Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 27, 17:23)
Aisku bet disepsija jau kita liga juk ar ne .

Man dispepsiją sukelia vaistų nuo rūgštingumo vartojimas, ypač netinka man omeprozolis, o pantoprozolio per parą galiu paimti tik 20 mg, jei paimu daugiau, tai iš karto skauda galvą...
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 09 28, 09:37)
Man dispepsiją sukelia vaistų nuo rūgštingumo vartojimas, ypač netinka man omeprozolis, o pantoprozolio per parą galiu paimti tik 20 mg, jei paimu daugiau, tai iš karto skauda galvą...

Kaip ydomu su ta disepsija Eighten o kaip tu jautiesi pasakykit kaip jus miegat ant tu 5 pagalviu nepatogu man tai siaubas . Redauta suprantu pilnai sunkiausia yra kad zinai ir nieko padaryt negali si naktis buvo kosmaras man kelis kart keliausi nes nepatogu ir pykinimas kaip prasidejo nuo vakar taip ir siandie tesesi ir burna karteja galvoju kad tie antibijotikai jau savo darba daro ,bijau kad kasos uzdegimo neisauktu nes pasiskaiciau metroidazole pasalinius poveikius jame parasyta kad taip gali nutikti . Man seniau budavo kad padirbdavau sunkai burna kartet pradedavo pykindavo ir nebudavo kur detis dabr nors ir nieko nedirbu tas pats fuj fuj doh.gif .
Atsakyti
Dispepsija – tai viršutinės vidurinės pilvo dalies (epigastriumo) skausmas ar diskomfortas, pasireiškiantis dėl blogo virškinimo. Diskomfortas apima tokius simptomus kaip ankstyvas sotumo jausmas, pilnumo jausmas viršutinėje pilvo dalyje, pykinimas, pilvo pūtimas.
Aš tai miegu ant 3 pagalvių... Pradžioj buvo sunku, paskui pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 09 28, 15:02)
Dispepsija – tai viršutinės vidurinės pilvo dalies (epigastriumo) skausmas ar diskomfortas, pasireiškiantis dėl blogo virškinimo. Diskomfortas apima tokius simptomus kaip ankstyvas sotumo jausmas, pilnumo jausmas viršutinėje pilvo dalyje, pykinimas, pilvo pūtimas.
Aš tai miegu ant 3 pagalvių... Pradžioj buvo sunku, paskui pripratau smile.gif

NA priprast turesiu ir as niekur nedingsiu tik tas pykinimas kai atsiguliu labai jau diorgina schmoll.gif .Na tikiuosi tos dipsesijos neatsiras pas mane , Kas pastovei vargina mane tai peciu skausmai ir jau senai pastebejau kad jei rimciau pavalgau tuoj jauciuosi kaip su maisais uzdetais . Siandie teko pasitampyti pakartejo burna nemenkai ir pykino labai jau jauciuosi isekus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 29, 14:46)
NA priprast turesiu ir as niekur nedingsiu tik tas pykinimas kai atsiguliu labai jau diorgina  schmoll.gif .Na tikiuosi tos dipsesijos neatsiras pas mane , Kas pastovei vargina mane tai peciu skausmai ir jau senai pastebejau kad jei rimciau pavalgau tuoj jauciuosi kaip su maisais uzdetais . Siandie teko pasitampyti pakartejo burna nemenkai ir pykino labai jau jauciuosi isekus  doh.gif

Labutis visoms . Mane nuo sekmadienio vargina dusulys uzpausta krutine oro trukumas , jausmas kad sirdis sustos einu siandien pas gyditoja tikiuosi cia antibijotiku darbas nes tik rytoj tebaigsiu juos gerti . Ir paumejo polvo problemos dar nusisauti noriu pavargau nuo skausmo juodai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 03, 11:15)
Labutis visoms . Mane nuo sekmadienio vargina dusulys uzpausta krutine oro trukumas , jausmas kad sirdis sustos einu siandien pas gyditoja tikiuosi cia antibijotiku darbas nes tik rytoj tebaigsiu juos gerti . Ir paumejo polvo problemos dar nusisauti noriu pavargau nuo skausmo juodai  cry.gif

console.gif
Antibiotikai tikrai turi itakos, nes Klacido ir as negalejau igerti, po jo gerimo reikejo i reanimacija vaziuoti kvepavima atstatyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 03, 09:15)
Labutis visoms . Mane nuo sekmadienio vargina dusulys uzpausta krutine oro trukumas , jausmas kad sirdis sustos einu siandien pas gyditoja tikiuosi cia antibijotiku darbas nes tik rytoj tebaigsiu juos gerti . Ir paumejo polvo problemos dar nusisauti noriu pavargau nuo skausmo juodai  cry.gif

Na kaip ir minejau kalti antibijotikai bet vistiek turiu sugerti ta kursa . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 03, 11:33)
Na kaip ir minejau kalti antibijotikai bet vistiek turiu sugerti ta kursa .  doh.gif

O jei negasdinkit manes tokiu dalyku kad tik neatsitiktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 10 03, 11:22)
console.gif 
Antibiotikai tikrai turi itakos, nes Klacido ir as negalejau igerti, po jo gerimo reikejo i reanimacija vaziuoti kvepavima atstatyti doh.gif

Aha,nuo klacido ir man sakes buvo,visa gerimo kursa pragulejau lovoje,pasireiske beveik visi aprasyti pasaliniai poveikiai... doh.gif O blogiausia buvo,kad ji reikejo po valgio gerti,o valgyti as negalejau kaip pykino,per prievarta kimsau doh.gif bet kai nustojau gerti pagerejo per pora dienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 03, 19:32)
Aha,nuo klacido ir man sakes buvo,visa gerimo kursa pragulejau lovoje,pasireiske beveik visi aprasyti pasaliniai poveikiai... doh.gif  O blogiausia buvo,kad ji reikejo po valgio gerti,o valgyti as negalejau kaip pykino,per prievarta kimsau doh.gif  bet kai nustojau gerti pagerejo per pora dienu ax.gif

Na tai tas brudas klacidas as nesupratau sekmadieny pradejo dusinti pradejau viduriuoti nepajegiu is lovos islipti siandien tik prisiverciau ir tai visa drebedama nuvaziavau nes sunus susirgo angina pasikele tai turejo antibus israsyt nes laiudiskais preparatais nepagydziau jo . Tai nuo pilvo dar israse buskopeno kad nurimtu pilvas bet jis vercia miegoti o poveikio jokio . vaikstau kai nestuke.gif .ir dusdama vakar net sirdies lasu geriau galvojau kad sirdis strejkuoja ker niekada nera buve taip . Bet vistiek turiu sugert likusias tabletes . kaip pasake baikti kursa turiu . verysad.gif
Atsakyti
Labuka visoms . Esu naujoke siame skyrelyje blush2.gif

siandiena po endoskopijos isvada ..stemples isvarza ir ttt antradieni dar kraujas del bakterijos kazkokios ir echoskopija kenu ir tulzies 4u.gif

Israse rugsti mazinannciu vaistuku kol kas ir aisku mityba , kokybe ir kiekis kas bus nelengva jauciu 4u.gif

Ar galiu jungtis prie jusu?? blush2.gif
Atsakyti
Aš va,prieš kelias dienas pas gastro buvau.Naują gydymą paskyrė.Lansoprazolis+duspatalin 2k.per dieną+Rowachol 3k.per dieną +gerosios bacilos.Žiūrėsim kas iš to gausis.Kad pantoprazolis man visiškai netiko-aišku.Lansoprazolis lyg ir neblogai.Nes jau 3d.nerefliuksavau.
Atsakyti