Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 24, 20:47)
Softskin gal jus galite pakomentuoti, gastroenterologe siunte darytis endoskopijos, endoskopuotojas padare as jo beveik nieko ir neklausiau jis aprase sakau nunesiu gastroenterologei ji pasakys ka jis ten prirase, o kai nuejau ten tai eile didziausia ir nebuvo kada man tiek laikt, israse greit vaistuku ir nieko neissiaiskinus likau, pasake tik kad nieko baisaus. tai va ant israso parasyta:
Kardija auksciau diafragmos ziedo apie 2cm. ar cia labai blogai ar nieko tokio?ar cia jau toks dalykas kut tie omeprozoliai nepades ir bereikalo tiek ju ryjau?

nezinau gerkle jau pastoviai skauda, jokios dietos, vaistai man nieko nepadejo,gal man cia ne nuo to ta gerkle

Nemandagu,bet truputy ir as prie Soft Skin prisidesiu blush2.gif Kardija virs diafragmos ziedo reikstu gal aiskiau- stemples diafragmos isvarza,o 2cm(tai jos dydzio parametrai)Tai nera bloga liga,daugelis zmoniu nugyvena 100metu net neytardami,kad ja turi,net endoskopuotojai to nesureiksmina.Bet yra dalis zmoniu kurie jaucia diskompforta ir gydosi.Kai man pirma karta parase diagnoze as net nesupratau,kol nuejau pas savo seimos daktare,o ji man viska ir isdeste wub.gif Duosiu liaudiska patarima,pabandyk su druskos tirpalu pagargalioti kelis kart dienoje,turetu padeti mirksiukas.gif o jei ir tas neveiksminga,tuomet atsisakyk visko ko nepataria turint Gerl:(cia tik mano nuomone,Beje linkejimai visoms forumo dalyvems wub.gif Nebespeju daznai cia prisesti,mazoji mergyte auga,o mes tik dziaugiames ir negalime atsidziaugti wub.gif ech,gal dar broliuko reiktu g.gif
Atsakyti
as mokiausi farmacijos 5 metus,o kas del mediku vieningos nuomones-tai yra ju nuomone,jie tyrimu neatliko ir,beje,apie tai nieko neismano,jei apsilanke pvz sandoz atstovas ir iteike kupona su 500 lt,tai,aisku,argi sunku pasakyt,kad omeprazolis gydo,nes ji gamina ta firma,o raniberlas negydo,nes jis-berlyn chemie.Nepykit,bet negaliu nepakomentuot,nes jus klaidinat zmones pati nezinodama.jei norit konkretesnes info,paskaitykit nete apie raniberla ir omeprazoli.ten ne mano nuomone,o moksline info.
Atsakyti
Tai smagu kad musu Lietuvelej atsiranda naujos kartos mediku ir atsiranda naujos kartos dviratis. Noreciau Jusu paklausti o kuri is omeprozoliu firma iteike visiems medikams kupona, mnes geriau gal kokiu 7 gamintoju. O analginas vezio negydo? ne? Gaila, bet skausma vezio sukelta tikrai malsina g.gif Visdelto as lieku prie senovinio dviracio ir zmoniu ne veltui uzsitarnavusiu PROFESORIAUS varda tongue.gif

MERGINOS NEBEGERKIT VAISTU< JAMKIT STEBUKLINGA RANIBERLA IR UZSIRASYKIT OPERACIJAI< NES KOL LAIKAS EILES ATEIS- PRIREIKS thumbup.gif (Su isankstine apryliaus diena)

Beja jei jau apie gydyma, tai man dzin kas kuo tiki ir kas kaip gydosi. zmones net savo slapima geria nuo visu ligu. O jei ka tai gerl greiciausiai pasigydyt galima pradejus nuo centrines nervu sistemos, nes ten jo saknys, o ne raniberle ir omepe nail.gif
butent sio forumo mergyciu deka pradejau nuo savo makaules, ramybes ir visa kita savaime tvarkesi. o dabar jei kada prireikia vaistu, tai ju negeriu, o tiesiog suprantu, kad gyvenime atejo laikas smegeninei pailseti ir tai veikia kur kas geriau. Ramadana, nesinervink, gyvenimas per trumpas ardytis ir nervintis, yra kur kas geresniu dalyku, nei pyktis, rietynes ar panasus dalykeliai. Nori kad butu Raniberlas geriausias, tai tebunie, jei tau nuo to geriau, pasiturek tuos 500 lt, nes matau ir suma zinai biggrin.gif As asmeniskai negeriu jokiu vaistu ir negersiu ju. Viskas gludi kur kas giliau, tik reikia atrasti, o iki to ilgas kelias. Kas uzvede ant sio kelelio, zino ir aciu Joms 4u.gif
Atsakyti
Taip. Sugeriau dabar kursa lanobax o liezuvis vistiek baltos apnasos....
Atsakyti
vaikiskai atrodai softskin,prisidenginedama profesoriu vardais,bet jei tau nepadeda raniberl,tai nereiskia,kad jis negydo.
Atsakyti
As irgi prigerus ir Omep,ir kitokiu,bet padedavo tam kartui.Inte pasiskaiciau kad gerai padeda linu semenu aliejus,nusipirkau IKI ir isgeriau po 1 sauksta ryte.Zinokit kuris laikas gerai jauciuosi,gerkle neuzkimusi,valgyti galiu ivairiau.Aisku rugsciai ir nenoriu,ir bijau.
Atsakyti
QUOTE(ramadana @ 2010 03 29, 12:34)
vaikiskai atrodai softskin,prisidenginedama profesoriu vardais,bet jei tau nepadeda raniberl,tai nereiskia,kad jis negydo.

