Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(egggluttte @ 2012 09 21, 16:05)
Renatele, bet Jusu ir vaistu dozes  blink.gif  na as donperidona geriu, kai mane smarkiai pykina, isgeriu ir atrodo kaip ranka nuima  ax.gif  ir pradzioj kai jau paumejimas tada jau tris kartus per diena gerdavau savaitele siuos vaistelius.. Dbar tai noreciau pasiimti biulioteni, nes jauciu kaip stipreja rugstys ir dazniau papykina, matyt truksta ramybes poilsio ir miego. g.gif

Tai taip iseina kitaip negaliu su vaistu dozem jai tik pamazinu buna blogai . o donperidona geriu tris kar per diena dvidesimt minuciu pries maista paskuj dar cerukaly maisto metu per piet kreona va taip ir sukuosi kaip vovere rate . Pavidziu as turiu gerti istisai vaistus tuos nes buna ziaurej blogai liaudisku receptu negaliu vartoti va tik medus su siltu vandieniu dabar sia diena taip ir slopinu rugsty nors tam kartuj nusiplauna . Tu galvoji kad nuo pervargimo gerl paumeja ? Man jis isimete nuo kasos uzdegimo jo neturejau pries tai . Nuo pastovaus vemimo . Ir isvarza del to atisaro blink.gif bet man kai paumeja viskas tai buna nekas . Norejau paklausti ar tau nera zaksulio per jy as visa maista iszaksiu ir gulinti ir sedinti ir stovinti bunu . O jai pavalgius pradedu eiti kur nors tai visus pakrascius nulaistau savo atpylinejimu ir taip yra kai ir vaistus geriu ir nezinau kur suo pakastas . Kiek LT biliotenio duoda su sia liga kad galetum pailset ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 21, 22:17)
Tai taip iseina kitaip negaliu su vaistu dozem jai tik pamazinu buna blogai . o donperidona geriu tris kar per diena dvidesimt minuciu pries maista paskuj dar cerukaly  maisto metu per piet kreona va taip ir sukuosi kaip vovere rate . Pavidziu as turiu gerti istisai vaistus tuos nes buna ziaurej blogai liaudisku receptu negaliu vartoti va tik medus su siltu vandieniu dabar sia diena taip ir slopinu rugsty nors tam kartuj nusiplauna . Tu galvoji kad nuo pervargimo gerl paumeja ? Man jis isimete nuo kasos uzdegimo jo neturejau pries tai . Nuo pastovaus vemimo . Ir isvarza del to atisaro  blink.gif bet man kai paumeja viskas tai buna nekas . Norejau paklausti ar tau nera zaksulio per jy as visa maista iszaksiu ir gulinti ir sedinti ir stovinti bunu . O jai pavalgius pradedu eiti kur nors tai visus pakrascius nulaistau savo atpylinejimu ir taip yra kai ir vaistus geriu ir nezinau kur suo pakastas . Kiek LT biliotenio duoda su sia liga kad galetum pailset ?

Eigten geriu kepenim karsilio du kart dienoj ryte ir vakare pas mane jos pariebejusios ir persirgta gelta kuri nebuvo laiku pastebeta ir gydita tai jos pasekme hepatito b nesiotoja uzkrest negaliu nieko bet ir kraujo donore but negaliu . Man su rytine zinute ne taip gavos parasiau ir neisiunciau . Per desimt metu apturejau dvi operacijas ir begale visu organu uzdegimu ko pasekoje dabar nej vienas nenori gryst y pradine padety . Mano rugstis skrandzio yra baisine super yra ir skrandis plautas del tos bakterija, tris metus is eiles zudytos tik jau siemet testas neigiamas kai skrandy plove tai ir ta bakterija lauk isplove nes visada ji zydedavo budavo su 4pliusais . Ir sy vakara jau turejau pasimatyma su tuoletu man rugstys nugrauzia dantu emali dantys buna super jautrus pakramtyt negaliu normalei jauciu greit vel taip bus per ta savaite rene nepadeda nei minutej , bet as kazkaip jo nesureiksminu to gerl yra kaip ir matyt turi buti
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 21, 22:33)
Eigten geriu kepenim karsilio du kart dienoj ryte ir vakare pas mane jos pariebejusios ir persirgta gelta kuri nebuvo laiku pastebeta ir gydita tai jos pasekme hepatito b nesiotoja uzkrest negaliu nieko bet ir kraujo donore but negaliu .    Man su rytine zinute ne taip gavos parasiau ir neisiunciau . Per desimt metu apturejau dvi operacijas ir begale visu organu uzdegimu ko pasekoje dabar nej vienas nenori gryst y pradine padety . Mano rugstis skrandzio yra baisine super yra ir skrandis plautas del tos bakterija, tris metus is eiles zudytos tik jau siemet testas neigiamas kai skrandy plove tai ir ta bakterija lauk isplove nes visada ji zydedavo budavo su 4pliusais . Ir sy vakara jau turejau pasimatyma su tuoletu man rugstys nugrauzia dantu emali dantys buna super jautrus pakramtyt negaliu normalei jauciu greit vel taip bus per ta savaite rene nepadeda nei minutej , bet as kazkaip jo nesureiksminu to gerl yra kaip ir matyt turi buti

