Pritariu-tu turi pilna teise rinktis gyditoja,ir jokiu cia pasiulymu ir rekalavimu negali buti,seimos gyd duoda tau siuntima,o tu su siuntimu eini ten kur tau patinka-Faktas negincyjamas!!!!!!!
QUOTE(Lewisia @ 2012 03 20, 18:54)
Nu va kaip gerai,kad turiu su kuom pasitarti- aciu merginos,patyliukais savyje as irgi taip galvojau,kad visgi reiktu eiti pas kita gyd.
Bent jau traumuotis nereikės, dėl kažkokios rėksnės
Sveikutes kazkada skundziausi del bedyciu savo susijusiu su GERL... sian vel lankiausi pas Lor'a del gerkles skausmo, gyd dave siuntima, ir dar karta isgirdau kad gydyt gerl ir viskas, jokio uzdegimo nera nors baisiai gerkle skauda, grauzia net... dar virskinimas streikuot pradejo, nemalonus jausmas pilve, ir skrandi skaudena po desiniais sonkauliais... nu nefainai kad ne tas zodis, ir kelios dienos pykinimas, fujj... pati kalta esu, nes kai buvau pas gastro man gyd vietoj nolpazos patare nusipirkt pabandyt Lobaxin berods vaistukus, jie brnagoki ir tik 14tab;eciu, bet jie man geriau nei nolpaza tiko ir as gi atsipalaidavau..... zodziu, dar tuos vaistus baigiau, geriu vel nolpaza ir man negerai darosi, nesuprantu seimos gyd net antibijotiku usare, nes savijauta kad sirgciau nes ir vaikas sirguliuoja, tai sakau uzkrete..... eina sau.. o dar sitas lor'as pagazdino, kad sake jai ir toliau taip bus kad po 10 metu priesvezine bukles bus.... sake reikia amne pagazdinti kad as susiimciau... nzn ka daryt.. valios neturiu siaubingai... tik verkt jau norisi....
Papildyta:
O kaip tas kopustu sulktis gert reikia? jas pries maista, kiek kartu dienoj ir t.t.t? man sitas gyd lor'as pasake kad gerciau cocacola bet tik be gazo, atseit padeda ir turi atveju kam padejo tai ir nzn, is viso toks idomus gyd pasirode, ejau pas kt nes pries tai pas dvi moteris esu buvusi, tai cia keisciaucias jis buvo, o kai kaune pas vedeja to skyriaus lankiausi tai nk neprigazdino, tik irgi kad labai prisiziureti... bet ziauriai sunku ta maista atsirinkti, dar pavariau zeles, tai kokteilio uzsimanau, ai dar neatlaikiau ba alaus geriau, ko jau senai nedariau ir va turiu malonuma kai viskas sukilo vel.........
Papildyta:
O kaip tas kopustu sulktis gert reikia? jas pries maista, kiek kartu dienoj ir t.t.t? man sitas gyd lor'as pasake kad gerciau cocacola bet tik be gazo, atseit padeda ir turi atveju kam padejo tai ir nzn, is viso toks idomus gyd pasirode, ejau pas kt nes pries tai pas dvi moteris esu buvusi, tai cia keisciaucias jis buvo, o kai kaune pas vedeja to skyriaus lankiausi tai nk neprigazdino, tik irgi kad labai prisiziureti... bet ziauriai sunku ta maista atsirinkti, dar pavariau zeles, tai kokteilio uzsimanau, ai dar neatlaikiau ba alaus geriau, ko jau senai nedariau ir va turiu malonuma kai viskas sukilo vel.........
Na man atkryčiai būna kiekviena mėnesį savaitę prieš mm ir galiu daryt ką noriu - valgyt, kad ir sveikiausią, geriausią maistą, bet vis tiek siaubingi pykinimai, prie kurių aš jau baigiu beveik priprasti, net nustembu, kai nepykina Ir vadeles kaip sakoma dažnai atleidžiu ir pasilepinu kuo skanesniu, bet juk negalima taip jau visiškai savęs skriausti, svarbiausia to skanumo nepadauginti...
