QUOTE(egggluttte @ 2012 01 18, 22:36)
Tai va, o aš visą laiką galvojau, kad mums sportuoti negalima.. :)pasirodo ne tik kad galima, bet ir labai rekomenduojama dar daktaras pabrėžė, jog sėslūs žmonės dažniau tokiom ligom serga..
Labiausiai po apsilankymo gaila buvo, kad uždraudė žalią arbatą gerti, aš ją taip mėgstu, nemaniau, kad negalima tai po 5 puodukus minimum išgerdavau.. šiandien nusipirkau šiaip vaistažolių, teks atprast
Labiausiai po apsilankymo gaila buvo, kad uždraudė žalią arbatą gerti, aš ją taip mėgstu, nemaniau, kad negalima tai po 5 puodukus minimum išgerdavau.. šiandien nusipirkau šiaip vaistažolių, teks atprast
tai va,man daktarai ramybe akcentuodavo...na umiu periodu gal,tada tikrai nepasportuosi,gal ir reikia issigulet,bet nieks nepatare kad tinkamas sportas sia liga gydo...
Papildyta:
QUOTE(Gegas @ 2012 01 19, 00:06)
o kuri ankciau? ar GERL, ar isvarza? nes cia labai susije. pirmiausiai netgi rekomenduoja issitirti stubura pries gydantis skrandi
Pirmiau Gerl,ja seniai turiu jau bet simptomai tikrai gali buti panasus,sausio pradzioj man cia kazkiek laiko buvo toks stiprus kasnio jausmas stempleje,lyg kokia bulve ciela prarijus buciau,net iki skausmo,ir sitas simptomas buvo grynai del stuburo kaltes,del uzspausto kakle nervo,o gerl cia ne prie ko...
Papildyta:
QUOTE(Gegas @ 2012 01 19, 00:06)
as atsisakiau ir kavos, ir normalios arbatos, bet ko saldaus. nuo avizu kosiu man visas zarnynas stovejo, nepraeina man jos. bet jau kaip kavos noriu sakiau po kokio menesiuko jau gal sau leisiu nusidet
Kava geriu,net paumejimas kai buna,negaliu as be jos,o dar turint omeny darbo specifika... ,bet radau tokia,nuo kurios rugstys nekyla-perku Iki ekologiskas kavas,ir skanu,ir nieko blogo nuo ju nesidaro... visokiu Jacobsu ar pan. skrandis nepriima... O vat nuo arbatos rugstys nerealiai sukyla,nebent jei pienu uzsipilu tada nieko,siaip arbatas vaistazoliu geriu,labai megstu tokias,zolyciu pati vasara prisirenku...