Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

Tikrai ydomus straipsnis,Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 03 08, 15:03)

4u.gif įdomių minčių jame atradau.

Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 03 08, 20:08)
Tikra tiesa.Achaliazija, hm stemples susiaurejimas gal taip butu teisinga issireiksti.Maciau kaip prastai Lietuvoje su siuo dalyku  doh.gif  labai baisu susirgti butu.Mano brolis vos nemire kol aplamai issiaiskino kuo serga  schmoll.gif

Dar tokio dalyko neteko girdėti, o šiaip kas jam darydavosi? unsure.gif
Atsakyti
http://www.homosanit...lori_paradoksai
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 09, 09:56)
4u.gif įdomių minčių jame atradau.
Papildyta:
Dar tokio dalyko neteko girdėti, o šiaip kas jam darydavosi?  unsure.gif

Gryzo viena diena is mokyklos ir valgydamas pajuto, kad maistas 'nebelenda'', tas ir darydavosi, valge ir viska atrydavo i wc, augantis organizmas, o svoris buvo pasiekes kritine riba, vieni kaulai ir oda buvo like, kisdavo slangele, plesdavo stemple, padedavo labai trumpam, paskui vel tas pats, jau nakalbant apie tai, kad rugstis viska esdavo naktimis ir kruvas kitu salia einanciu nemaloniu niuansu.Lietuvoje tuo metu kai jis sirgo buvo zinomi vos keli atvejai.Sudetinga liga.Labai ilgai krapstesi kol is vis diagnozavo butent achaliazija.Visa laika gydesi santariskese.Istiesu jei ne per stebukla nerealus medikai pasitaike, tai nzn nzn kur dabar jis butu schmoll.gif
Atsakyti
Nu jau ligų baisių kokių yra verysad.gif bet va tikrai visos ligos galvoje, kai as tokia jautri esu, tai man ir tas skrandis pastoviai streikuoja, kartais pagalvoju, kad reikėtų pas psichologą apsilankyti, bet neįsivaizduoju kaip pas jį papulti ar siuntimo reikia, ar mokėt reikia ir ką jam sakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 09, 20:35)
Nu jau ligų baisių kokių yra  verysad.gif bet va tikrai visos ligos galvoje, kai as tokia jautri esu, tai man ir tas skrandis pastoviai streikuoja, kartais pagalvoju, kad reikėtų pas psichologą apsilankyti, bet neįsivaizduoju kaip pas jį papulti ar siuntimo reikia, ar mokėt reikia ir ką jam sakyt  doh.gif

tai jau tikrai, kas del ko labiausiai bijo tas ir pasireiskia.Mano B irgi skrandi silpnesni turi, ir labai bijo, kad ims skaudeti, kad sureaguos i maista koki negerai , tai jei kas, kokie nervai ar kazkas tai prisigalvodavo skrandzio simptomu visokiu schmoll.gif as anksciau jei kas ne taip tai vis sirdyje kazko ieskodavau, ar gelia, ar spaudzia... doh.gif
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif

Mano suneliui beveik 1,5 metu. Gime su stemples atrezija. Sekancia diena po gimimo operuotas. Del sitos bedos turi stipru refliuksa, kuris buvo perejes i ezofagita, atsirado stempleje zaizdu. Buvo labai blogai, bijojo valgyt, maitinau per prievarta, ka suvalgydavo ta isvemdavo, vemdavo nuo kosulio, uzspringes, guledamas tiesiog fontanais. Buvo kosmaras. Jau beveik metus be pertraukos geria Nexium. Situacija pasitaisius. Valgo, aisku, bet apetito nera, nors nevemia, tik naktim buna paverkia, nes maistas kyla. Kas kelis menesius vaziuojam i Santariskes spec proceduroms, taip pat tikrina stemple. Ir ka paskutinis verdiktas- operacija. verysad.gif Chirurginiu budu suformuos skrandzio rauka. Chirurgas minejo, kad negali taip ilgai testis gydimas, vaistai tik siek tiek apslopina refliuksa, bet jo nepanaikina. Stempleje erozijos irgi nieko gero. Tai ka kita men operuosimes. verysad.gif Tikiuosi pagerejimo.