O dėl nolpazos, tai čia kaip kam jis veikia, šiaip kainos ir poveikio atžvilgiu juos daug kas giria, bet bent jau man jie visiškai netinka tas pats, kas jokių vaistelių negerčiau. Dabar geriu Lanobax, irgi nepigūs vaisteliai, bet man jie visai gerai veikia sakyčiau, nes dabar Gasec aš niekur nerandu nusipirkti
O dėl to gąsdinimo nežinau nei ką pasakyti
O dėl nolpazos, tai čia kaip kam jis veikia, šiaip kainos ir poveikio atžvilgiu juos daug kas giria, bet bent jau man jie visiškai netinka tas pats, kas jokių vaistelių negerčiau. Dabar geriu Lanobax, irgi nepigūs vaisteliai, bet man jie visai gerai veikia sakyčiau, nes dabar Gasec aš niekur nerandu nusipirkti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 22, 09:19)
Na man atkryčiai būna kiekviena mėnesį savaitę prieš mm ir galiu daryt ką noriu - valgyt, kad ir sveikiausią, geriausią maistą, bet vis tiek siaubingi pykinimai, prie kurių aš jau baigiu beveik priprasti, net nustembu, kai nepykina Ir vadeles kaip sakoma dažnai atleidžiu ir pasilepinu kuo skanesniu, bet juk negalima taip jau visiškai savęs skriausti, svarbiausia to skanumo nepadauginti...
tai va, kad man ir tas nolpaza turbut nk gero.... vakar tas gyd sake du kartus gert man ja ryte ir vakare, bet nzn.... om Lanodax tai gerai tiko, tik sakau brangu, dar plius anbtidepresantai kiek kainuoja man, tai eina sau bet kad sian is viso sloga baisi, ir gerklei ziuriu pulinukas, tai man jauciu ir taip dar bacila kaip ir angina, nu antibus geriu, skalauku, apetito nera, ir atrodo vis atsiriauget noriu bet kas uzkerta ten viska, kazkoks nzn keistas jausmas, o savijauta labai ne kokia.....
QUOTE(dolee @ 2012 03 22, 12:17)
tai va, kad man ir tas nolpaza turbut nk gero.... vakar tas gyd sake du kartus gert man ja ryte ir vakare, bet nzn.... om Lanodax tai gerai tiko, tik sakau brangu, dar plius anbtidepresantai kiek kainuoja man, tai eina sau bet kad sian is viso sloga baisi, ir gerklei ziuriu pulinukas, tai man jauciu ir taip dar bacila kaip ir angina, nu antibus geriu, skalauku, apetito nera, ir atrodo vis atsiriauget noriu bet kas uzkerta ten viska, kazkoks nzn keistas jausmas, o savijauta labai ne kokia.....
Jeigu kokią bacilą pasigavai tai gali būti, kad taip blogai ir jautiesi.. Man daktarė sakė, kad gerl priklauso tikrai nuo daug ko, netgi nuo to, kaip pavyko išsimiegoti..o jeigu dar blogos mintys kamuoja tai paumejimas garantuotas.. Aš kažkaip jau atsisakiau tų visų raminamųjų, bandau taip save tvardyti, užsiimu kuo daugiau veiklos, kad tik pasimirštų blogos emocijos
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 22, 15:39)
Jeigu kokią bacilą pasigavai tai gali būti, kad taip blogai ir jautiesi.. Man daktarė sakė, kad gerl priklauso tikrai nuo daug ko, netgi nuo to, kaip pavyko išsimiegoti..o jeigu dar blogos mintys kamuoja tai paumejimas garantuotas.. Aš kažkaip jau atsisakiau tų visų raminamųjų, bandau taip save tvardyti, užsiimu kuo daugiau veiklos, kad tik pasimirštų blogos emocijos
ir kaip sekasi? na matai, as ketvirti metai su vaikais dviem imuosi paduke velniukai, daznai sergan, tai tenka uzsisedeti namuose, tai man ir rauna stoga kaiup sakant.... dar mintys visokios, tada ieskausi ligu ir pasaka be galo... nors pernai visa vasara buvau kaime, bet nzn ar tai padejo kiek, gal sakyciau, ten bent lauke dazniau buni, bet ir tai, praktisaki viena su vaikais, ba visi savais reikalais ir t.t.t.
O as jau praryjau zarna,buvau pas kita gyd.Tikrai buvo malonus,procedura praejo visai be streso.Ko labiausiai bijojau tas ir atsitiko-stemples isvarza.Gyd sake kad tas raumuo suminkstejes,ir visiskai atsidares.o kitokiu pakitimu visai nera.Klausiau kaip gydyti vaistais ar kaip,sake tik dieta nekilnoti sunkumu,nesilankstyti,nedirbti pavalgius ir viskas.Bet zinot,pirma karta sutikau toki gyditoja,sake vaistai turi buti tik krastutiniu atveju,apie antibiotikus kalbejo labai blogai,jie labai agresyviai veikia virkinimo sistema,ir mano ta isvarza ko gero tu vaistu pasekme.O as istikruju taip ir galvoju,nes pries keturis men.tyriausi nebuvo jokios isvarzos,o dabar se tau-antibiotikai padare savo.Dar gyditojas sake, nedaug proc. yra tikimybe, kad viskas atsistos i savo vezes jei istikruju visa tai subalamutino antibiotikai-atsitinka ir tokiu atveju.
