Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(denaxa @ 2012 09 22, 20:21)
Labai gali buti,kad nuo acto...As negaliu net majonezo valgyti,nes jo sudetyje yra acto,o apie agurkelius marinuotus tai... unsure.gif Ir baltos misraines negaliu,nei biskio-ten yra actas ir marinuoti agurkeliai... verysad.gif  Vnz.,man irgi taip labai norejosi,nes visada megau,bet...teko atprasti,nes net nuo trupucuiko acto negerai buna... verysad.gif  Pasistenk nevartoti tokiu dalyku,geriau raugintu agurku nusipirk,kur acto nedeta,ukininku turguje,ir to rasalo jie gali ipilti...Dar-reikia priprasti produktus kuo maziau sudyti,nes nuo druskos gaminasi daugiau rugsties,radau alternatyva druskai-i trasa paleisti pipirai,jie skrandziui nekenkia smile.gif pilu juos visur reikia nereikia...o salotoms nusipirkau himalaju druskos smile.gif

bet tai jei per mažas rūgštingumas,tai kaip tik druskos reik daugiau...žinau,kad marinuoti negerai,bet noriu iki silpnumo (tai vadinu nesibaigiančiu nėštumu),nes tarkim porą dienų labai noriu,bet neperku,tai galimybė nemaža,kad trečią dieną labai prastai jausiuos,o kai suvalgysiu,būsiu lyg naujai gimus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 22, 19:20)
bet tai jei per mažas rūgštingumas,tai kaip tik druskos reik daugiau...žinau,kad marinuoti negerai,bet noriu iki silpnumo (tai vadinu nesibaigiančiu nėštumu),nes tarkim porą dienų labai noriu,bet neperku,tai galimybė nemaža,kad trečią dieną labai prastai jausiuos,o kai suvalgysiu,būsiu lyg naujai gimus doh.gif  doh.gif

siaip druska nera geras dalykas jos is vis atsisakyti reikai prie skrandzio bedu . na su jusu noraias pasakyciau kad laukiates kad tokie silpnumai jus aplanko maistuj . As siandien apraminau savo rugsy suvalgius pienisko ledo ir is lovos nelipu guliu vienoj padety nes zinau jei tik pasijudinciu bus sakes pradesiu artuginet zakset ir teks su toletu raugaut . But gerai pieno pagert nors tam kartuj kad padetu , bet netoleruoja organizmas is pieno nieko . Ko dar galima but pasilengvint tos rugsties nuslopinima be bulviu morku kopustu sulciu siu dalyku nevirskina skrandis visai isbandyta , Semenu uzsipyliau ryt rytuj nors ir jo poveikis buvo nulinis bet gal dabar truputi pades o kas dar yra ?Zianau salyalankiu aliejus gerai ir biciu duoneles tabletikes irgi gerai bet ju dabar neturiu ? ar kuri bandet ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 22, 22:26)
siaip druska nera geras dalykas jos is vis atsisakyti reikai prie skrandzio bedu . na su jusu noraias pasakyciau kad laukiates kad tokie silpnumai jus aplanko maistuj . As siandien apraminau savo rugsy suvalgius pienisko ledo ir is lovos nelipu guliu vienoj padety nes zinau jei tik pasijudinciu bus sakes pradesiu artuginet zakset ir teks su toletu raugaut . But gerai pieno pagert nors tam kartuj kad padetu , bet netoleruoja organizmas is pieno nieko . Ko dar galima but pasilengvint tos rugsties nuslopinima be bulviu morku kopustu sulciu siu dalyku nevirskina skrandis visai isbandyta , Semenu uzsipyliau ryt rytuj nors ir jo poveikis buvo nulinis bet gal dabar truputi pades o kas dar yra ?Zianau salyalankiu aliejus gerai ir biciu duoneles tabletikes irgi gerai bet ju dabar neturiu ? ar kuri bandet ?

Esu visiškai nenėščia schmoll.gif O jei nėščia,tai matyt drambliuką nešioju,nes jau apie porą metų tokie antplūdžiai acto kankina doh.gif be druskos gyvent negaliu,esu širdininkė,tai turiu vartot,tiek,kiek vartoju dabar,kad balansas organizme būtų,nes tyrimai dabar puikūs,tad druskos nei didint,nei mažint negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 22, 21:11)
Esu visiškai nenėščia schmoll.gif  O jei nėščia,tai matyt drambliuką nešioju,nes jau apie porą metų tokie antplūdžiai acto kankina doh.gif be druskos gyvent negaliu,esu širdininkė,tai turiu vartot,tiek,kiek vartoju dabar,kad balansas organizme būtų,nes tyrimai dabar puikūs,tad druskos nei didint,nei mažint negaliu...

