QUOTE(egggluttte @ 2012 09 21, 16:05)
Renatele, bet Jusu ir vaistu dozes na as donperidona geriu, kai mane smarkiai pykina, isgeriu ir atrodo kaip ranka nuima ir pradzioj kai jau paumejimas tada jau tris kartus per diena gerdavau savaitele siuos vaistelius.. Dbar tai noreciau pasiimti biulioteni, nes jauciu kaip stipreja rugstys ir dazniau papykina, matyt truksta ramybes poilsio ir miego.
Tai taip iseina kitaip negaliu su vaistu dozem jai tik pamazinu buna blogai . o donperidona geriu tris kar per diena dvidesimt minuciu pries maista paskuj dar cerukaly maisto metu per piet kreona va taip ir sukuosi kaip vovere rate . Pavidziu as turiu gerti istisai vaistus tuos nes buna ziaurej blogai liaudisku receptu negaliu vartoti va tik medus su siltu vandieniu dabar sia diena taip ir slopinu rugsty nors tam kartuj nusiplauna . Tu galvoji kad nuo pervargimo gerl paumeja ? Man jis isimete nuo kasos uzdegimo jo neturejau pries tai . Nuo pastovaus vemimo . Ir isvarza del to atisaro bet man kai paumeja viskas tai buna nekas . Norejau paklausti ar tau nera zaksulio per jy as visa maista iszaksiu ir gulinti ir sedinti ir stovinti bunu . O jai pavalgius pradedu eiti kur nors tai visus pakrascius nulaistau savo atpylinejimu ir taip yra kai ir vaistus geriu ir nezinau kur suo pakastas . Kiek LT biliotenio duoda su sia liga kad galetum pailset ?