QUOTE(žolelė @ 2010 03 07, 17:15)
Labas. Situacija ir man panaši. Pulmonologė paišo astmą, nors spirometrija jokios astmos nerodo. Nesenai baigiau kursą Helicobacter gydymo. Kosulys vistiek likęs. Tai nuo ko visdėlto gydeisi, kad problemų nebėr: nuo bronchito ar tų mikoplazmų? Kokiais vaistais?
Pradžioj nuo mikoplazmos ir plaučių chlamidijos (antibiotikai), po to tarp atsmos ir abstrukcinio bronchito. Diagnozė buvo abstrukcinis bronchitas, bet skyrė vaistus kurie skiriami astmos pradžioje, astmatinis inhaliatorius ir vaistai nuo gerlo. Tik viskas kartu padėjo. O tu nebuvai pas alergologus? Nes jie pateikė diagnozę, kai atliko tyrimus. Kad astmos nėra. Aš buvau pas kelis pulmonologus, nes ilgai kosėjau skrepliais. Tai buvo įdomu užgirsti kelias versijas. Liko viena problema- sausas kosulys, kai rugštys kyla ar raugėji. Žinai man keista- viena girdėjo ar tai 2 karkalus, o viena ne
Žinai man sakė, jog sugėrus kursą turi išsivalyti plaučiai- tipo išsikosėti, bet kai tai jau tęsėsi vos ne 5 mėn. tai man keistai nuskambėjo. Manau reiktų dar pasitarti su alergologais. O paskiau galima dar pasidaryti kokių tyrimų. Priklauso nuo to ką jie pasakytų.