QUOTE(dolee @ 2012 07 17, 20:36)
o as ir toliau nebesusitvarkau.. burnoja kazkoks keistas skonis, pilva visa maudzia, uzeina papykinimai, i wc vis lakstau, tai kakot tai sysiot, viskas sutrike, kazkokia nesamone... ir labai esu nervuota, pavargusi ir net nzn delko....
net uzeina tokis kaip saltkretis, pas gyd uzsiregistravau tik po gero menesio, o dar stengiuosi gerti jos rekomenduotus vaistus, bet kazkaip jokiu gerejimu nematyti, plius nesitaikau maisto, apsiriju, nesivaldau su maistu... jau verk norisi, vaikai is proto varo, pikta, nervuota, tai po nervu antpludzio is viso susuka pilva......
As irgi du menesius kamuojuosi, ieskodama ligu, GERLa prirase, nes daugiau nieko neranda.
Bet man niekada rugsciu nebuvo, ir dabar rugsciu nera, bet jauciu, kad stemples raukiniai atsipalaidave, nes toks garas eina is ten, kad as juo apsinuodiju prikvepavusi
Sirdi permusdavo, krutine uzspausta, gerklej lyg kokie mesgaliai nukare butu, nei praryti, nei isspjauti
Pati tokia apsvaigusi vaiksciojau, net nesiojo i sonus kaip girta. Gastroenterologe sake, kad apsinuodiju nuo to garo. Sia savaite staciausi lasalines. Paprastas: gliukoze+druskos tirpala. Tai bent apsinuodijima nueme, stipresne jauciuosi, pirmadieni i darba bandysiu eiti(buvau biuletenyje).
Kaip, mergaites, jus su tuo gyvenate? Man daktare sake, kad aprims viskas, bet as jau vilti praradau, vis tik du menesiai, o pagerejimo nera. Dietos ziaurios laikausi, koses, troskintos darzoves, virta vistiena, jokiu pienu, jokiu kefyru, jogurtu, jokiu suriu, apie desras pamirsau. Geriu nexium ryte ir raniberla vakare, gerasias bakterijas, o pagerejimo nera...