lotuliukas.gif matyt mes visos ne vien tik gerl turim sergame ir kitom ligom dar . ir tai tik nedidelios blogybes . o tu ar vaistus vartoji kokius nes ne visa tema perskaiciau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 22, 21:20)
bet tai jei per mažas rūgštingumas,tai kaip tik druskos reik daugiau...žinau,kad marinuoti negerai,bet noriu iki silpnumo (tai vadinu nesibaigiančiu nėštumu),nes tarkim porą dienų labai noriu,bet neperku,tai galimybė nemaža,kad trečią dieną labai prastai jausiuos,o kai suvalgysiu,būsiu lyg naujai gimus doh.gif  doh.gif

Nu pamegink pakeis i raugintus,gal pamacys... g.gif Cia priklausomybe kokia tai "actiniams" dalykams.... doh.gif lotuliukas.gif Man su mesa panasiai... blush2.gif Dae stenkis daug vandens gerti-padeda,dar ramuneliu arbata gerai,padeda,jei nuolat vartojama...
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 22, 22:26)

Druskos visai atsisakyti negalima,prie dideliu noru galimas atsisakyti cukraus,bet druskos-ne,ji organizmui reikalinga.O pieno gerti mums su padidejusiu rugstingumu irgi nepatartina-pienas skrandyje rugsta,rezultatas-pablogejes virskinimas ir dar labiau padidejes rugstingumas...Man asmeniskai reikalai su skrandziu pradejo kiek gereti,kai pradejau pirkti pagrindinius produktus be E,atsisakiau tokiu dalyku kaip pieniskos desreles (net supykina apie jas pagalvojus... blush2.gif ),pradejau pirkti mesa ir darzoves pas ukininkus,prekiaujancius ekologiska produkcija...Tiesa,dabar vel prekybcentry perku,bet cia laikina,taip sakant,periodas po atostogu iki pirmos algos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 22, 23:20)
lotuliukas.gif matyt mes visos ne vien tik gerl turim sergame ir kitom ligom dar . ir tai tik nedidelios blogybes . o tu ar vaistus vartoji kokius nes ne visa tema perskaiciau ? g.gif

Šiuo metu pantoprazolį...Seniau esu naudojus omeprazolį + ranitidiną.Tada kažkiek padėjo,kai gėriau,o po to vėl tas pats sh.Dar esu neilgai gėrusi esomeprazolį,bet finansai nelabai leido jį gert toliau (stipresnės dozuotės 14tab.~100lt doh.gif bent jau tada kainavo-nekompensuojamas..),tai poveikio pajust nelabai ir spėjau.Kol kas nuo pantoprazolio tik pablogėjo.Ačiū D.,kad jau penktadienį pas LOR eisiu.Įdomu ką pasakys,nes gerklė dabar kaip išplikyta nuo nuolatinio atpylinėjimo doh.gif
Atsakyti
Denaxa, as jusu kai paskaitau tai su pavydu tokiu, man atrodo, kad jus viska taip gerai susiderinusi ir turit valia visko atsisakyti bigsmile.gif Man taip neiseina, sau pasakau, nu viskas dabar tai tikrai normaliai maitinsiuos ir ant tu zodziu susitinku su drauge ir kokios Late atsigeriu su sokoladu doh.gif va kaip cia Acto priklausomybe, taip man visokiu guminuku, saldainuku, sokoladuku doh.gif kai jau buvo visiska riba, kai negalejau nei iseit is namu, nes buvo pastovus pykinimas tai atsisakiau, baisiai sukudau, dabar ner taip blogai kartais tik pykinimai uzeina, tai leidziu ir smaguriauti doh.gif o blogiausia, kad jauciu, kad vel viskas is naujo prasidedam nes vadeles atleidau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 09 23, 12:15)
Denaxa, as jusu kai paskaitau tai su pavydu tokiu, man atrodo, kad jus viska taip gerai susiderinusi ir turit valia visko atsisakyti  bigsmile.gif  Man taip neiseina, sau pasakau, nu viskas dabar tai tikrai normaliai maitinsiuos ir ant tu zodziu susitinku su drauge ir kokios Late atsigeriu su sokoladu  doh.gif  va kaip cia Acto priklausomybe, taip man visokiu guminuku, saldainuku, sokoladuku  doh.gif  kai jau buvo visiska riba, kai negalejau nei iseit is namu, nes buvo pastovus pykinimas tai atsisakiau, baisiai sukudau, dabar ner taip blogai kartais tik pykinimai uzeina, tai leidziu ir smaguriauti  doh.gif o blogiausia, kad jauciu, kad vel viskas is naujo prasidedam nes vadeles atleidau unsure.gif

