Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(DIA-40 @ 2012 06 05, 17:50)
http://www.homosanit..._druskos_rugsti  idomus straipsnis apie skrandzio rugsti ,ir  visa virskinimo procesa smile.gif

Pasinaudojau straipsniu ir nusipirkau pepsino rusiškų papildų skyriuje. Na gal ir geriau kiek skrandžiui, pavalgius nuima sunkumą.
Atsakyti
QUOTE(stasera @ 2012 06 24, 19:39)
valio  thumbup.gif  jau kelios dienos, kai geriau, o žinot nuo ko....kedrų riešutų aliejus (iš kaliningrado srities parvežtas) ir gerti nešlykštus, nes riešutukų skonio. beje, dėl nugaros skausmų, tai stemplės skausmai laaabai panašūs į širdies skausmą.

o is kur gauti sito aliejaus? jop, jau pasiskaitinejau kad viskas labai panasu yra..... man ir anksciau jie budavo, bet kai dare tyrima skrandzio, tai nk ten blogo nerado, tik paraudima ir kad neuzsidarineja ten tas velnias ir delto rugstys eda mane... o va lygiai po metu vel visas suastrejimas ir aisq nuo maisto viskas... bet jau geriau.......
Atsakyti
Aš tai nenoriu tų vaistų gerti, oj kaip nenoriu, bet ir vėl atkritau šiek tiek, o svarbiausia, kad greičiau tos braškės dingtų, nes šitų tai iš viso negaliu nevalgyt doh.gif
Atsakyti
mane kamuoja tos pačios bėdos , tiesiog noriu pasidalint savo patietimi
Atsakyti
Kelis metus kankino rūgštis, kai pagaliau prieš 3 mėn. prisiruošiau pas gydytoją. Nustatė 6 cm. išvaržą ir žaizdas stemplėj. Liepė gert omeprazolį ir žinomą prisižiūrėt maistą. Kadangi ne juokais išsigandau, tai bandžiau ieškot ir liaudiškų priemonių. Vieną mėn. gėriau rytais po šaukštelį bičių pikį užpiltą spiritu ( biškuti skiedžiau vandeniu prieš geriant), o vakarais, einant miegot , po šaukštą šaltalankių aliejaus. Kadangi praėjo 3 mėn. tai apsilankaiu pas gydytoją. Sakė, kad žaizdos gerai užgijusios.Kadangi išvarža gana didelė didelė, liepė pagalvot dėl operacijos. Kadangi jokio diskonforto daba nejaučiu, tai kol kas nesioperuosiu. Tai va pasidalinau savo patirimu, nežinau ar čia man padėjo tos liaudiškos priemonės ar taip sutapo. geros sveikatos jums
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 06 25, 22:16)
Aš tai nenoriu tų vaistų gerti, oj kaip nenoriu, bet ir vėl atkritau šiek tiek, o svarbiausia, kad greičiau tos braškės dingtų, nes šitų tai iš viso negaliu nevalgyt doh.gif

as ir laukiu kad greiciau jos dirngtu.... nes man net kakla skauda, stemple, gerkle raudona doh.gif prisigalvoju apie visokius vezius.... tada kai prigazdino loras tai nf.... bijau.. sad.gif
Snikeris, bet tikrai tas pikis padejo? as tai bijau tu visu spiritiniu uzpilu.... man kazkaip atrodo kad dar labiau jis viska grauzia.....
bet jau mane tie pilvo putimai, diegimai, spazmai nervina nerealiai.....
Atsakyti
Kadangi paskaičiau, kad bičių pikis veikia kaip antibiotikas, tai surizikavau ir gėriau. Spiritą užpyliau ne patį stipriausią apie 70 proc. Man daug kas sakė, kad reik gert gryną, bet aš bijojau taip daryt, nes labai jau nunegindavo stemplę. Tai į stiklinaitę įsipildavau arbatinį šaukštelį spiritinio antpilo ir šaukštą vandens, susidaro gerimukas kaip pienas. Daugiau bijojau gert, nes reikėjo važiuot darban smile.gif Mano oganizmui tai buvo priimtina, tai taip visą mėnesį išgėriau. Čia turbūt kiekvienam pagal save reik susireguliot. Dar tokių patarimų gaudavau, kad reik gert alijošių su medum. Buvau pasidarius, bet ten toks kartumas, kad iki vėmimo, tai mečiau, kam save prievartaut smile.gif
Papildyta:
Ir dar pamiršau parašyt, kad gerdavau parduotuvėj pirktas šaltalankių sultis, kadangi jos rugštokos, tai skiedžiau vandeniu ir man jos rūgščių nesukeldavo
Papildyta:
Sunkokai buvo atsisakyt kavos ir šampano biggrin.gif
Atsakyti
Tai va smile.gif , aš vėl apie tą kedrų aliejų...man žinokit tikrai nuo jo geriau. Beje jis ir prieš vėžį profilaktiškai veikia (kurio mes visos manau bijom). Dar anksčiau buvau skaičiusi apie kedrų galingą naudą žmogui, o dabar pati išbandžiau. Man jo parvežė mama iš kaliningrado srities, ten jis apie 20 lt., o pas mus Šilutėj girdėjau 25 lt. už 100 ml. buteliuką.
Dabar susikūriau pati sau tokia schemą (truputį dar žolininkė patarė dėl aliejaus): 1 val prieš pusryčius kedrų aliejaus sriubinis šaukštas (po 1 mėn. - 1 sav. pertrauka), po val. ameprazolis, po 0,5 val. pusryčiai, prieš einant į lovą - tabletė stipriojo ranitidino), per dieną žinoma griežtoka dieta (ypatingai - jokio majonezo, acto, kečupo), kažkaip tinka pyragai, bet numečiau 6 kg smile.gif
Va tokia mano istorija, gal kam padės ax.gif
Atsakyti
as po natur gydytojos. 2 sav geriu befungin ir basica vital, 14 dien negeriau vaistu - rekortas. bet nuo siandien vel geriu. tik mini stresiukas ir niekas nebepadeda doh.gif bet tikrai padeda
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2012 07 14, 01:22)
as po natur gydytojos. 2 sav geriu befungin ir basica vital, 14 dien negeriau vaistu - rekortas. bet nuo siandien vel geriu. tik mini stresiukas ir niekas nebepadeda  doh.gif bet tikrai padeda