Visos temos neskaiciau, tai noriu paklausti- ar kam nors yra dare tokia operacija?

Butu idomu suzinoti kokiu rezultatu galima tiketis.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 03 15, 18:26)
Sveiki.  4u.gif

Mano suneliui beveik 1,5 metu. Gime su stemples atrezija. Sekancia diena po gimimo operuotas. Del sitos bedos turi stipru refliuksa, kuris buvo perejes i ezofagita, atsirado stempleje zaizdu. Buvo labai blogai, bijojo valgyt, maitinau per prievarta, ka suvalgydavo ta isvemdavo, vemdavo nuo kosulio, uzspringes, guledamas tiesiog fontanais. Buvo kosmaras. Jau beveik metus be pertraukos geria Nexium. Situacija pasitaisius. Valgo, aisku,  bet apetito nera, nors nevemia, tik naktim buna paverkia, nes maistas kyla. Kas kelis menesius vaziuojam i Santariskes spec proceduroms, taip pat tikrina stemple. Ir ka paskutinis verdiktas- operacija.  verysad.gif  Chirurginiu budu suformuos skrandzio rauka. Chirurgas minejo, kad negali taip ilgai testis gydimas, vaistai tik siek tiek apslopina refliuksa, bet jo nepanaikina. Stempleje erozijos irgi nieko gero. Tai ka kita men operuosimes.  verysad.gif  Tikiuosi pagerejimo.

Visos temos neskaiciau, tai noriu paklausti- ar kam nors yra dare tokia operacija?

Butu idomu suzinoti kokiu rezultatu galima tiketis.

Man yra atlikta si operacija,jei noresi placiau parasyk man i AZ
Atsakyti

jei kam idomu,tai patikrintas dalykas nuo gerl bedu labai efektingai padeda SKYSTAS CHLOROFILAS arba kitaip SPYGLIUOCIU EKSTRAKTAS,mano dukrytei 5metuku si beda susitvarke su siuo produktu ,negeriam jokio vaisto,jei ka netinkamo suvalgo duodu 25 gr sio auksinio gerimuko ir viskas buna ok,tetis mano turi opalige ir stemples erozija,kaip ir visi vyrai nelabai megsta kokius vaistus ar papildus budavo geria kai blogai,nuo tos erozijos istisai krenksdavo,ikalbejau pabandyt,zinokit nuo 06 men.geria ir krenkstimas visiskai dingo ,omeprazoli padejo ir pamirso,o rugstys pakyla ,bet retai tai isgeri jo ir numusa,tai manau naturalus produktas geriau uz betkokius medikamentus,google yra aprasassito auksinio produkto,jis nuo daugko geriamvisa seima ir musu nei persalimai nei kokie kiti negalavimai vargina thumbup.gif ,be to teciui dar prastatos vezys isoperuotas,bet zymuo ir geriant vaistus nuolat budavo pakiles,kaipradejo gert chlorofila ,zymuo normalus ir vaistus leido nutraukt smile.gif
Atsakyti
Neturiu su kuo pasitarti tad rasau cia gal jus ka nors pasakysite tuo klausimu.Paemiau is seimos gyditojo siuntima skrandzio tyrimui.Gydytojas uzakcentavo jog eiciau butinai pas ta pacia gydytoja kaip ir pries 4 men tyriausi.Ta syk man rado 12-pirstej opa.AS kaip tada tyriausi,sakiau aciu-daugiau pas ja neisiu.Labai grubi toji gydytoja,uzuot guodusi jin
rekia ir vadina, kokia tu nenormali,vaikai normaliai gali isbuti o cia moteris tokiam amziuj susikaupt negali.Man spontaniskai kilstelejo tada rankos prie krutines,gal ji pagalvojo kad bandysiu tas slangas istraukti,tai poto mano rankas liepe seselei laikyti per visa tyrima,o man tada isvis tokia panika uzkilo...Jau galvojau ir migdomuju ukola be mano leidimo bakstels doh.gif Tikrai nebenoriu pas ta gyditoja eiti,o kodel reiketu eiti pas ta pati as nelabai suprantu?Kad sulygintu?Bet gi vistiek ji neatsimins kokia tarkim opa buvo pries 4 men?ten tiek daug pacientu praeina.Nebent gal,(mano speliones)kompiuteryje issisaugo kazkokie tai duomenys,pagal tai ir galetu sulyginti?O gal dar palaukti ,dar neryti tos zarnos?Na as daugiau naturaliai gydausi,jei tinkama maista valgau buna visai nieko,o ir sunkesnius daiktus jau galiu pakelti - neskauda,vadinasi tvarkosi po truputi reikalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 03 19, 11:33)
Neturiu su kuo pasitarti tad rasau cia gal jus ka nors pasakysite tuo klausimu.Paemiau is seimos gyditojo siuntima skrandzio tyrimui.Gydytojas uzakcentavo jog eiciau butinai pas ta pacia gydytoja kaip ir pries 4 men tyriausi.Ta syk man rado 12-pirstej opa.AS kaip  tada tyriausi,sakiau aciu-daugiau pas ja neisiu.Labai grubi toji gydytoja,uzuot guodusi jin
rekia ir vadina, kokia tu nenormali,vaikai normaliai gali isbuti o cia moteris tokiam amziuj susikaupt negali.Man spontaniskai kilstelejo tada rankos prie krutines,gal ji pagalvojo kad bandysiu tas slangas istraukti,tai  poto mano rankas liepe seselei laikyti per visa tyrima,o man tada isvis tokia panika uzkilo...Jau galvojau ir migdomuju ukola be mano leidimo bakstels doh.gif Tikrai nebenoriu pas ta gyditoja eiti,o kodel reiketu eiti pas ta pati as nelabai suprantu?Kad sulygintu?Bet gi vistiek ji neatsimins kokia tarkim opa buvo pries 4 men?ten tiek daug pacientu praeina.Nebent gal,(mano speliones)kompiuteryje issisaugo kazkokie tai duomenys,pagal tai ir galetu sulyginti?O gal dar  palaukti ,dar neryti tos zarnos?Na as daugiau naturaliai gydausi,jei tinkama maista valgau buna visai nieko,o ir sunkesnius daiktus jau galiu pakelti - neskauda,vadinasi tvarkosi po truputi reikalai g.gif

