Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 18, 18:44)

kas liecia kraujo tyrima del bakterijos tai gali but ir nesamones  biggrin.gif  nes kraujuje jos nera, ten tik antikuniai, o issigydzius ja, kraujas teberodys. gyvas pavyzdys mano pacios atvejis. rado, issigydziau, po metu nepilnu pakartojau ir vel 3 kartus rodo, kad virsyja, pasidariau gastroskopija su biopsijom ir bakterijos tyrimu tiesiai is skranduko ir nieko, viskas idealu bakterijos atzvilgiu  rolleyes.gif

g.gif Tai va, visko gali būti, tai dabar misliju kam čia tą tyrimuką liepė pasidaryt gydytojas echoskopuotojas g.gif

QUOTE(Ksėna @ 2010 02 24, 00:49)
Dar klausimas,o kiek kainuoja Lanabox? Galima ji be recepto nusipirkti?

Kainos tiksliai nežinau, bet perku Camelijos vaistinėje su nuolaidų kortele, tai kainuoja apie 32lt. 14 kapsulių. Recepto nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 03, 10:25)
siaip man jo nelabai norejo daryti, nors sioaip visur raso kad tsikosejus krauju jis iskart daromas, bet atmetus tuberkuliozes atveji jo nelabai daro, nes tada jis daromas tik veziui diagnoziuoti, na o gal gaili tu siuntimu kaip visada, bet siaip jis man praejo dar lengviaiu nei skrandzio endoskopija.

pulmonologe sake kad seimos gydytojams daugiau moka jei jie maziau siuntimu isduoda, va del to jie ir gaili doh.gif

tai jei rasai kad darbe spaudzia mokslai tai del to ir jautiesi pavargusi, kam tau ta endoskopija?

Dėl šventos ramybės. Vargina tik rauguliai ir kartais po kaulais paskauda, bet kažkaip norėčiau žinoti ar nėra pablogėjimo, nes vaistų jokių negeriu. Tik nežinau kas man yra niu nė 3 h negaliu išbūti nevalgius. Ypač kai po pietų reikia išlaukti iki 5 h. Niu košmaras man kažkoks. Atrodo tik valgau ir valgau. Ir vėl noriu. Nes stengiuosi po mažiau, tai kažkoks valgymas visą dieną išeina. O jums to nėra? Nes kol neturėjau erozijų galėdavau išbūti ilgai nevalgius, o dabar ilgesnis tarpas ir darosi bloga, o jum?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 03 04, 00:02)
D. Atrodo tik valgau ir valgau. Ir vėl noriu. Nes stengiuosi po mažiau, tai kažkoks valgymas visą dieną išeina. O jums to nėra? Nes kol neturėjau erozijų galėdavau išbūti ilgai nevalgius, o dabar ilgesnis tarpas ir darosi bloga, o jum?

man ir budavo nenormalus apetitas,man gyd.sake kad kai skrandis gamina daug rugsciu,taip ir buna g.gif .

o del to tyrimo,na nezinau g.gif ,mano sesei tyre is kraujo,rado ta bakterija,po puses metu pakartojus jau nerado(gere vaistus),po to dar po metu pakartojo,ir vel nebuvo.Tai net nzn.kaip ten yra su ta bakterija ir kraujo tyr.As ir tyriaus is kraujo,tai nerado.O siaip tai daug kas nesas i skrandzio tyr.ta tableti,tik ji brangoka,bet jei reik tai reik.As dbr.nesityriau.Bet yra ir kitu nuomoniu apie ja,kad ja turi beveik visi zmones,ir jei seimoi vienas turi,tai ja uzsikrete visi seimos nariai.tai jei issigydisi,tai vel uzsikresi.Na cia tik pasvarstymai.O siaip gal kaip ir prie visu ligu,reik stiprint imunine sistema,gert tas gerasias bakterijas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 03 03, 22:02)
Dėl šventos ramybės. Vargina tik rauguliai ir kartais po kaulais paskauda, bet kažkaip norėčiau žinoti ar nėra pablogėjimo, nes vaistų jokių negeriu. Tik nežinau kas man yra niu nė 3 h negaliu išbūti nevalgius. Ypač kai po pietų reikia išlaukti iki 5 h. Niu košmaras man kažkoks. Atrodo tik valgau ir valgau. Ir vėl noriu. Nes stengiuosi po mažiau, tai kažkoks valgymas visą dieną išeina. O jums to nėra? Nes kol neturėjau erozijų galėdavau išbūti ilgai nevalgius, o dabar ilgesnis tarpas ir darosi bloga, o jum?