O mano refliuksas yra tulzinis bet cia prie jo dar kelios ligos sakau kurios nenori susitvarkyt visai
Atsakyti
Sveikos, ar gali nuo gerl skaudet galva ir pykint?
as jau pasimetusi kas nuo ko doh.gif
oi vakar sedint is niekur nieko atpyliau rugstim, vos nepaspringau
baisu verysad.gif
siandien tik gerkle labai skauda
kaip jums su gerkle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 22 rugsėjo 2012 - 10:59
Renatele, mano ko gero, taip baisiai nera kaip jums.. atpilu tik labai retai, o ir zagsulio man tikrai nera.. Na as pastebejau, kad tik blogiau pamiegu, pailsiu ir tada jau skrandis man "pasako", kad jau reiketu paguleti, nes baisus skausmai po sonkauliais jauciami g.gif

Lucero, taip manau cia beveik visos su gerklem ir pradejo sia liga.. o ir pykinimas, bent jau man atsiranda kai viskas paumeja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egggluttte: 22 rugsėjo 2012 - 11:12
QUOTE(denaxa @ 2012 09 21, 22:51)
Duoda...smile.gif Tiesa,gal but,priklauso ir nuo to,koki darba dirbi...as po menesi-pusantro sededavau  ax.gif  Paskutini karta buvo biuletenis praeitu metu pabaigoje-siu pradzioje,keturi menesiai,bet cia del kaklo isvarzos... ax.gif Dabar stengiuosi save saugoti... ax.gif
Papildyta:

Iseitis cia viena-isiklausyt i organizma ir valgyti tik tai,kas patinka skrandziui,vengti visko,kas su E ir kitais panasiais(tic-tac tiksliai nepatinka...).Problema cia manau ta,kad netinkamas maistas,kol nesutvarkyta mityba-vien tik vaistai nepades...jau ismeginta... schmoll.gif
O galbut problema kita,galbut refliuksas su sumazintu rugstingumu? Juk ir taip buna... g.gif

Realiai maitinuosi neblogai-aišku būna nuopuolių ir turiu vieną milžinišką silpnybę-marinuotiems gaminiams (agurkėliams,pievagrybiams) ir traukia taip mirtinai,kad noriu tą skystį visą su actu gert iš stiklainio doh.gif doh.gif tai gal tikrai rūgštelės skrandyje per mažai,užtad taip nenumaldomai noriu acto...tik kodėl tada visa stemplė ir gerklė taip žiauriai išgraužta,jei tų rūgščių skrandyje trūksta. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 09 22, 10:55)
Sveikos, ar gali nuo gerl skaudet galva ir pykint?
as jau pasimetusi kas nuo ko doh.gif
oi vakar sedint is niekur nieko atpyliau rugstim, vos nepaspringau
baisu verysad.gif
siandien tik gerkle labai skauda
kaip jums su gerkle?

