Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(Reniss @ 2010 04 09, 09:25)
sveikutes

gyvenu po truputi, per sventes kazkaip atsipalaidavau tai dabar ir skrandukas duoda apie save ziniu doh.gif
Redauta grazios mintys apie leliuka, ir as pasvajoju, bet bijau vis kaip bus kai negalesiu vaistuku gerti, va nepageriu savaitike jauciu kad negerai doh.gif

O gal daug sudideda beduciu,kad nuolat galvoji apie ta liga?o gal baime,kad be vaistuku nebegali?pabandyk sureguliuoti mityba ir pasilaikyk tai kas draudziama ir vaistukai bus pataupyti?Sia patirty pritaikau todel,kad pati ta isgyvenau ax.gif o del Mazo leliuko wub.gif esu svajokle,noriu juos visus myleti wub.gif bet zinai,sakoma;Viskam reikia proto,gimdyti gali,bet reikia ir duoti,o kai ju daugiau wub.gif su tokia padetimi Lietuvoje,bei politika,nesinori atzaleliu nuskriausti wub.gif Jau gimdamas kiekvienas lietuvos mazylis yra skolingas tai musu valstybei,taip statstiniai faktai rodo:)Nebijok del leliuko,isnesiosi sekmingai ir ne nepajusi kaip laikas netruks prabegti,as po 9metu pertraukos labai labai norejau,tai su vyru ir subrandinome ta nora wub.gif nestumo metu jokiu vaistuku,jokiu sintetiniu nestuciu vitaminu schmoll.gif tiktais naturalios sultys,vaisiai,uogos wub.gif va tokia mano patirtis,bei istorija.Siuo metu susuko spranda,tai vaikstau kaip robokoptere lotuliukas.gif padekite kaip gyditis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2010 04 10, 20:40)
O gal daug sudideda beduciu,kad nuolat galvoji apie ta liga?o gal baime,kad be vaistuku nebegali?pabandyk sureguliuoti mityba ir pasilaikyk tai kas draudziama ir vaistukai bus pataupyti?Sia patirty pritaikau todel,kad pati ta isgyvenau ax.gif  o del Mazo leliuko wub.gif esu svajokle,noriu juos visus myleti wub.gif bet zinai,sakoma;Viskam reikia proto,gimdyti gali,bet reikia ir duoti,o kai ju daugiau wub.gif su tokia padetimi Lietuvoje,bei politika,nesinori atzaleliu nuskriausti wub.gif Jau gimdamas kiekvienas lietuvos mazylis yra skolingas tai musu valstybei,taip statstiniai faktai rodo:)Nebijok del leliuko,isnesiosi sekmingai ir ne nepajusi kaip laikas netruks prabegti,as po 9metu pertraukos labai labai norejau,tai su vyru ir subrandinome ta nora wub.gif nestumo metu jokiu vaistuku,jokiu sintetiniu nestuciu vitaminu schmoll.gif tiktais naturalios sultys,vaisiai,uogos wub.gif va tokia mano patirtis,bei istorija.Siuo metu susuko spranda,tai vaikstau kaip robokoptere lotuliukas.gif padekite kaip gyditis rolleyes.gif

