aciu, Redauta, labai issami info.
tik cia, kaip suprantu, issprendziamos stemples problemos, bet ne skrandzio?
klausykit, kad ir kiek begerciau as tuos vaistus, man po bet kokio pavalgymo spaudzia skrandi. ir rugauju. gal as per daug jau numusiau rugstis? nereaguoja skrandis tik i banana ir linu semenu alieju. visa kita - spaudzia skrandi nezinau, gal cia skausmas, nu bet man ne lyg. tik toks jausmas, kad kas i kumsti ta skrandi spaustu
QUOTE(Gegas @ 2012 02 13, 14:29)
klausykit, kad ir kiek begerciau as tuos vaistus, man po bet kokio pavalgymo spaudzia skrandi. ir rugauju. gal as per daug jau numusiau rugstis? nereaguoja skrandis tik i banana ir linu semenu alieju. visa kita - spaudzia skrandi nezinau, gal cia skausmas, nu bet man ne lyg. tik toks jausmas, kad kas i kumsti ta skrandi spaustu
o tu bandei kokiu virskinimo fermetu pagerti? as kai zn kad kazka tokio sunkesnio valgysiu tada isgeriu Gastroval (jos zoliniu pagrindu yra, todel ner chemijos jokios..), paskutiniu metu ir su viduriais turiu problemų, tai geriu lepicol su virskinimo fermentais, kazkaip man atrodo savijauta man pagereja..
aciu, bandysiu pagert
QUOTE(Gegas @ 2012 02 13, 19:50)
aciu, bandysiu pagert
Svarbiausia, kad tik pagelbėtų viską reikia išbandyti
paskambinau gydytojai, tai liepe nospa pagert ir pries valgi donperidono bei nutraukti nolpaza rytais, nes jau atgeriau 12 savaiciu.
tai to spaudimo nera, bet rugstys vel bande siandien kilti
tai to spaudimo nera, bet rugstys vel bande siandien kilti
Man tas pats aš vis bandau nutraukti tuos vaistus ale niekaip nepavyksta, nes ta rūgštis tuoj užkyla man tik pastebėjau,kad jau užtenka mažesnės dozės gal jau gerėja..
Gegas gerai,kad tu gali savo daktarei paskambinti, vis kažką pasako
Gegas gerai,kad tu gali savo daktarei paskambinti, vis kažką pasako
tai as ne gastro, tik seimos. priziuri gydyma, kuri skyre gastro.
kazkoks oras ar kazkas lemia cia situs negalavimus, nes mano mamai irgi nuo rugsejo baisiai rugstys kyla. as sakau, kad gal mes abi kur pasigavom ta pylori. tik jai truputi lengviau, o gal as cia labai i save isijautus
tik man vis vaidenasi, kad kazkas negero tam skrandyje per tuos edimus gali atsirasti, tai ta paranoja kai uzeina, tai ir skrandi ziauriai skauda, kai tik apsiraminu, tai ir skrandukas apsiramina. nusipirkau persen nuo nervu, bet galiu tik vakare gert, nes taip uztraukia smegenis
kazkoks oras ar kazkas lemia cia situs negalavimus, nes mano mamai irgi nuo rugsejo baisiai rugstys kyla. as sakau, kad gal mes abi kur pasigavom ta pylori. tik jai truputi lengviau, o gal as cia labai i save isijautus
tik man vis vaidenasi, kad kazkas negero tam skrandyje per tuos edimus gali atsirasti, tai ta paranoja kai uzeina, tai ir skrandi ziauriai skauda, kai tik apsiraminu, tai ir skrandukas apsiramina. nusipirkau persen nuo nervu, bet galiu tik vakare gert, nes taip uztraukia smegenis
Šiaip kiek žinau tokios bėdos dažniausiai pasitaiko pavasarį ir rudenį, man būtent pavasarį viskas ir prasidėjo, o vasarą kažkaip pagerėjo ta savijauta..
Na galiu tik paguosti, kad tave ta paranoja ne vieną kankina.. man su viduriais kai buvo negerai aš jau sau buvau DŽS pripaišius kol vyras vieną kartą moralo neatskaitė, tai ir pasibaigė mano visi bandymai ieškoti sau ligų
Tiesiog kai ta rūgštis kyla mums taip, tai teks manau dažniau tikrintis..kas nėra labai jau malonu
Na galiu tik paguosti, kad tave ta paranoja ne vieną kankina.. man su viduriais kai buvo negerai aš jau sau buvau DŽS pripaišius kol vyras vieną kartą moralo neatskaitė, tai ir pasibaigė mano visi bandymai ieškoti sau ligų
Tiesiog kai ta rūgštis kyla mums taip, tai teks manau dažniau tikrintis..kas nėra labai jau malonu
eglute, apie zarnyna kalbi? nei karto nesitikrinau. o zarnoka praryt man vienas juokas. kuo toliau, tuo man ta procedura prilygsta kraujo emimui. as tik sekanti karta imsiu is dvylikapirstes ar zemiau megini del celiakijos. kraujas parode, bet reikia normalaus tyrimo, jeigu patvirtins, man sakes. dar visas kruopas isimt teks. buvau pora metu ant tokios dietos. nieko nebuvo, nei rugsciu, nei zarnyno problemu, bet isimt viska labai sunku psichologiskai
Ne kalbu apie tą "maloniąją" žarną žarnyno tyrimo nei karto nesidariau ir tikiuos neteks.. Aišku man ta žarna nėra maloni, bet reikia ir daraisi žmogus O kas ten per celiakijos? pirmą kartą girdžiu
cia del gliuteno
http://ligos.sveikas...ligos/celiakija
o mano gyd sove i galva, nes amzinai man truksta vit B ir gelezies. tai kraujas parode, bet as neissimu is raciono grudu, nes valgant ir taip nekaloringa maista man truksta jegu. o jeigu gerai uzvalgau kvieciu, tai man nesuprasi nuo ko, bet kita diena gali taip paleist vidurius arba kita karta uzkist, kad baisu. o su zarnynu tuo metu, kas darosi, tai nemoku papasakot. net 3 sausainukai nekalti sugadina viska gerai savaitei.
http://ligos.sveikas...ligos/celiakija
o mano gyd sove i galva, nes amzinai man truksta vit B ir gelezies. tai kraujas parode, bet as neissimu is raciono grudu, nes valgant ir taip nekaloringa maista man truksta jegu. o jeigu gerai uzvalgau kvieciu, tai man nesuprasi nuo ko, bet kita diena gali taip paleist vidurius arba kita karta uzkist, kad baisu. o su zarnynu tuo metu, kas darosi, tai nemoku papasakot. net 3 sausainukai nekalti sugadina viska gerai savaitei.
Na turbūt būtų sunkiausia susitaikyt su pyragaičiais ir duona, bet laikui bėgant juk kaip sakoma "ir šuo kariamas pripranta".. Tai Gegas jau kada žinosite, ar tai pasitvirtins ar ne?
Aš tai kartais pagalvoju, kad man nevirškina pieno produktų, tik daugiau ju pavartoju ir iš karto kažkas darosi, bet čia jau turbūt tyrimo nėra tokiems dalykams išaiškinti, arba aš nežinau
Aš tai kartais pagalvoju, kad man nevirškina pieno produktų, tik daugiau ju pavartoju ir iš karto kažkas darosi, bet čia jau turbūt tyrimo nėra tokiems dalykams išaiškinti, arba aš nežinau