man ir siandien suvalgius blynu pasidare labai bloga. maniau mirsiu... galva sukosi , vos atsistojau... atrode kazkas i apacia trauke.. pykino ziauriai. o kas turi nustayt ta gerl gydytojas kuris skarndi ziuri?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 22, 11:01)
Realiai maitinuosi neblogai-aišku būna nuopuolių ir turiu vieną milžinišką silpnybę-marinuotiems gaminiams (agurkėliams,pievagrybiams) ir traukia taip mirtinai,kad noriu tą skystį visą su actu gert iš stiklainio  doh.gif  doh.gif  tai gal tikrai rūgštelės skrandyje per mažai,užtad taip nenumaldomai noriu acto...tik kodėl tada visa stemplė ir gerklė taip žiauriai išgraužta,jei tų rūgščių skrandyje trūksta. g.gif  doh.gif

Eegglute yra kaip yra kol vaistai padeda nekreipu demesio bet va jau tos kelios dienos be vaistu tai nusisauti noriu rugstys lipte lipa ir atpylinet pradejau vien rugstim kol galaiusiai (apsivemiau ) vien tokiu actu fuj kaip negera ir grauzia gerkle ir galva skauda saltis drebina dantenas pakele apygastrio srity prisiliest negaliu . Pavalgyt is vis nieko neina tuoj pykina ir atpilinet pradedu o tai man per ta savaite bus pajausiu is tikro kas tas refliuksas . Siandien esu blogos nuotaikos net kalbeti bijau bendraut su aplinkiniais nenoriu nieko matyt nei atsigert neiseina fuj fuj kaip slyksciai grauzia doh.gif Skrandis reikalauja auku gurgia bet baime dar vis stipresne semenu klijus ir tas nenuspaudzia rugsties siandien . cry.gif cray.gif
Atsakyti
Oi renatele, kaip jus uzjauciu.... laikykites. paskui paskirs gera gydyma !!

vabaliukste, kad nustatyti gerl seimos gydytojas turi duot siuntima gastroskopijai(zarna ryti)
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 09 22, 16:51)
Oi renatele, kaip jus uzjauciu.... laikykites. paskui paskirs gera gydyma !!

vabaliukste, kad nustatyti gerl seimos gydytojas turi duot siuntima gastroskopijai(zarna ryti)

ryjau as ja vakar. bet man nieko nesake. tik zaisdeliu rado ir paraudes skrandis. sako kai galvoj bus ramu ir skrandi tvarka bus ax.gif
Atsakyti
o vaistu jokiu neparase? ir nuo paraudusio skrandzio turi duot omeprazolio, jis nera siaip sau paraudes...
Atsakyti
linu semenu uzsiplykit ir gert.sako dar nera taip blogai kad vaistus gert.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 22, 13:01)
Realiai maitinuosi neblogai-aišku būna nuopuolių ir turiu vieną milžinišką silpnybę-marinuotiems gaminiams (agurkėliams,pievagrybiams) ir traukia taip mirtinai,kad noriu tą skystį visą su actu gert iš stiklainio  doh.gif  doh.gif  tai gal tikrai rūgštelės skrandyje per mažai,užtad taip nenumaldomai noriu acto...tik kodėl tada visa stemplė ir gerklė taip žiauriai išgraužta,jei tų rūgščių skrandyje trūksta. g.gif  doh.gif

Labai gali buti,kad nuo acto...As negaliu net majonezo valgyti,nes jo sudetyje yra acto,o apie agurkelius marinuotus tai... unsure.gif Ir baltos misraines negaliu,nei biskio-ten yra actas ir marinuoti agurkeliai... verysad.gif Vnz.,man irgi taip labai norejosi,nes visada megau,bet...teko atprasti,nes net nuo trupucuiko acto negerai buna... verysad.gif Pasistenk nevartoti tokiu dalyku,geriau raugintu agurku nusipirk,kur acto nedeta,ukininku turguje,ir to rasalo jie gali ipilti...Dar-reikia priprasti produktus kuo maziau sudyti,nes nuo druskos gaminasi daugiau rugsties,radau alternatyva druskai-i trasa paleisti pipirai,jie skrandziui nekenkia smile.gif pilu juos visur reikia nereikia...o salotoms nusipirkau himalaju druskos smile.gif
Atsakyti