QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 27, 17:23)
Aisku bet disepsija jau kita liga juk ar ne . Man galva skauda ir sukasi kai jau labai zemas kraujo spaudimas . Jis budavo normalus 120ant 60 o dabar jau metai kaip 90ar95 ant 50 . Jis pakrenta ir labiau o tada jau is lovos atsikelti negaliu
. Kavos ryta isgeriu po pusvalandzio jau galiu keltis . Atradau kava kuri nekialia man rugsties geriu su medum visai neblogai man ,reiketu aisku negert bet kitaip neiseina
Malonu,kad perskaitei daug ko,bet pasakysiu *BET*tu labai daug dedi pastangu kalbedama apie pokalby su spec is ligonones,apibudinciau,kad taves laukia pokalbis su chirurgu:)Ir labai nesivadovauk jo nuomone,tavo liga tavo bedos,nesitikek ,kad jis tave graziai paprasys palukti ir dar kankintis.Nesakau,kad sulaikys,pasitaiko ir chirurgu kurie yra UZ.Tiek metu kankiniesi ir tikiesi su medumi ar Nexiumu viska sugrazint i savo vietas?Tai neymanoma!!!Jei jau turi isvarza ir jau ne maza,patarimas tik operuotis,nes tolimesniame gyvenime ji nesumazes,o vaistu gersi begales ir nervu kainuoja ir gyvenimo kokybe....As ta patyriau savo vidumi,taip gyvenau 12 metu,visvien apsisprendziau.Operacija tikrai nebuvo tokia sudetinga,bet jau greitai sueis 2metai,kai as ja turejau.Ats nuskambetu taip-Kur as buvau anksciau?kiek isgerta Parieto!!!Tik dabar as galiu pasakyti,kad nebezinau ka reiskia rugstingumas,irzlumas,depresijos.As tikrai esu laiminga,kad nelaukiau,o vieno vaikino deka,kuris mane puikiai nusviete ir labai paskatino,bei palaike dek,as ryzausi siai operacijai.Visuomet ji prisimenu ir dziaugiuosi,kad tokiu zmoniu yra,kurie nebijo kalbeti!Sveikatos tau