gal tu ir teisi ax.gif kazkaip kai isgeri vaistuku, atrodo kad tada gerai yra, o eisgeri ir mastai ar ten kas nesidaro blogai, o va su tuo prisilaikymu nu visai valios nebeturiu doh.gif
blyn kaip norisi tos mergytes wub.gif faina tau su dviem wub.gif
o pries pastojant kiek laiko nevartojai vaistuku ax.gif nes dabar va jau metukai kaip su poros savaiciu pertrauka geriu tuos nexiuma ax.gif taip nenorisi vaikuciui pakenkti ax.gif
o del sprando koki tepaliuka pasitepk, dar girdejau yra vaistuku leidziamu, uztenka vienos dozes, bet cia jau pas gyd reiks kreiptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 13 balandžio 2010 - 14:08
sveikos, na kaip laikotes ? pas mane aprime buvo, bet baisia susirgau sinustias angina,gal visokie gelamytroliai sudirgino skrandi. tai tenka refliuksa vel gydytis, vel omeprozoli geriu. blogiausia kad 4 metu dukrai jis irgi yra, nezinau ka netaip davem valgyti atrodo nieko kako baisaus nevalgydavo, vis skustis rpadejo kad skauda pilva, galvojom kirminukai uzpuole davem vaistu enpadejo, po to pradejo vemti, liezuvis visas baltas. padzioj daviau omeprozoli tik savaite, sakau gal uzteks, bet dabar ir vel, krenksti pradejo, vis atsikoseti bando, ir vel pradedu jai duoti, tik duosiu vaistukus ilgiau sikar
nu bet kaip as noriu valgyti kai paastreja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 12 gegužės 2010 - 20:15
Prisijungiu į Jūsų gretas, man ir mano sūnui irgi diagnozavo GERL, jis labai ilgai kosėjo, gėrė daug antibiotikų, kol nustatė, kad nuo gerl kankina kosulys, aš pati nekosčiu, tik kankina rūgščių kilimas, atsirūgimas maistu, geriu Raniberl.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 05 13, 16:51)
Prisijungiu į Jūsų gretas, man ir mano sūnui irgi diagnozavo GERL, jis labai  ilgai kosėjo, gėrė daug antibiotikų, kol nustatė, kad nuo gerl kankina kosulys,  aš pati nekosčiu, tik  kankina rūgščių kilimas,  atsirūgimas maistu, geriu  Raniberl.

kokia doze vaikui omeprozolio israse? as duodu po 10mg du kart dienoj bet kad ziuriu nelabai padeda, liezuvis baltutelis, ir vis dabar pradejo krenksti, tarsi skrepliu noretu atkoseti, na man taip nera, bet vyrui ryte irgi taip buna, o mazai ne tik ryte.sakau gal doze padidinti?kiek laiko tavo vaikui
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 15, 17:07)
kokia doze vaikui omeprozolio israse? as duodu po 10mg du kart dienoj bet kad ziuriu nelabai padeda, liezuvis baltutelis, ir vis dabar pradejo krenksti, tarsi skrepliu noretu atkoseti, na man taip nera, bet vyrui ryte irgi taip buna, o mazai ne tik ryte.sakau gal doze padidinti?kiek laiko tavo vaikui

Sveikos seniai besimateme:)))Skaitau skaitau jusu postukus ir noriu truputy patarimo is savo patirties:Kadangi Ilgai kosejau,kreipiuosi visuomet pas seimosd daktare,o ji tokia kategoriska,kad apart Gerl priezasties ne nesigilina doh.gif Nestumo metu ta paty apturejau,kaip taisykle zinau,kad pavasariop visuomet atkrentu su bronchitu(cia vaikystes paveldas)8men nestumo taip kosejau,kad net mano pilvinukas apsitraukinedavo doh.gif Kiek kartu bejau pas ta Grigalauskiene KLP taip ji net normaliai neapziurejusi diognazuodavo- tau GERL!Galu gale net mano ginekologe neapsikentusi skyre geru tokiu kompresiuku doze,tik jos deka tik jos,ji stebejosi kaip as tokioje padetyje gimdyti vaziuosiu?likus sav iki gimdymo as pasveikau,be galo esu jai dekinga wub.gif Ir ta istorija nuolat kartojasi,ji net pyksta jei as pasprasau stipresniu vaistu,nes tie visi ACC bromtex ir t.t jau isisenijus ligai schmoll.gif Kovo gale pradejau koseti ,nesureiksminau vel ir taip visa Balandy zaidziau,po to vaikai atkrito ir taip pamainom,siuo metu jau antra sav kaip koseju ir diena ir nakty ir toks jausmas tarytum ten gerkleje pilna plunsnu,kaip jas nusikrapscius is tos gerkles-rykles doh.gif Apsisprendziau ,nuejau pas vedeja poliklynikos ir rekomenduota gyditoja pasirinkau wub.gif Neapsirikau,nuodugniai isklause plaucius,atidziai gerkle apziurejo,Ogi diagnoze Bakterinis Tonzilitas,bei uzsiteses bronchitas ir paskyre gan rimtus antibiojotikus,nes su sirupiukais jau per velu zaisti!Va Jums ir GERL rolleyes.gif Siuo metu juk yra tas virusas gripo,atidziau stebekite save ir savo seimos narius,nenurasinekite viska GERLUI!!!!!!!!!O dar geras receptukas liaudiskas JUMS;;;;( 2saukstai medaus+3saukstai varskes(nesvarbu kokios,tik ne liesos) viska sumaisius deti ant merliuko po to ar ant gerkles ar ant krutines ta mase su merliuku pridengti,ant virsaus kokios politileniny maisely,kad siluma sulaikytu ir ranksluostuka,o visa tai apsivynioti tik ka turite-Skraele ilga,salika ir t.t ir miegot einant nepabijoti ,kad ir uzmigti su juo,kuo ilgiau.Rezultatasi akivaizdus! wub.gif Sveikite mergytes!!!!!Renis tu klausei ka as vartojau pries pastodama,ogi gyvenau kaip ir visuomet,tik likus kelioms sav iki ruosimosi pastoti as nutraukiau visus vaistukus,pradejau gerti tik folio rugsty.Gan puikiai jauciausi iki 5men,o veliau pilvukui didejant Rugstingumas sugryzo,bet cia manau kiekvienam individualiai wub.gif Sekmes Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2010 05 16, 07:53)

