Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(AGarbanele @ 2009 11 30, 15:13)
Sveikos, mano viena drauge skrandzio refliuksa issigyde lankydama JOGA ... gal kas dar bandet? as ieskausi dbr uzsiemimu, bandysiu ... o jei gydytojas patare ... sake iki sioliai nejaucia nieko blogo, nebent jei ka laaaabai netinkamo uzvalgo ar uzgeria, pvz kavos, bet skausmo nera ir po nakties rugsciu nera smile.gif Tai va gal verta pabandyti .. Esu girdejusi,kad Joga daug ka pagydo  smile.gif

as tik nescia lankaiu, bet tada dar rugstys nekamavo, tai nieko negaliu pasakyti ax.gif jei isbandysi parasyk ax.gif
Atsakyti
Redauta, aciu uz temuke, o as laukiu laukiu nauju pasisakymu, bet prenumerata neateina, o pasirodo ana baigesi jau doh.gif

QUOTE(lucero @ 2009 11 18, 22:06)
4u.gif Sveikutes...Gaila kad per Kaledas dauguma priryja ir po to skrandis streikuoja , taigi ka zadat valgyt per sventes doh.gif "?

tai kam ryti, gal uzteks po truputi paskanauti visko mirksiukas.gif as tai viska valgysiu ax.gif

QUOTE(AGarbanele @ 2009 11 30, 16:13)
Sveikos, mano viena drauge skrandzio refliuksa issigyde lankydama JOGA ... gal kas dar bandet?

zinoma imanoma, nes joga tai ramybe, atsipalaidavimas ir nervu sistemos atgaiva, o refliuksas 99 proc nervines kilmes ir tik 1 % patalogiskai igimtas 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
uzpuole kosulys, toks sausas, nezinau ar cia gerl ar kas kita, bijau vel iki kokio plaucio uzdegimo kad nenueitu doh.gif ryte net balsas buna toks uzkrites doh.gif gal Malibu daugiau zinai apie tuos kosulius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 12 01, 11:53)
sveikutes
uzpuole kosulys, toks sausas, nezinau ar cia gerl ar kas kita, bijau vel iki kokio plaucio uzdegimo kad nenueitu doh.gif ryte net balsas buna toks uzkrites doh.gif gal Malibu daugiau zinai apie tuos kosulius g.gif

na man jie skiriasi, todel jauciu kada yra kas, jei tik ryte kamuoja, tai turetu but gerl, nes buvo gulima padetis ir dirgino ten viska, bet sausas astrus tikrai nera gerl pasekme, prie gerl jis tiesiog kosulys ar uzkimimas be jokiu paaiskinamu priezasciu. koks jausmas prie vieno ar kito jau nesugebesiu aprasyti doh.gif dar gerkle dazniausiai parausta labiau ir nors neskauda prie persalimo. jei sunku skirti paciai, laiko turint paprasyk gydytojos paklausyti plaucius, trahejas, jei svarus, tai tada aisku.
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 12 01, 12:40)
na man jie skiriasi, todel jauciu kada yra kas, jei tik ryte kamuoja, tai turetu but gerl, nes buvo gulima padetis ir dirgino ten viska, bet sausas astrus tikrai nera gerl pasekme, prie gerl jis tiesiog kosulys ar uzkimimas be jokiu paaiskinamu priezasciu. koks jausmas prie vieno ar kito jau nesugebesiu aprasyti  doh.gif  dar gerkle dazniausiai parausta labiau ir nors neskauda prie persalimo. jei sunku skirti paciai, laiko turint paprasyk gydytojos paklausyti plaucius, trahejas, jei svarus, tai tada aisku.

tai va kad bijau eiti dabar i poliklinika doh.gif na pradejau vaistukus gert, jei negeres bus aisku doh.gif
o ka gerdavai prie kosulio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 01 gruodžio 2009 - 13:24
Sveikos, mergaites,

Seniai jau cia ir bebuvau, o jau ziu ir nauja temute atsiradusi smile.gif

Reniss, siaip man kosulys irgi kankindavo nuo GERL, bet jis toks labiau sausas ir eina ne is plauciu o is gerkles. Na, bet paciai sunku nustatyti. Aisku, geriausia, kad gydytojas patikrintu plaucius ir viskas bus aisku smile.gif Siaip as irgi siek tiek bijau eiti i tas visas poliklinikas, tai einu su kauke arba uzsidedu dideli salika, kuris dengia burna ir nosi. Vakar kaip tik buvau klinikose. Tai ten taip viskas isdezinfekuota, kad chlorke trenkia tik pradarius duris. Ir dar praejau pro skyriu, ant kurio uzrasyta karantinas, tai taip nebaisiai smagu pasidare. Na, tikiuosi neparsinesiau netiketumu blink.gif

Malibu, o kaip tavo sveikatyte? Gal jau po operacijos dareisi koki tyrima? Kaip tavo stemplyte laikosi?