As turiu darba,kuri labai branginu ir kuris man labai svarbus,siek tiek sportuoju (autosportas),tai man taip pat labai svarbu-is cia valia visko kas negerai atsisakyti,nes jei nesusitvarkysiu-visa tai prarasiu...visu pirma prarasiu darba...taigi pasirinkimas aiskus... ax.gif Na,ir dar-man nepatinka blogai jaustis,tai stengiuosi elgtis taip,kad jausciausi gerai...Kazin,ar cia valios reikia-as net valgymo rezimo normalaus neturiu,valgau kada noriu ir ka noriu,tik i ta "ka noriu" neieina tai kas nesveika-man to paprasciausiai nesinori,taip sakant,turiu nesugadinta organizma,kuris pats atsirenka,kas ir kaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 09 23, 17:40)
As turiu darba,kuri labai branginu ir kuris man labai svarbus,siek tiek sportuoju (autosportas),tai man taip pat labai svarbu-is cia valia visko kas negerai atsisakyti,nes jei nesusitvarkysiu-visa tai prarasiu...visu pirma prarasiu darba...taigi pasirinkimas aiskus... ax.gif Na,ir dar-man nepatinka blogai jaustis,tai stengiuosi elgtis taip,kad jausciausi gerai...Kazin,ar cia valios reikia-as net valgymo rezimo normalaus neturiu,valgau kada noriu ir ka noriu,tik i ta "ka noriu" neieina tai kas nesveika-man to paprasciausiai nesinori,taip sakant,turiu nesugadinta organizma,kuris pats atsirenka,kas ir kaip... ax.gif

Sveikutes visos . Kaip isilaikiusios .Siandien mano didi diena kaip sakant slykst bijau tos zarnos negaliu ir tik po piet darys . doh.gif Vel skaudes tampysiuos iki isprotejimo . Sy ryt rugsciu nejauciu kazkaip bet karteja burna ir pykina ir balsas prikimes nors atsikeliau gan anksti vakar apturejau baisini sausa kosuly ant tiek kosejau kol apsivemiau taip buna itin retai bet kaip buna tai kelio po kojom nematau ir isivemus jis praeina . Tik gerkle lieka isdraskyta ir skausminga . verysad.gif . Na geros dienos ir neatkriskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 25, 09:01)
Sveikutes visos . Kaip isilaikiusios .Siandien mano didi diena kaip sakant slykst bijau tos zarnos negaliu ir tik po piet darys .  doh.gif  Vel skaudes tampysiuos iki isprotejimo . Sy ryt rugsciu nejauciu kazkaip bet karteja burna ir pykina ir balsas prikimes nors atsikeliau gan anksti vakar apturejau baisini sausa kosuly ant tiek kosejau kol apsivemiau taip buna itin retai bet kaip buna tai kelio po kojom nematau ir isivemus jis praeina . Tik gerkle lieka isdraskyta ir skausminga . verysad.gif . Na geros dienos ir neatkriskit  mirksiukas.gif

Sveikutes na sugrystu is po tyrimo slykstaus kita karta imsiu su narkoze viskas daugiau neberysiu tik su gerkles uzsaldymu . isvados 1 gastritas 2 pyloris vel teigiamas 3 diafragmine isvarza kokio laipsnio nepasake tik kad didele ir tyrima kartot po pusmecio . Ir jei niekas nesikeis po to pusmeciu darys operacija . Tai dabar noriu paklaust kas tai per do isvarza ? liepe nebevalgyt 5 valandas iki miego ? valgyt po labai mazai ir letai ir daugiau skysta maista nuzsivalgyt dideliu porciju .ir miegoti ant 4ar 5 pagalviu . As taip miegu ant 3 tai kur dar cia man miegot ant 4ar5 tai geriau tegul sako negulkis o seskis ir miegok lotuliukas.gif . tai vat tokios naujienos is po bijopsijos biski atpylineju su krauju bet iki rytojaus turetu praeit o kaip as vemiau tai man visksa trauke su slangute zinot kaip kad pas dantiste buna . Tai jei kuriai yra diafragmos isvarza ar esate girdejusios prasom parasyti nes kiek goglinu tai tik naujagimiu terandu isvarzas g.gif
Atsakyti
Renatele, cia reikėtų Jums temą nuo pradžių paskaitynėti, kadangi Redauta turėjo tokią pat bėdą ir apturėjo būtent tokią operaciją, kaip ir Jums žada daryti, kaip supratau ji dabar tikrai džiaugiasi gyvenimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 09 26, 11:51)
Renatele, cia reikėtų Jums temą nuo pradžių paskaitynėti, kadangi Redauta turėjo tokią pat bėdą ir apturėjo būtent tokią operaciją, kaip ir Jums žada daryti, kaip supratau ji dabar tikrai džiaugiasi gyvenimu  wub.gif

wub.gif
Atsakyti