sveika o tas receptukas taip ir ensupratau nuo ko nuo gerkles ar nuo kosulio ar nuo gerlo?greiciausiai nuo kosulio
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 16, 13:31)
sveika o tas receptukas taip ir ensupratau nuo ko  nuo gerkles ar nuo kosulio ar nuo gerlo?greiciausiai nuo kosulio

Sis komresiukas kuo puikiausiai tinka ir Nuo gerkles ir nuo Kosulio!Gydikites ir sveikite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 15, 17:07)
kokia doze vaikui omeprozolio  israse? as duodu po 10mg du kart dienoj bet kad ziuriu nelabai padeda, liezuvis baltutelis, ir vis dabar pradejo krenksti, tarsi skrepliu noretu atkoseti, na man taip nera, bet vyrui ryte irgi taip buna, o mazai ne tik ryte.sakau gal doze padidinti?kiek laiko tavo vaikui

Mano tai didelis berniokas - 16 metų, tai liepė vieną kapsulę omeprozolio per dieną ir raniberl gerti, dabar jau mažiau sukosti.
Atsakyti
sveikutes
aciu Redauta uz patarimus ax.gif
as pakosau kai negeriu vaistu, bet kai pradedu gert kosulys aprmsta, tai matyt man nuo GERL tas kosulys ir skrepliai doh.gif
o oro trukumas gali buti nuo GERL, atrodo kartais taip sunku kvepuot, bet tik geriu vaistukus susitvarko g.gif
Atsakyti
wub.gif Niu grazu ziureti:)))Ramybe kokia wub.gif Naujienos tokios is mano puses:Grieztai laikausi dietos,jau -6kg laikysiuosi ir taip toliau,nuotaikeles thumbup.gif ir skrandukas aprimo kaip wub.gif Esu patenkinta tai ka darau,o va jei kartais nekaltai ir nedaug rugstingumas uzkyla?Juoda plikyta arbata be cukraus thumbup.gif Dar naujienu Jums,gal kam bus idomu?radau daug pasnekovu cia,ir patarimu ir kvailoku nuomoniu,niu visko bisko:)))Paskaitinekite jei kam ydomu; http://www.sveikaszm...mp;q=gastro#770 tik perdaug neprisigalvokite sau nebudingu dalyku wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

O jau ramu cia smile.gif
Kaip gevenate? Kaip ligos?
As tai kazkaip kol kas ramiai smile.gif Neseniai buvau pas gastro, ryjau zarnyte, tai kol kas labai dideliu pablogejimu nemato, tik kazkur lengva skranduko uzdegima pasigavau.
Siaip yra geras receptelis skrandzio rugsciai mazinti - agurkas su medumi. Man padeda, bet jei bandysit, tai bandykit po nedaug, nes medus kiekvienam organizmui sureaguoja skirtingai.
Atsakyti