Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(Carla @ 2011 02 04, 21:26)
Gydytojas apžiūrėjo gerklę įkišęs  tokį maža veidrodėlį ir patempęs liežuvį. Tas mazgelis yra ant balso klosčių ir kaip suprantu jis gerai matosi užtenka į gerklę pažiūrėti. Tikrai nenoriu operuotis bet jis man pradėjo maišyti kalbėti. Davė siuntimą pas LOR gydytoja klaipėdoje ir siūlė tartis dėl operacijos. Taloną pas gydytoja gavau tik vasario pabaigoje tai dar aišku jos nuomonės išklausysiu. Na ir dar prieš kokius 7 metus kai rijau žarną buvo radę žaizdas stemplėje.

Tokiu atveju pasiimkite siuntima is seimos gyditojos pas Gastro endoskopijai ir dar karta rykite(zarnele)tuomet darykite iasvadas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 02, 20:09)
Papildyta:
Keistokas jis. Bet kai nuėjau sakau man gasec nepadeda visai,tai jis sako ir nepadės ir pariet nepades tipo.Tai persigandusi esu baisiausiai penktadienį einu gastroskopiją darytį.
Papildyta:
Paskutinį kartą gastroskopiją dariau spalio mėn, tai tik išvaržėlė buvo,bet tada dar taip blogai nesijaučiau. Galvoju ,kad jau man niekada nebepraeis verysad.gif

Buvau penktadienį pas gastro ir dariausi gastroskopiją jau 9kartą gyvenime :unsure tai išvada tokia: skrandžio ir dvylikapirštės uždegimas + helikobakteris teigiamas.Tai krūva antibijotikų (nors aš tą bakteriją juoduoju riešutu gydžiausi,bet nieko).
Ar gali ta bakterija tokį smarkų uždegimą sukelti?
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 07, 12:48)
Buvau penktadienį pas gastro ir dariausi gastroskopiją jau 9kartą gyvenime :unsure tai išvada tokia: skrandžio ir dvylikapirštės uždegimas + helikobakteris teigiamas.Tai krūva antibijotikų (nors aš tą bakteriją juoduoju riešutu gydžiausi,bet nieko).
Ar gali ta bakterija tokį smarkų uždegimą sukelti?

helikobakteri bakterija yra bjaurus negalavimas,ji gali sukelti viska ir ne tik uzdegima,sveik ir gydikis wub.gif
Atsakyti
Na mano naujienos tokios(vakar dare endoskopija)kadangi pagerejimo nera,o vaistai ne iseitis(nes tik nustojus juos gerti vel nuolatinis rugstingumas )tai erozijos stempleje,ezofagitas B tai isvada tokia-Operuojames wub.gif Gavau jau siuntima pas nuostabu medika ,tad snd vaziuosiu su siuntimu del planines operacijos paskyrimo.Klausite?ar nebijau?-zinokite,kad pavargau ir jau nebebijau,gal tik tos narkozes ivedimo bijau,nes nesu gulejusi stacionare.Aciu mergaites,kad Jus salia,aciu uz bendravima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 09, 11:16)
Na mano naujienos tokios(vakar dare endoskopija)kadangi pagerejimo nera,o vaistai ne iseitis(nes tik nustojus juos gerti vel nuolatinis rugstingumas )tai erozijos stempleje,ezofagitas B tai isvada tokia-Operuojames wub.gif Gavau jau siuntima pas  nuostabu medika ,tad snd vaziuosiu su siuntimu del planines operacijos paskyrimo.Klausite?ar nebijau?-zinokite,kad pavargau ir jau nebebijau,gal tik tos narkozes ivedimo bijau,nes nesu gulejusi stacionare.Aciu mergaites,kad Jus salia,aciu uz bendravima wub.gif

Laikykis. Žinau,kad nenuraminsiu,bet būtinai pasimelsiu už tave. Kad tau operacija būtų sėkminga ir,kad rūgščių daugiau nejaustum niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 09, 11:12)
Laikykis. Žinau,kad nenuraminsiu,bet būtinai pasimelsiu už tave. Kad tau operacija būtų sėkminga ir,kad rūgščių daugiau nejaustum niekada mirksiukas.gif

wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytoj važiuoju pas Juozą Ruolia,žolininkas toks,jei žinote tokį.
Kaži ką pasakys g.gif
Jau labai daug gyd. visokių apvažiavau ir vistiek niekas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Man rekomendavo homeopatę Jurgą Baikauskienę. Gal kas buvot, turit atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 02 14, 21:30)
Man rekomendavo homeopatę Jurgą  Baikauskienę. Gal kas buvot, turit atsiliepimų?

Nežinau, kaip ši gyd schmoll.gif aš buvau pas kitą,bet man per daug sudėtinga pasirodė
to nevalgyk,po to gerk tą ,po to aną doh.gif jokio cukraus ir medaus net,na man ji per daug kategoriška pasirodė.Visą dieną turi tik žiūrėt kada ką čia gert. Bet aš visur ėjau, ir tau siūlau nueiti. Tik to 100lt gaila ir dar vaistam koks 100Lt.
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 02 14, 20:11)
Rytoj važiuoju pas Juozą Ruolia,žolininkas toks,jei žinote tokį.
Kaži ką pasakys g.gif
Jau labai daug gyd. visokių apvažiavau ir vistiek niekas nepadeda verysad.gif

Ka Ruolia pakomentavo? labai idomu, skaiciau apie ji straipsni, galvoju gal ir man ji susirast smile.gif
Atsakyti
As tikiu Homeopatija,nes esu susidurusi su savo maziukes alergijos gydimais poliklynikose,kol galu gale mums 100%padejo Klaipedos homeopatas Misius,cia is mano patirties,Jusu teise rinktis wub.gif
Atsakyti
Buvau pas Juozą Ruolia, tai sustatė man tokį ilgalaikį, pagrinde gleivinės atstatomajį gydymą(homeopatinį žinoma).Tai laikysiuosi visų nurodymų.
Atsakyti