QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 24, 20:47)
Softskin gal jus galite pakomentuoti, gastroenterologe siunte darytis endoskopijos, endoskopuotojas padare as jo beveik nieko ir neklausiau jis aprase sakau nunesiu gastroenterologei ji pasakys ka jis ten prirase, o kai nuejau ten tai eile didziausia ir nebuvo kada man tiek laikt, israse greit vaistuku ir nieko neissiaiskinus likau, pasake tik kad nieko baisaus. tai va ant israso parasyta:
Kardija auksciau diafragmos ziedo apie 2cm. ar cia labai blogai ar nieko tokio?ar cia jau toks dalykas kut tie omeprozoliai nepades ir bereikalo tiek ju ryjau?
nezinau gerkle jau pastoviai skauda, jokios dietos, vaistai man nieko nepadejo,gal man cia ne nuo to ta gerkle
Kardija auksciau diafragmos ziedo apie 2cm. ar cia labai blogai ar nieko tokio?ar cia jau toks dalykas kut tie omeprozoliai nepades ir bereikalo tiek ju ryjau?
nezinau gerkle jau pastoviai skauda, jokios dietos, vaistai man nieko nepadejo,gal man cia ne nuo to ta gerkle
Nemandagu,bet truputy ir as prie Soft Skin prisidesiu Kardija virs diafragmos ziedo reikstu gal aiskiau- stemples diafragmos isvarza,o 2cm(tai jos dydzio parametrai)Tai nera bloga liga,daugelis zmoniu nugyvena 100metu net neytardami,kad ja turi,net endoskopuotojai to nesureiksmina.Bet yra dalis zmoniu kurie jaucia diskompforta ir gydosi.Kai man pirma karta parase diagnoze as net nesupratau,kol nuejau pas savo seimos daktare,o ji man viska ir isdeste Duosiu liaudiska patarima,pabandyk su druskos tirpalu pagargalioti kelis kart dienoje,turetu padeti o jei ir tas neveiksminga,tuomet atsisakyk visko ko nepataria turint Gerl:(cia tik mano nuomone,Beje linkejimai visoms forumo dalyvems Nebespeju daznai cia prisesti,mazoji mergyte auga,o mes tik dziaugiames ir negalime atsidziaugti ech,gal dar broliuko reiktu