi normalei nei refleksuoju nei rugstim beatpelu nieko tik tas dusulys istisai pavirsutiniskas kvepavimas o taip norisi ykvept pilnai bet neina tuoj pat uzsikosiu  doh.gif .

Jokie jie mano ne pazystami,tik atsiliepimai geri medikai:)Taui endoskopuotojo dabar reikes ar chirurgo,tu turi pirmiau pas endoskopuotoja uzsirasyt,o toky gera zinau tik Klaipedoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2012 10 08, 16:17)
Jokie jie mano ne pazystami,tik atsiliepimai geri medikai:)Taui endoskopuotojo dabar reikes ar chirurgo,tu turi pirmiau pas endoskopuotoja uzsirasyt,o toky gera zinau tik Klaipedoje wub.gif

Na ne taip parasiau sory del pazystamu as bobute paprasta 4u.gif . Na su Klaipeda biski sunkiau bus g.gif . Na bet vistiek jei ne iseis su Kaunu tada teks kreiptis Klaipedon . blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į Jūsų gretas ax.gif jau seniai vargstu su šiomis bėdomis, tad bandysiu paskaitinėt jūsų patirtis, gal ką prisitaikysiu sau. Nes jaučiu, kad vėl viskas blogė, o net neturiu kada pas gydytoją nueit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2012 10 09, 12:00)
Sveikos, jungiuosi ir aš į Jūsų gretas  ax.gif  jau seniai vargstu su šiomis bėdomis, tad bandysiu paskaitinėt jūsų patirtis, gal ką prisitaikysiu sau. Nes jaučiu, kad vėl viskas blogė, o net neturiu kada pas gydytoją nueit  verysad.gif

Čia greičiausiai visoms rudeniop blogėja, o gaila.. Aš tai supratau savo blogėjimo priežastį, bet net nežinau, kaip ją išspręsti. Pasikeitė mano gyvenimo rėžimas, grįžtu namo tik kokią 19val. vakaro, pavalgau kokią 20val. na ir jau einu miegot apie puse vienuolikos, kadangi ten dar pilna maisto, atsigulus man visa gerklę per naktį išgraužia...nevalgyti irgi kazkaip neišeina.. doh.gif
Atsakyti
Aš visai be vietos jaučiuosi - viena gydytoja man gastritą nustatė, mėnesį trukęs gydymas nepadėjo, nuėjau privačiai, gydytojas beveik neklausinėjęs pagal endoskopijos rezultatus nutarė, kad refliuksą turiu dėl stemplės išvaržos. Ir žinokis biggrin.gif Pavargau labai - pusantro mėnesio gyvenu su nuolatiniu skausmu, kartais būna geresnių dienų tik. Gal jau visai susigyvenus jaučiuos, tik ta mityba ribota užsitęsė, tai naujos bėdos prisidėjo - svoris krenta, silpnumą jaučiu nuolat. Matau, kad nemažą įtaką daro stresas ir nervinimasis, tai su šitu tvarkytis irgi tenka. Žodžiu, nežinau kur dėtis, antrą dieną geriu naujus vaistus išrašytus ir tikiuos geriausio. Nes labai labai pavargau ir bijau, kad dar ne vieną mėnesį kovot teks..
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2012 10 10, 20:32)
Aš visai be vietos jaučiuosi - viena gydytoja man gastritą nustatė, mėnesį trukęs gydymas nepadėjo, nuėjau privačiai, gydytojas beveik neklausinėjęs pagal endoskopijos rezultatus nutarė, kad refliuksą turiu dėl stemplės išvaržos. Ir žinokis  biggrin.gif Pavargau labai - pusantro mėnesio gyvenu su nuolatiniu skausmu, kartais būna geresnių dienų tik. Gal jau visai susigyvenus jaučiuos, tik ta mityba ribota užsitęsė, tai naujos bėdos prisidėjo - svoris krenta, silpnumą jaučiu nuolat. Matau, kad nemažą įtaką daro stresas ir nervinimasis, tai su šitu tvarkytis irgi tenka. Žodžiu, nežinau kur dėtis, antrą dieną geriu naujus vaistus išrašytus ir tikiuos geriausio. Nes labai labai pavargau ir bijau, kad dar ne vieną mėnesį kovot teks..

Pas koki daktara privaciai buvote, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egggluttte: 11 spalio 2012 - 07:15
Gyd. Urbštą. Paskaičius komentarus svarsčiau, kad bandysiu pas Adamonį užsirašyti, bet vistik suveikė tai, kad būtų tekę ilgiau laukti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti