Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

Einu šiandien vel pas savo gastro gyd. tai viską supasakosiu kur buvau ir dabar ką vartoju(iš vaistukų) žiūrėsiu ką sakys, kai pasakysiu,kad negeriau man nė kiek g.gif šeimos daktarė tai į mane keistai žiūri kartais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 21, 16:10)
Einu šiandien vel pas savo gastro gyd. tai viską supasakosiu kur buvau ir dabar ką vartoju(iš vaistukų) žiūrėsiu ką sakys, kai pasakysiu,kad negeriau man nė kiek g.gif šeimos daktarė tai į mane keistai žiūri kartais unsure.gif

Pazystama situacija wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Po mazdaug poros metu pertraukos jungiuosi vel i jusu buri doh.gif Tada buvo nustatytas gleivines uzdegimas, GERL ir pikciausia bakterija doh.gif Bet isgerus antibiotiku kursa bakterijai uzmusti, buvau pamirsusi ka reiskia rugstys.

O dabar vel kazkas atsinaujina blink.gif Spaudzia krutine, siaubingai truksta oro, vis noriu giliau ikvept, taciau kylanciu rugsciu nejauciu. Pati pradejau gerti omeprozoli ir raniberla 300 nakciai. Ryt laukiu vizito pas seimos gydytoja, gal ji pasakys kas cia man darosi unsure.gif kartu prie visu bedeliu skauda sirdute, bet pulsas ir kraujospudis idealus ax.gif labai tikiuosi gausiu siuntima ir eisiu to nemalonaus tyrimo, zarneles ryjimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2011 02 19, 23:33)
Taip ir as del dukrytes noriu buti sveika,ir geros nuotaikos.  siandien sventem vyro gimtadinei,gaminau visa diena maista,ir aisku vakare neastispyriau,truputi mesytes,truputi torciuko,kol kas jauciuos neblogai,nezinau kaip rytoj bus  smile.gif  kaip buvau pas gastro pries metus man parekomandavo tokius lasiukus detox-kit.geriau juos tada.ir dabar nusipirkau,juo reikia lasinti i negazuota mineralini vandeni,ir per diena gerti. yra trys buteliukai,is kiekvieno buteliuko po 20 lasu.jie detoksikuoja limfine sistema,tulzi,gerina viskinima.zodziu geriu per diena po 2 litrus vandenuko su tais lasiukais. man kazkaip geriau nuo ju....

Buvau pas savo gastro gyd. ir man tuos detox-kit liepė gert,dar užbaigt nexium 7 dar liko. Ir viskas sako,palik savo skrandžio bėdas man, nustok per visus daktarus eit.Bus blogai,skambink. Tai nebežinau dabar blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita84 @ 2011 02 21, 23:56)
Sveikos 4u.gif

Po mazdaug poros metu pertraukos jungiuosi vel i jusu buri doh.gif Tada buvo nustatytas gleivines uzdegimas, GERL ir pikciausia bakterija doh.gif Bet isgerus antibiotiku kursa bakterijai uzmusti, buvau pamirsusi ka reiskia rugstys.

O dabar vel kazkas atsinaujina blink.gif Spaudzia krutine, siaubingai truksta oro, vis noriu giliau ikvept, taciau kylanciu rugsciu nejauciu. Pati pradejau gerti omeprozoli ir raniberla 300 nakciai. Ryt laukiu vizito pas seimos gydytoja, gal ji pasakys kas cia man darosi unsure.gif kartu prie visu bedeliu skauda sirdute, bet pulsas ir kraujospudis idealus ax.gif labai tikiuosi gausiu siuntima ir eisiu to nemalonaus tyrimo, zarneles ryjimo doh.gif

