Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 06, 21:00)
man padejo slamucio abata,nors ji lyg ir ne nuo gerl.,bet man ja patare gert,na pagerejo.O juoda arbata tai man l.rugstis sukelia,zalioji,ar raudonoji tinka,as dar isidedu imbiero,jis sako ir gali dirgint skrandi,na bet man tinka

Man nuo imbiero ir nebloga, nors bjaurus jis man blush2.gif
Atsakyti
O vat as su imbieru negaliu,dirgina,bet uztat jau galiu metu arbata gerti (bet ja nepiktnaudziauju).Tik va nelabai saldumynu galiu valgyti,buna,uzsimanau,nuperku ka nors,biski paragaunu ir viskas,tenka viska vaikams suvalgyti...mane paprasciausiai pykina paskui,vietos nerandu,mazai kas is saldumynu tinka...Kartais kolegos nori saldainiais pavaisinti,tai sakau vat jei karbonado gabala pasiulytum tai tikrai neatsisakyciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 02 19, 23:46)
Ir viena vaikų daktarė pasiūlė pasidaryti tyrimus dėl mikoplazmos ir plaučių chlamidijos, nes buvau negėrus antibiotikų (vaikui to tyrimo negalėjo daryti, nes buvo atgėręs ne vieną kursą) ir žinokit rado to gėrio * 10 negu norma. Tada sugėriau kursą antibiotikų. Ir po jų vėl man prasidėjo po kokio gero mėn. tokie kosuliai, po kažkokios ligos, tai žinok ir sugėriau kursą nuo skrandžio ir nusiuntė į alergologinį, o viską ištyrus padėjo pulmonologės konsultacija- buvo diagnozė abstrukcinis bronchitas, nes alergijų nerado. O gydžiausi žinok su astminiu inhaliatoriumi, nes jau ir į astmą panašu buvo. Ir pasibaigė tie kosuliai su skrepliais, nes varydavau ir žaliai ir geltonai.

Labas. Situacija ir man panaši. Pulmonologė paišo astmą, nors spirometrija jokios astmos nerodo. Nesenai baigiau kursą Helicobacter gydymo. Kosulys vistiek likęs. Tai nuo ko visdėlto gydeisi, kad problemų nebėr: nuo bronchito ar tų mikoplazmų? Kokiais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 07, 17:15)
Labas. Situacija ir man panaši. Pulmonologė paišo astmą, nors spirometrija jokios astmos nerodo. Nesenai baigiau kursą Helicobacter gydymo. Kosulys vistiek likęs. Tai nuo ko visdėlto gydeisi, kad problemų nebėr: nuo bronchito ar tų mikoplazmų? Kokiais vaistais?

Pradžioj nuo mikoplazmos ir plaučių chlamidijos (antibiotikai), po to tarp atsmos ir abstrukcinio bronchito. Diagnozė buvo abstrukcinis bronchitas, bet skyrė vaistus kurie skiriami astmos pradžioje, astmatinis inhaliatorius ir vaistai nuo gerlo. Tik viskas kartu padėjo. O tu nebuvai pas alergologus? Nes jie pateikė diagnozę, kai atliko tyrimus. Kad astmos nėra. Aš buvau pas kelis pulmonologus, nes ilgai kosėjau skrepliais. Tai buvo įdomu užgirsti kelias versijas. Liko viena problema- sausas kosulys, kai rugštys kyla ar raugėji. Žinai man keista- viena girdėjo ar tai 2 karkalus, o viena ne lotuliukas.gif Žinai man sakė, jog sugėrus kursą turi išsivalyti plaučiai- tipo išsikosėti, bet kai tai jau tęsėsi vos ne 5 mėn. tai man keistai nuskambėjo. Manau reiktų dar pasitarti su alergologais. O paskiau galima dar pasidaryti kokių tyrimų. Priklauso nuo to ką jie pasakytų.
Atsakyti
Labas rytas. Nėra pas mus alergologų, reiktų važiuot jau kažkur. Bet kraują tyrimams paima ir pas mus dėl alergenų. Šiuo metu turbūt net negalėčiau ištirt nieko, nes antibiotikų daug vartojau ir nuo H.pylori, ir nuo bronchito. Gal dar skreplius reiktų ištirt kur nors. Pulmonologei dzin. Pinigus ima ir tiek žinių. Jos elgesys toks, lyg aš pažastyse kleckų ieškočiau, t.y. ieškau ko nepametus. doh.gif
Atsakyti
[quote=žolelė,2010 03 08, 11:43]
Labas rytas.

na cia visur panasi situacija,visi daktarai bando,tai nuo gerl.pagerk.tai nuo kosulio antibu,na jei nieks nepadeda tada raso asma,ir kalba baigta
Atsakyti
ryte tenka ir man pasiskreplioti g.gif net nezinau nuo ko g.gif jei gerciau pastoviai vaistus tai jau pareteja tie skrepliavimaisi, tai gal visgi nuo gerl jis g.gif bet lyg ir is nosies atrodo g.gif nes buna tik ryte g.gif
Atsakyti
Ar jum yra nuo lanobax pasaliniu?
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 08, 10:43)
Labas rytas. Nėra pas mus alergologų, reiktų važiuot jau kažkur. Bet kraują tyrimams paima ir pas mus dėl alergenų. Šiuo metu turbūt net negalėčiau ištirt nieko, nes antibiotikų daug vartojau ir nuo H.pylori, ir nuo bronchito. Gal dar skreplius reiktų ištirt kur nors. Pulmonologei dzin. Pinigus ima ir tiek žinių.  Jos elgesys toks, lyg aš pažastyse kleckų ieškočiau, t.y. ieškau ko nepametus.  doh.gif

Niu pas mane panašiai buvo. Viską ant gerlo kabino, kol privačiai nenuėjau. Tik tyrimai tie labai brangūs. Jo po antibiotikų mažai ką gali atrast lotuliukas.gif
Atsakyti
o keptus obuolius be cukraus galima valgyti?na siaip jie saldus vistiek labai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 10:05)
ryte tenka ir man pasiskreplioti g.gif net nezinau nuo ko g.gif jei gerciau pastoviai vaistus tai jau pareteja tie skrepliavimaisi, tai gal visgi nuo gerl jis g.gif bet lyg ir is nosies atrodo g.gif nes buna tik ryte g.gif

greiciausiai nuo gerl, man pirma buvo tik ryte, dabar jau ir nebe ryte, siaip baisiai skrepliuojus, zaliai taip, kiek pasakojo gydyoja tai semple gamina gleives kad apsisaugoti o os gleives susimaiso su tulzim uzta ir gaunasi zali skrepliai, ir gerle man ne ik ryte jau skaua, laukiu greiciau kita savaite vizio pas gydytoja, gasecas visiskai neveikia, pavargau jau doh.gif
Atsakyti
O aš žinokit viską valgau beveik tik neaštriai, nekeptą, bet noriu gelbėjimo ratą mest ir galvoju kokia mankšta tinka prie gerl, nes vos pasitampau ir raugėju blush2.gif Tai ką galima daryt? Jus sportuojat ar mankštinatės?
Atsakyti
Kaip manot ar galim lanobax gerti kas antra diena ? del to kad pasaliniai...
Atsakyti