QUOTE(*Malibu* @ 2009 12 05, 21:24)
labukas prazuvele
As nesidariau tyrimo ir turbut iki pavasario neisiu, nors zinau, kad reikia
itariu skrandyje opu turiu, nes anksciau stemple kentejo, dabar ten gan sandaru, tai skrandi skauda daznai
aisku patio kalta, nes gyvenu gyvenima kaip pilnai sveikas zmogus
gal kelias ir erozijas turiu stemplej, nes kuria diena jauciau kraujo skoni, o jis visad sutapdavo su stemples erozijom
kolkas vaistu dar negeriu
na kosulys lyg nuo trachejos, tipo saizus kosulys, tai gyd pakolkas inf ir sirupiuku, nesinori iskart antib
o nugara ir man paskausta, labiau gal mentis desine
gavodavau kad nusiguliu, nes guliu ant aukstos pagalves, bet dabar pradedu galvot kitaip
malibu laikykis, ir as bijau eit iki gyd, nors dar turiu laiko, sake ateit po puses metu, o buvau birzely, tai jau po nauju kai baigsis visi karantinai eisiu
Austejyte negalvok ir tikrai nepasigausi jokiu ten ligu
Papildyta:
QUOTE(Austejyte @ 2009 12 05, 18:32)
Sveikos, mergaites,
Seniai jau cia ir bebuvau, o jau ziu ir nauja temute atsiradusi
Reniss, siaip man kosulys irgi kankindavo nuo GERL, bet jis toks labiau sausas ir eina ne is plauciu o is gerkles. Na, bet paciai sunku nustatyti. Aisku, geriausia, kad gydytojas patikrintu plaucius ir viskas bus aisku
Siaip as irgi siek tiek bijau eiti i tas visas poliklinikas, tai einu su kauke arba uzsidedu dideli salika, kuris dengia burna ir nosi. Vakar kaip tik buvau klinikose. Tai ten taip viskas isdezinfekuota, kad chlorke trenkia tik pradarius duris. Ir dar praejau pro skyriu, ant kurio uzrasyta karantinas, tai taip nebaisiai smagu pasidare. Na, tikiuosi neparsinesiau netiketumu
Malibu, o kaip tavo sveikatyte? Gal jau po operacijos dareisi koki tyrima? Kaip tavo stemplyte laikosi?
Beje, nepamenu, kuri is merginu rase, kad skauda nugara nuo GERL. Cia tikrai gali skaudeti nuo GERL, man irgi ja skauda ir cia toks pastovus skausmas, su pertrukiais. Bet esme, kad skauda ne tiesiai stemples srityje, bet labiau sone.
o skausmai krutinej ir turbut nuo GERL