Labutis.
Man ir širdis makaluotis buvo pradėjusiu,nu žodiu pas psichiatrą kai papuoliau tai nustojo makaluotis(man tai iš baimės makalavosi bijojau,kad visai stemplės nesugriaužtų,nes man visi vaistai,kaip švestas vanduo) biggrin.gif
Atsakyti
Laba, cibjusa, o is kokio miesto esi ir pas koki gydytoja vaikstai....??
Siaip, merginos, mamos, jungiuosi ir as i jusu buri....Turiu sita beda jau kokius 3-4 metus...speju, kad su siaubingu dukters gimdymu isivariau ta sfinkterio nelaikyma...o ir siaip, namo statyba kruvis ir t.t. dar nervai ...vadovaujantis darbas ir t.t.....zodziu rezultatas prie kelis metus buvo diagnozuotas GERL. Gerkle buvo iki tiek isdegus , kad 3 LOR mane is tos bedos trauke....ir gerkle uztinus, ryti negalejau, ir ausys bei nosis uzpilta...viska kol su skystinanciais isvarinejo...daug brudo sugeriau...paskui po visko, aukso verte tapo Lanzulis (lanzoprazolis)....buvo viskas ok, bakterijos kaip ir nebuvo, slangos ryjimas I karta pas Strupeiki Siauliuose (privaciai) tiesiog taip supuole ne Kaune buvau tada...rado, kad tik viskas isesta gerkleje....baisiausia, kad gyvenime nesu turejus problemu su skrandziu, tai kai gerkle uzgele, dziuvo ir t.tsunku buvo patiketi nuo ko.......
Paskui antras nestumas ir t.t. ir ka, mano meskiukas auga didelis ir sunkus, daug tampausi, bemieges naktys...nu zodziu, esme, kad pries kelias savities pasiryzau nueiti i KMUK pas prof.G. Kiudeli....sia savaite prarijau ta bruda slanga.....daug klaikiau gavosi nei I karta......ir ka , jis sako bakterijos nematau (tipo cia meginys biski pakites nuo GERL, ne nuo bakterijos), o israse pantoprazoli (Nolpaza) ir nakciai Domperidonum (Oroperidys) zodziu...matysiu, kaip cia bus...as su seimos daktare kai kalbejau, tai ji kaip ir uz operacija...o va jis profesorius skeptiskai i tai ziuri.......net labai, sako tai krastutinis variantas.....nors jo brolis ir operuoja butent tai....
Jis mano, kad man turetu viskas su tais vaistais susitvarkyti....nes kiek gi galima nuolatine dieta....3 pagalves miegant...ir nuolatine kontrole....neaiskus paskaudeminai ...nu ir brudas tas musu GERL...va pasidalinau savo situacija. Man tik idomu pas kokius gydytojus lankosi Kaunietes?
Atsakyti
Aš irgi pas 3 LOR gydytojus apsilankiau, kol įsitikinau, kad pas mane tikrai GERL... Nes labiausiai kankino išgraužta gerklė, išžiūvusi burna, kąsnio jausmas gerklėje. Pirmas gydytojas išrašė pantoprozolį, pagėriau mėnesį ir nustojau, nes nebuvo jokio pagerėjimo. Po to keletą mėnesių bandžiau įvairiom liaudiškom priemonėm gydytis, jokios naudos. Nuėjau pas kitą LOR, vėl tą patį išgirdau. Trečias gydytojas padarė fibroskopiją ir patvirtino, kad man GERL atipinė forma su ezofagitu. Vėl pradėjau gerti pantoprozolį, bet keletas mėnesių turėjo praeiti, kol pajutau ženklesnį pagerėjimą. Jau bus pusmetis kaip be perstojo geriu vaistus, miegu ant 3 pagalvių, prisižiūriu ką valgau, bet nėra dar visiškai gerai...
Atsakyti
Aš tai Kaune per daktarus einu,kadangi musų šeima ir draugai dalis medikų,tai einu pas pažystamus.Todėl pavardžių skelbti nenorėčiau. Pagrinde einu šilainiuose poliklinikoj pas gastro,aš ja pasitikiu smile.gif per až gal paklauskit? ax.gif
Bet ir psichiatras labai padėjo. Tuos simptomus vis dar jaučiu vistiek,bet kol nepragrauž tol kitokio gyd ir neskirs tikriausiai.
Atsakyti
Noriu pasitarti ax.gif , turiu ir as refliuks, buvo labiausiai su gerkle problemos, bet dabar jau koki menesi mane beveik visa diena pykina- is ryto atsikeliu, pavalgau ir prasideda pykinimas, sunkumas toks doh.gif ,tai mezymo isgeriu,bet tik trumpam padeda,ar cia irgi galetu buti nuo GERl? pagal savo negalavimus radau dignoze- funkcine dispepsija g.gif bet ten taip baisiai prirasyta ir vel visokiais kasos, kepenu, zarnyno veziais gasdina doh.gif aisku, jau uzsirasiau pas seimos gydytoja, nes pati nebezinau, kuom gydytis.....
Atsakyti
QUOTE(orchid39 @ 2011 02 28, 12:15)
Noriu pasitarti ax.gif , turiu ir as refliuks, buvo labiausiai su gerkle problemos, bet dabar jau koki menesi mane beveik visa diena pykina- is ryto atsikeliu, pavalgau ir prasideda pykinimas, sunkumas toks doh.gif ,tai mezymo isgeriu,bet tik trumpam padeda,ar cia irgi galetu buti nuo GERl? pagal savo negalavimus radau dignoze- funkcine dispepsija  g.gif  bet ten taip baisiai prirasyta ir vel visokiais kasos, kepenu, zarnyno veziais gasdina  doh.gif aisku, jau uzsirasiau pas seimos gydytoja, nes pati nebezinau, kuom gydytis.....

