Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(cibjusa @ 2011 02 17, 18:00)
Buvau pas Juozą Ruolia, tai sustatė man tokį ilgalaikį, pagrinde gleivinės atstatomajį gydymą(homeopatinį žinoma).Tai laikysiuosi visų nurodymų.

sveik wub.gif
Atsakyti
sveikos,jungiuos ir as i jusu buri,jau ilgokai vargstu su skrandzio bedelem. pernai balandi dariausi tyrimus,tai rado ta helikobakteri,israse vaistuku, ir jau buvo pagereje. o dabar vel.... negaliu jau 3 savaite geriu vaistus,is pradziu geriau omeprozol actavis,bet visai neveike,nusipirkau Nexium,geriu 5 diena,rytais po vaistuku geriu linu semenis uzplikytus,stengiuos nevalgyt nieko tokio,bet nepraeina niekaip. tas skausmas nugaroj varo i nevilti jau...pas gydytoja tik kovo 15 diena talonas. jau nezinau ka dar gert,kad nuimti ta spaudima stempleje ir nugaros skausma verysad.gif
esu is tu zmoniu,kurie daznai del visko panikuoja,bet deja labai sunku per save perlipt. turiu vaistuku nuo nervuku gal pagert ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2011 02 17, 21:23)
sveikos,jungiuos ir as i jusu buri,jau ilgokai vargstu su skrandzio bedelem. pernai balandi dariausi tyrimus,tai rado ta helikobakteri,israse vaistuku, ir jau buvo pagereje. o dabar vel.... negaliu jau 3 savaite geriu vaistus,is pradziu geriau omeprozol actavis,bet visai neveike,nusipirkau Nexium,geriu 5 diena,rytais po vaistuku geriu linu semenis uzplikytus,stengiuos nevalgyt nieko tokio,bet nepraeina niekaip. tas skausmas nugaroj varo i nevilti jau...pas gydytoja tik kovo 15 diena talonas. jau nezinau ka dar gert,kad nuimti ta spaudima stempleje ir nugaros skausma  verysad.gif
esu is tu zmoniu,kurie daznai del visko panikuoja,bet deja labai sunku per save perlipt. turiu vaistuku nuo nervuku gal pagert ... g.gif

Sveika,tikrai pagerk raminanciu,blogiau nebus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2011 02 17, 20:23)
sveikos,jungiuos ir as i jusu buri,jau ilgokai vargstu su skrandzio bedelem. pernai balandi dariausi tyrimus,tai rado ta helikobakteri,israse vaistuku, ir jau buvo pagereje. o dabar vel.... negaliu jau 3 savaite geriu vaistus,is pradziu geriau omeprozol actavis,bet visai neveike,nusipirkau Nexium,geriu 5 diena,rytais po vaistuku geriu linu semenis uzplikytus,stengiuos nevalgyt nieko tokio,bet nepraeina niekaip. tas skausmas nugaroj varo i nevilti jau...pas gydytoja tik kovo 15 diena talonas. jau nezinau ka dar gert,kad nuimti ta spaudima stempleje ir nugaros skausma  verysad.gif

dauguma rašot, kad nugara skauda nuo GERL, o ties kuria vieta skauda?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 02 18, 10:41)
dauguma rašot, kad nugara skauda nuo GERL, o ties kuria vieta skauda?

Kur yra stemplė,tik iš nugaros, man tai taip.

Man jau 5mėn taip,niekas nepadeda,krūvas daktarų perįjau ir krūvą vaistų geriu,ir negeriau niekiek.
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 18, 11:09)

Man jau 5mėn taip,niekas nepadeda,krūvas daktarų perįjau ir krūvą vaistų geriu,ir negeriau niekiek.

pazystama situacija:)
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 18, 11:09)

negasdinkit,kad tiek ilgai reikes kankintis,o kad nugara skauda ne man vienai tai net ramiau blush2.gif nes jau prisigalvoju visokiu sau ligu. siandien pasitariau su seimos gydytoja,sako pabandyk diklako zvakute nuo to skausmo,tai as kagi pabandziau,tai taip ziauriai dabat strekuoja zarnynas,is toleto neiseinu,bet skausmas buvo nurimes,dabar vakare vel skauda...zodziu liudna labai,kaip iveikti ta liga verysad.gif nuotaikos visiskai nera jau trecia savaite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitele12 @ 2011 02 18, 21:05)
negasdinkit,kad tiek ilgai reikes kankintis,o kad nugara skauda ne man vienai tai net ramiau  blush2.gif  nes jau prisigalvoju visokiu sau ligu. siandien pasitariau su seimos gydytoja,sako pabandyk diklako zvakute nuo to skausmo,tai as kagi pabandziau,tai taip ziauriai dabat strekuoja zarnynas,is toleto neiseinu,bet skausmas buvo nurimes,dabar vakare vel skauda...zodziu liudna labai,kaip iveikti ta liga  verysad.gif nuotaikos visiskai nera jau trecia savaite  verysad.gif

Aš tai iš tos beviltiškos situacijos pradėjau pas psichiatrą vaikščioti.
O dar baisiausia,kad su šeima ruošiamės i Kanada išvykti. Ką aš ten su savo liga darysiu,siaubas ima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 19, 12:39)
Aš tai iš tos beviltiškos situacijos pradėjau pas psichiatrą vaikščioti.
O dar baisiausia,kad su šeima ruošiamės i Kanada išvykti. Ką aš ten su savo liga darysiu,siaubas ima unsure.gif

Apgalvok savo sprendima del isvykimo,nes as ta liga apsunkinau kai teko su seima isvykti i UK ir per 6gyvenimo metus ten,laukiu operacijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 19, 16:58)
Apgalvok savo sprendima del isvykimo,nes as ta liga apsunkinau kai teko su seima isvykti i UK ir per 6gyvenimo metus ten,laukiu operacijos wub.gif

Kad jau suplanuota,vyras jau gegužės mėn išvyksta, lieku menesiui viena su 3vaikais, ir dar taip blogai jaučiuosi,nežinau kaip ištversiu verysad.gif
O į Kanada,ne dėl savęs, o dėl vaikų važiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 19, 20:06)
Kad jau suplanuota,vyras jau gegužės mėn išvyksta, lieku menesiui viena su 3vaikais, ir dar taip blogai jaučiuosi,nežinau kaip ištversiu verysad.gif
O į Kanada,ne dėl savęs, o dėl vaikų važiuosiu.

Manau,kad butent Del vaiku tu ir turi buti sveika ir stipri mama!!!! wub.gif
Atsakyti
Taip ir as del dukrytes noriu buti sveika,ir geros nuotaikos. siandien sventem vyro gimtadinei,gaminau visa diena maista,ir aisku vakare neastispyriau,truputi mesytes,truputi torciuko,kol kas jauciuos neblogai,nezinau kaip rytoj bus smile.gif kaip buvau pas gastro pries metus man parekomandavo tokius lasiukus detox-kit.geriau juos tada.ir dabar nusipirkau,juo reikia lasinti i negazuota mineralini vandeni,ir per diena gerti. yra trys buteliukai,is kiekvieno buteliuko po 20 lasu.jie detoksikuoja limfine sistema,tulzi,gerina viskinima.zodziu geriu per diena po 2 litrus vandenuko su tais lasiukais. man kazkaip geriau nuo ju....
Atsakyti