man atrodo priesingai, kad baiges medicina zmogus gali taip kalbeti, bet turbut cia tik nevykes dangstymasi, kad yra abejotinas medikes diplomas ir gastroenterologes patirtis biggrin.gif. Man tamsteles ziniai visiskai jokiu vaistu nereikia visi metai. o savu laiku geriau ir viena ir kita, tik deja raniberl visi "VAIKAI" skyre tam kartui rugstis sukilusias numalsinti tongue.gif Jei reikia, galiu dali tu :vaiku" pavardziu surasyti, bet visu tikrai neatsimenu. As priesingai neturiu ko slepti biggrin.gif Turbut visi lietuvos gastroenterologai, seimos gydytojai nebaige medicinos ir visoms is skirtingu LT miesteliu kisa tuos pacius Omeprozol, Pariet, Gasec, lanobax, nexium, nes jie neveiksmingi ir sukurti hemarojui gydyti lotuliukas.gif nu gal baikim ta vaiku darzeli, nes jau anekdotas gaunasi lotuliukas.gif
Didziausias man autoritetas toje srityje tai tipo neismanelis Prof. Irnius Vilniuje pasizymejes savo stulbinanciu stazu, patirtimi iki suvezejimu, visokiausiu situaciju ir parasiusiu daugybes straipsniu medicinos zurnaluose ir turbut del tokiu nusisnekejimu laikomas vienas is keliu paciu geriausiu visos LT gydytoju biggrin.gif
O aplankiusi esu daugybes gydytoju ir ne siaip kokiu, o turinciu didele darbine patirti ir uzsitarnavusiu gera varda.
Linkiu sekmes stazuotis antimedicinoje, o as pabusiu paklusnias paciente man zinomu gydytoju ir pasikliaudama ju vieningu ziniu saltiniu cool.gif

Zauke, visad verta pabandyt liaudies medicina, daznai jos pilnai pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
nesusireiksmink su savo ziniom
Atsakyti
QUOTE(ramadana @ 2010 03 30, 09:34)
nesusireiksmink su savo ziniom

Atsiprasau uz savo ysiterpima:)seku visus postus,kadangi esu sios temos kaip ir pradininke,tad Jusu gincas nelabai graziai cia rimuojasi schmoll.gif Kas liecia farmacija?Antras biznis Lietuvoje po Narkotiku bigsmile.gif (reali situacija tokia)O del vaistu poveikio?Kiekvienas esame skirtingi,kiekvienam veikimas pasireiskia savaip.Tad nereiketu gilintis i tuos medicininius terminus ir ieskoti ju teoriju,nes tai tik vaistu aprasymo dotacijos,o gyvenime liga kartais pasirenka pati kas ir kaip klostosi smile.gif Soft Skin-ji stipri,ji perejo daug,ji ismoko ir suprato kas yra stipri liga,tad butu Jusu atzvilgiu neetiska ja spausti su savo medicininiais isradimais,bei teorijomis.Suprantama,kad mokslas,medicina tobuleja,bet mes patys tik galime suvaldyti save ir taikyti tai kas mums tinka.Kai isgyveni visa tai kas tave supa,kai ismini simtais gyditoju kabinetu,kai isklausai kiekvieno gydimo metodu,kai isgirsti (kartais isimtiniais atvejais)mediku abejinguma,belieka tik paciam savim tiketi wub.gif Maziau to lietuvisko burbulo ir mylekite labiau vieni kitus,gal tuomet maziau bus to isdidumo wub.gif Su sventemis mergytes,bei graziu marguciu!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Senokai bebuvai, o cia sia tau kad nori - i pati pykcio ikarsti papuoliau lotuliukas.gif
Pritariu SoftSkin, tie visi Omepai, raniberlai negydo, tik nuima rugsti, kuri eda musu stemplytes. Apie tai kalbejau ir su gastro profesoriais. Esme yra musu galvose - kuo daugiau nervinames, jaudinames, tuo sita liga astreja. Aisku, jeigu pakitimai negriztami, reiktu pasidometi ir chirurgines intervencijos galimybemis. Is savo patirties galiu pasakyti, kad kuo maziau stresuoju, ir kuo maziau galvoju apie savo liga, tuo maziau jauciu jos simptomus. Vaistuku isgeriu tik tuomet, kai jauciu, kad kazkas negerai (nelaukiu, kol raitysiuosi is skausmo). Ir jauciuosi dabar visai neblogai thumbup.gif Bet tai galima pasiekti tik pamilstant savo kuna, stengiantis ji pazinti. Reikalingos ir dietos, ir liaudies medicina, bet svarbiausia, kaip minejau, pakeisti savo mastyma ir poziuri i savo kuna.
Labai pritariu Redautai "Maziau to lietuvisko burbulo ir mylekite labiau vieni kitus,gal tuomet maziau bus to isdidumo wub.gif "

Laikykites, mergytes thumbup.gif
Atsakyti
jeigu tas tarpas ir yra Gerlas kodel prie diagnozes pas mane parasytas NERLAS o koks pas jus buvo tas tarpas g.gif
Atsakyti
sveikutes

gyvenu po truputi, per sventes kazkaip atsipalaidavau tai dabar ir skrandukas duoda apie save ziniu doh.gif
Redauta grazios mintys apie leliuka, ir as pasvajoju, bet bijau vis kaip bus kai negalesiu vaistuku gerti, va nepageriu savaitike jauciu kad negerai doh.gif
Atsakyti