O as jau trecia savaite nebegeriu rugstinguma maz.vaistu.Iskart nutraukus buvo tikrai negera, bet kentejau.Paskiau palengva viskas rimo,ir rimo.As manau reikia paciam skrandziui susivokti,ir palaipsniui sugryzti i normalia veikla.Tegul jis pats tvarkosi savo jegomis,be jokiu tabletikiu pagalbos.
O ta HP infekcija isnyko-testas parode.
Zinau, kad sukatzoles stiprina skrandzio sieneles,raumeni.Jauciu galbut man reiktu pagerti sios zoles gal pastiprins ir stemples raumenis,be to si arbata veikia raminamai,salina itampa.Tik nereiketu vartoti kam sumazejes kraujo spaudimas.
O as jau trecia savaite nebegeriu rugstinguma maz.vaistu.Iskart nutraukus buvo tikrai negera, bet kentejau.Paskiau palengva viskas rimo,ir rimo.As manau reikia paciam skrandziui susivokti,ir palaipsniui sugryzti i normalia veikla.Tegul jis pats tvarkosi savo jegomis,be jokiu tabletikiu pagalbos.
Zinau, kad sukatzoles stiprina skrandzio sieneles,raumeni.Jauciu galbut man reiktu pagerti sios zoles gal pastiprins ir stemples raumenis,be to si arbata veikia raminamai,salina itampa.Tik nereiketu vartoti kam sumazejes kraujo spaudimas.
QUOTE(dolee @ 2012 03 22, 19:11)
ir kaip sekasi? na matai, as ketvirti metai su vaikais dviem imuosi paduke velniukai, daznai sergan, tai tenka uzsisedeti namuose, tai man ir rauna stoga kaiup sakant.... dar mintys visokios, tada ieskausi ligu ir pasaka be galo... nors pernai visa vasara buvau kaime, bet nzn ar tai padejo kiek, gal sakyciau, ten bent lauke dazniau buni, bet ir tai, praktisaki viena su vaikais, ba visi savais reikalais ir t.t.t.
Na kažkaip pastaruoju metu pf pf pf sekas gerai, geriausiai jaučiuosi, kai tarp žmonių kaip sakant, tada bendrauji, atsipalaiduoji ir viskas pasimiršta, o kai būnu namie, jei tik jaučiu, kad negeros mintys nori pult, tai greit bėgu užsiimti kokia veikla, nes ištisas sėdėjimas namuose ir sukelia mintis įvairiausias, todėl Dolee tavo padėtis suprantama, gal vėl į kokį darbą pradėsi eiti atsigausi ne fiziškai, bet bent jau mintys kitokios bus ir palaipsniui nereikės tų visų antidepresantų, o palaipsniui ir skrandis susitvarkys
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2012 03 23, 13:04)
O as jau praryjau zarna,buvau pas kita gyd.Tikrai buvo malonus,procedura praejo visai be streso.Ko labiausiai bijojau tas ir atsitiko-stemples isvarza.Gyd sake kad tas raumuo suminkstejes,ir visiskai atsidares.o kitokiu pakitimu visai nera.Klausiau kaip gydyti vaistais ar kaip,sake tik dieta nekilnoti sunkumu,nesilankstyti,nedirbti pavalgius ir viskas.
Man tai gydytojas dar sakė, kad man reikia sportuoti ir pilvo presą stiprinti, kad ir ten tas raumuo nebūtų laisvas, bet kai to laiko nėra, nėra nei kada tuo sportu užsiimti, geriausia sakė būtų plaukimas, džiugu, kad vasara artėja, nes plaukioti mėgstu
Vat vat, aš visad kaip pasakyt neiškenčiu, metu tuos vaistus gerti, po trijų dienų vaikštau visa pažaliavus, skrandy akmuo, gerklę graužia ir vėl tada iš naujo viskas.. reiks gal ilgiau žiūrėt, kas pasidarys, tik bijau, kad skylių neatsirastų skrandy
O tiesa ,neparasiau kad mano rugstingumas yra normalus ši sykį.Tad gal ir apseinu lengviau be rugšt.mažinančiu vaistų.O dar gyd. sakė jūs jaunos moterys nebijokit didesnio rugštingumo,pas jaunus žmones ir turi būt didelesnis rūgstingumas,tad ilga laika negalima gerti vaistų.