Beje, nepamenu, kuri is merginu rase, kad skauda nugara nuo GERL. Cia tikrai gali skaudeti nuo GERL, man irgi ja skauda ir cia toks pastovus skausmas, su pertrukiais. Bet esme, kad skauda ne tiesiai stemples srityje, bet labiau sone.
Atsakyti
labukas prazuvele 4u.gif
As nesidariau tyrimo ir turbut iki pavasario neisiu, nors zinau, kad reikia blush2.gif itariu skrandyje opu turiu, nes anksciau stemple kentejo, dabar ten gan sandaru, tai skrandi skauda daznai blush2.gif aisku patio kalta, nes gyvenu gyvenima kaip pilnai sveikas zmogus blush2.gif gal kelias ir erozijas turiu stemplej, nes kuria diena jauciau kraujo skoni, o jis visad sutapdavo su stemples erozijom rolleyes.gif kolkas vaistu dar negeriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 12 05, 21:24)
labukas prazuvele  4u.gif
As nesidariau tyrimo ir turbut iki pavasario neisiu, nors zinau, kad reikia  blush2.gif  itariu skrandyje opu turiu, nes anksciau stemple kentejo, dabar ten gan sandaru, tai skrandi skauda daznai  blush2.gif  aisku patio kalta, nes gyvenu gyvenima kaip pilnai sveikas zmogus  blush2.gif  gal kelias ir erozijas turiu stemplej, nes kuria diena jauciau kraujo skoni, o jis visad sutapdavo su stemples erozijom  rolleyes.gif  kolkas vaistu dar negeriu  ax.gif

na kosulys lyg nuo trachejos, tipo saizus kosulys, tai gyd pakolkas inf ir sirupiuku, nesinori iskart antib doh.gif
o nugara ir man paskausta, labiau gal mentis desine g.gif gavodavau kad nusiguliu, nes guliu ant aukstos pagalves, bet dabar pradedu galvot kitaip
malibu laikykis, ir as bijau eit iki gyd, nors dar turiu laiko, sake ateit po puses metu, o buvau birzely, tai jau po nauju kai baigsis visi karantinai eisiu ax.gif

Austejyte negalvok ir tikrai nepasigausi jokiu ten ligu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Austejyte @ 2009 12 05, 18:32)
Sveikos, mergaites,

Seniai jau cia ir bebuvau, o jau ziu ir nauja temute atsiradusi  smile.gif

Reniss, siaip man kosulys irgi kankindavo nuo GERL, bet jis toks labiau sausas ir eina ne is plauciu o is gerkles. Na, bet paciai sunku nustatyti. Aisku, geriausia, kad gydytojas patikrintu plaucius ir viskas bus aisku  smile.gif  Siaip as irgi siek tiek bijau eiti i tas visas poliklinikas, tai einu su kauke arba uzsidedu dideli salika, kuris dengia burna ir nosi. Vakar kaip tik buvau klinikose. Tai ten taip viskas isdezinfekuota, kad chlorke trenkia tik pradarius duris. Ir dar praejau pro skyriu, ant kurio uzrasyta karantinas, tai taip nebaisiai smagu pasidare. Na, tikiuosi neparsinesiau netiketumu  blink.gif

Malibu, o kaip tavo sveikatyte? Gal jau po operacijos dareisi koki tyrima? Kaip tavo stemplyte laikosi?

Beje, nepamenu, kuri is merginu rase, kad skauda nugara nuo GERL. Cia tikrai gali skaudeti nuo GERL, man irgi ja skauda ir cia toks pastovus skausmas, su pertrukiais. Bet esme, kad skauda ne tiesiai stemples srityje, bet labiau sone.

o skausmai krutinej ir turbut nuo GERL g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 07 gruodžio 2009 - 09:52
Manau, kad skausmai krutinej irgi gali buti nuo GERL. Bet matai, Reniss, kol gydytoja neistirs normaliai, tol negali zinoti.

Malibu, pasisaugok siek tiek, kad nepasidarytu blogiau. Zinok, as irgi gyvenu pakankamai normalu gyvenima. Man visi blogumai tik protarpiais uzeina arba kai labai stresuoju. Kazkaip stengiuosi neimti nieko i galva ir gyvenu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 12 07, 13:53)
Manau, kad skausmai krutinej irgi gali buti nuo GERL. Bet matai, Reniss, kol gydytoja neistirs normaliai, tol negali zinoti.

Malibu, pasisaugok siek tiek, kad nepasidarytu blogiau. Zinok, as irgi gyvenu pakankamai normalu gyvenima. Man visi blogumai tik protarpiais uzeina arba kai labai stresuoju. Kazkaip stengiuosi neimti nieko i galva ir gyvenu toliau  smile.gif

tikrai geras poziuris, ir tikrai padeda, kai buvo aplink mane ramybe ir pati super jauciaus, jau buvau pamirsus tas bedas, bet va vaikas susirgo, vis is bronchitu neislendam, iskart i smegenine dave ir ve prasidejo nemalonumai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 12 08, 15:14)
tikrai geras poziuris, ir tikrai padeda, kai buvo aplink mane ramybe ir pati super jauciaus, jau buvau pamirsus tas bedas, bet va vaikas susirgo, vis is bronchitu neislendam, iskart i smegenine dave ir ve prasidejo nemalonumai doh.gif

Ir man tokia pati situacija,tik serga dvi mano panelytes doh.gif
Atsakyti
tai dar karta irodo, kad gerl saknys centrineje nervu sistemoje ir jei neimanoma kazkaip paciam to sutvarkyti, tai gydyti reikia nuo ten pradet rolleyes.gif
o man dazniausiai priesingai, kol stresas gerai, kai tik viskas nurimsta ir dusioje svente, tai ir prasideda bedos bedeles lotuliukas.gif as visad kaip ufonautas buvau lotuliukas.gif
Atsakyti