Sveika,jei pradesi dar palei simptomus pati sau ligas nustatineti,tai gali sau dar ohoho kiek daug ko atrasti!Gali varginti visokie simptomai,bet pats geriausias ats tik pas gyditoja,o jei ytari skrandzio bedas-tai butinai prasykis endoskopijai(nes ji tiksliai gali apsakyti Jusu ligos ar simptomu pablogejimu isvadas)Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau,kad rėmuo prie dirgliosios žarnos sindromo dar priskiriamas,kaip simptomas.Nes virškinamasis traktas prasideda nuo burnos iki.....
g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2011 02 25, 09:49)
...speju, kad su siaubingu dukters gimdymu isivariau ta sfinkterio nelaikyma...o ir siaip, namo statyba kruvis ir t.t. dar nervai ...vadovaujantis darbas ir t.t.....zodziu rezultatas prie kelis metus buvo diagnozuotas GERL. Gerkle buvo iki tiek isdegus , kad 3 LOR mane is tos bedos trauke....ir gerkle uztinus, ryti negalejau, ir ausys bei nosis uzpilta...viska kol su  skystinanciais isvarinejo...daug brudo sugeriau...paskui po visko, aukso verte tapo Lanzulis (lanzoprazolis)....buvo

Labas,jau ir aš galvoju,kad mano dukros gimimas vis tik prisidėjo prie mano ligos g.gif(stumė,seselės vos neužlipę ant manęs) Kaip iš išsigydyt tą raudonumą,perštėjimą gerklės,man labai neramu.Lankausi pas gydytojus,bet vis nauji ir nauji vaistai.Nexsiumas ypač netiko nors suvartojau 2, 40 mg pakuotes ir 2, 20 mg. doh.gif sukosi viskas,sunku keltis ir t.t. daug gėriau Lanzulio,omeprazolio ir kt. dar baigiau Lanobax kursą,neskauda atrodo nieko, tik krūtinėj kartais negera ir gerklę,ir ausį graužt ima :unsure:geriu vakare 300 raniberl,bet noriu nors kiek be vaistų apseiti... Supasakojau nelinksmai. Sveikatos visoms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 09 kovo 2011 - 17:17
Sveikos,

skaitinėjau Jūsų temute, ir noriu su Jumis pasikonsultuoti. Esu iš Vilniaus, kreipiausi dėl virškinimo ir keleto kitų kompelksinių sindromų pas gydytoja. Gavau siuntimą endoskopuotis nes įtarią GERL. Gal galėtumėt rekomenduoti kur Vilniuje į kokią kliniką geriausiai kreiptis?
Atsakyti