aš buvau rimtai susiėmus, vaistų nebegeriu jau turbūt kokį 4mėnesius o pragėriau visus metus iš eilės.. dabar jeigu ėda rėmuo stengiuos jį "nustumti" kažką valgau, geriu..vanduo tikrai padeda smile.gif aisku ne saltas, o normalios temperaturos.. kartais kai uzvalgau kokiu nesamoniu isgeriu ranitidino, o jei pykina donperidono labai gerai padeda sitas smile.gif
Atsakyti
o as ir toliau nebesusitvarkau.. burnoja kazkoks keistas skonis, pilva visa maudzia, uzeina papykinimai, i wc vis lakstau, tai kakot tai sysiot, viskas sutrike, kazkokia nesamone... ir labai esu nervuota, pavargusi ir net nzn delko.... sad.gif net uzeina tokis kaip saltkretis, pas gyd uzsiregistravau tik po gero menesio, o dar stengiuosi gerti jos rekomenduotus vaistus, bet kazkaip jokiu gerejimu nematyti, plius nesitaikau maisto, apsiriju, nesivaldau su maistu... jau verk norisi, vaikai is proto varo, pikta, nervuota, tai po nervu antpludzio is viso susuka pilva......
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 07 17, 20:36)
o as ir toliau nebesusitvarkau.. burnoja  kazkoks keistas skonis, pilva visa maudzia, uzeina papykinimai, i wc vis lakstau, tai kakot tai sysiot, viskas sutrike, kazkokia nesamone... ir labai esu nervuota, pavargusi ir net nzn delko.... sad.gif net uzeina tokis kaip saltkretis, pas gyd uzsiregistravau tik po gero menesio, o dar stengiuosi gerti jos rekomenduotus vaistus, bet kazkaip jokiu gerejimu nematyti, plius nesitaikau maisto, apsiriju, nesivaldau su maistu... jau verk norisi, vaikai is proto varo, pikta, nervuota, tai po nervu antpludzio is viso susuka pilva......

As irgi du menesius kamuojuosi, ieskodama ligu, GERLa prirase, nes daugiau nieko neranda. doh.gif Bet man niekada rugsciu nebuvo, ir dabar rugsciu nera, bet jauciu, kad stemples raukiniai atsipalaidave, nes toks garas eina is ten, kad as juo apsinuodiju prikvepavusi doh.gif Sirdi permusdavo, krutine uzspausta, gerklej lyg kokie mesgaliai nukare butu, nei praryti, nei isspjauti doh.gif Pati tokia apsvaigusi vaiksciojau, net nesiojo i sonus kaip girta. Gastroenterologe sake, kad apsinuodiju nuo to garo. Sia savaite staciausi lasalines. Paprastas: gliukoze+druskos tirpala. Tai bent apsinuodijima nueme, stipresne jauciuosi, pirmadieni i darba bandysiu eiti(buvau biuletenyje).

Kaip, mergaites, jus su tuo gyvenate? Man daktare sake, kad aprims viskas, bet as jau vilti praradau, vis tik du menesiai, o pagerejimo nera. Dietos ziaurios laikausi, koses, troskintos darzoves, virta vistiena, jokiu pienu, jokiu kefyru, jogurtu, jokiu suriu, apie desras pamirsau. Geriu nexium ryte ir raniberla vakare, gerasias bakterijas, o pagerejimo nera... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 27 liepos 2012 - 07:39