Nežinau, kaip kitos tau patars, bet aš patarčiau eiti pas kitą, man netgi maniškė daktarė ir iš ne vieno daktaro girdėjau, kad tokiam tyrimui geriau eiti pas kitą, kadangi ta kita gali kažką kitu kampu įžiūrėti, kitokią nuomonę galbūt išdėstyti, o jeigu tu eini į tą pačią gydymo įstaigą, tik pas kitą daktarą tavo išvada jis matys kompiuteryje arba kortelėje ax.gif Tą tyrimą dariausi 3 kartus ir visus 3 kartus pas kitą, jos visos pasakė, kad turiu išvaržą, po pirmo karto netikėjau, kai kita daktarė pasakė tą pati, jau buvau tuo garantuota.. Beje pirmą kartą tyrimą darė, net neužšaldę gerklės, tai manęs pas ta daktarę niekas net su botagu nenuvarytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 03 19, 14:54)
Nežinau, kaip kitos tau patars, bet aš patarčiau eiti pas kitą, man netgi maniškė daktarė ir iš ne vieno daktaro girdėjau, kad tokiam tyrimui geriau eiti pas kitą, kadangi ta kita gali kažką kitu kampu įžiūrėti, kitokią nuomonę galbūt išdėstyti, o jeigu tu eini į tą pačią gydymo įstaigą, tik pas kitą daktarą tavo išvada jis matys kompiuteryje arba kortelėje ax.gif  Tą tyrimą dariausi 3 kartus ir visus 3 kartus pas kitą, jos visos pasakė, kad turiu išvaržą, po pirmo karto netikėjau, kai kita daktarė pasakė tą pati, jau buvau tuo garantuota.. Beje pirmą kartą tyrimą darė, net neužšaldę gerklės, tai manęs pas ta daktarę niekas net su botagu nenuvarytų doh.gif

pilnai sutinku:)is vienos puses 2 nuomones -aiskumu daugiau,is kitos puses kodel turetum kentet del kazkieno grubumo:)
Atsakyti