Kartais užkyla rugštys trumpam, aš suvalgau morką-praeina.Valgau iš leto,gerai sukramtydama,man tai veiksmingas greitas būdas numazinti negerumus.Kiti sako susipjausto kubeliais žalia bulvę,aš nebandžiau bet kitiems padeda.Prie opu,uždegimu dar tinka saldynmedžių arbata arba ekstraktas(tik su padidėjusiu spaudimu nereikėtų gerti, del tos priežasties man nuo jo galva imdavo skaudėti),mačiau ir kapsulių yra pirkti.Apie kopūstų sultis...jose yra nemaza dalis L-gliutamino kuris padeda atsistatyti gleivinei,kas nemėgsta gerti kopūstų sulčių gali nusipirkti kapsules ,bet jos nepigiai kainuoja ir reikia gerti 3mėn.
eglute,gerai sakai reikia sportuoti,sportuojant padideja viso kūno tonusas,bet gi nėra laiko tam.O kaži fizinis darbas priskiriamas prie sporto Kaip prasideda pavasaris tai sodyboje aibe darbų iki pat užsalimo.Lapų grebimas,gyvatvoriu karpymas,ravėjimas,kompostavimas,dar ir sodo priežiūra ,gėlių darželiai ir t.t ....jau nuogastavau kad viso šito pati nebegalėsiu atlikti saugodama sveikata,visa šita kažkam kitam teks patikėti,gal visai nebūtina saugoti save kaip kiaušinį be to visi šie darbeliai man labai mieli o ir fizinis darbas kartais gerai nuteikia kūną
Kartais užkyla rugštys trumpam, aš suvalgau morką-praeina.Valgau iš leto,gerai sukramtydama,man tai veiksmingas greitas būdas numazinti negerumus.Kiti sako susipjausto kubeliais žalia bulvę,aš nebandžiau bet kitiems padeda.Prie opu,uždegimu dar tinka saldynmedžių arbata arba ekstraktas(tik su padidėjusiu spaudimu nereikėtų gerti, del tos priežasties man nuo jo galva imdavo skaudėti),mačiau ir kapsulių yra pirkti.Apie kopūstų sultis...jose yra nemaza dalis L-gliutamino kuris padeda atsistatyti gleivinei,kas nemėgsta gerti kopūstų sulčių gali nusipirkti kapsules ,bet jos nepigiai kainuoja ir reikia gerti 3mėn.
eglute,gerai sakai reikia sportuoti,sportuojant padideja viso kūno tonusas,bet gi nėra laiko tam.O kaži fizinis darbas priskiriamas prie sporto Kaip prasideda pavasaris tai sodyboje aibe darbų iki pat užsalimo.Lapų grebimas,gyvatvoriu karpymas,ravėjimas,kompostavimas,dar ir sodo priežiūra ,gėlių darželiai ir t.t ....jau nuogastavau kad viso šito pati nebegalėsiu atlikti saugodama sveikata,visa šita kažkam kitam teks patikėti,gal visai nebūtina saugoti save kaip kiaušinį be to visi šie darbeliai man labai mieli o ir fizinis darbas kartais gerai nuteikia kūną
Hmz, na net nežinau, kaip čia yra, bet man irgi patinka pas tėvus į kaimą grįžti, ypač žolę pjauti kažkaip atrodo taip gerai paprakaituoju tada, tikrai atrodo geriau negu sporto salėj padirbėjus būnu Šiaip manau, kad fizinis aktyvumas yra gerai, bet svarbiausia, manau, yra nepersistengti, kai su vyru kraustėmės į kitą butą, tai teko nemažai sunkumų panešioti, va tada pajutau skrandį
Ir dabar taip skaitinėju ir kažkaip reikia susikaupti ir bandyti kažkaip tą skrandį liaudiškom kažkokiom priemonėm tvarkyti, arbatom ir panašiais dalykais, gal atrasiu man tinkamą būdą..
Ir dabar taip skaitinėju ir kažkaip reikia susikaupti ir bandyti kažkaip tą skrandį liaudiškom kažkokiom priemonėm tvarkyti, arbatom ir panašiais dalykais, gal atrasiu man tinkamą būdą..