yra yra, pastoviai man valgyt norisi, ir kai reikia isbuti pries miega nevalgius 2-3 val. labai sunku
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 04, 22:39)
yra yra, pastoviai man valgyt norisi, ir kai reikia isbuti pries miega nevalgius 2-3 val. labai sunku

vakar per radia kaip tik snekejo apie gerl,tai daktare patare kai nori valgyt gert vandens,ten butent moteris skambino,kad jai opos skr.ir daznai nori valgyt.nes kuo daugiau valgai tuo daugiau gaminas rugsciu,o vanduo jas slopina.
Atsakyti
man tai taip norisi kavos, jau metus buvau negerus ir va vel suskydau. O jus ar ja geriat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 03 05, 17:34)
man tai taip norisi kavos, jau metus buvau negerus ir va vel suskydau. O jus ar ja geriat g.gif

as kai pagereja sveikata,geriu.Bet jauciu,kad ji man l.netinka.Tai darau silpna ir su pieneliu
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 03 05, 16:34)

Žinai geriu, nors 2 m. negėriau, nes į darbą anksti keliuosi, bet tik po maisto, tik nestiprią ir tik su pienu ir 1 kartą per dieną blush2.gif O kas liečia vandenį niu man kažkaip nelabai nuo jo kai geriu vietoj maisto. Galvoju, gal greit bus šviežių daržovių tai valgysiu salotas ištisai.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 03 05, 20:30)
Žinai geriu, nors 2 m. negėriau, nes į darbą anksti keliuosi, bet tik po maisto, tik nestiprią ir tik su pienu ir 1 kartą per dieną blush2.gif O kas liečia vandenį niu man kažkaip nelabai nuo jo kai geriu vietoj maisto. Galvoju, gal greit bus šviežių daržovių tai valgysiu salotas ištisai.

man neblogai siltas vanduo, tikrai jauciu kad ten nuplauna, o va vesus tai nieko nepadeda ax.gif
Atsakyti
As kava geriu,rytais tik ja ir prisiverciu susiversti,gana stiproka ir butinai su pienu,kad nedirgintu "ant tuscio"-reikia juk kazkaip atsibusti doh.gif O i darba imu uzpilta i termosiuka juoda ir nestipria,tokia "arbatine",ir kazka lengviems pusryciams.Anksciau imdavau arbata,bet paskui pastebejau,kad nuo arbatos labiau rugstys sukyla nei nuo kavos.namie tai tik zolyciu arbatas geriu,bet i darba reikia kazko kas miegus isvaikytu ax.gif Dar viena puoda kavos ikalu popiet pries antra pamaina-su pienu.O per iseigines tik viena puodeli ryte isgeriu,ir daugiau nebereikia smile.gif
Kazkaip pagerejo man reikalai su skranduku,bet bijau jau ir dziaugtis,o tai tik apsidziaugi,pasidziaugi-ir vel tas pats po kurio laiko...Vakar jau ir raniberlo isdrisau nebeisgerti,ir nieko rolleyes.gif Siaip tai darbe geresne masina gavau,lengviau dirbti su ja,nebe taip pavargstu,tai gal cia su tuo irgi susije... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 03 05, 23:03)
As kava geriu,rytais tik ja ir prisiverciu susiversti,gana stiproka ir butinai su pienu,kad nedirgintu "ant tuscio"-reikia juk kazkaip atsibusti doh.gif O i darba imu uzpilta i termosiuka juoda ir nestipria,tokia "arbatine",ir kazka lengviems pusryciams.Anksciau imdavau arbata,bet paskui pastebejau,kad nuo arbatos labiau rugstys sukyla nei nuo kavos.namie tai tik zolyciu arbatas geriu,bet i darba reikia kazko kas miegus isvaikytu ax.gif Dar viena puoda kavos ikalu popiet pries antra pamaina-su pienu.O per iseigines tik viena puodeli ryte isgeriu,ir daugiau nebereikia smile.gif
Kazkaip pagerejo man reikalai su skranduku,bet bijau jau ir dziaugtis,o tai tik apsidziaugi,pasidziaugi-ir vel tas pats po kurio laiko...Vakar jau ir raniberlo isdrisau nebeisgerti,ir nieko rolleyes.gif Siaip tai darbe geresne masina gavau,lengviau dirbti su ja,nebe taip pavargstu,tai gal cia su tuo irgi susije... ax.gif

kaip saunu kad pagerejimas yra thumbup.gif
as ir jei geriu tai su kuo daugiau pieno ax.gif
Atsakyti
man padejo slamucio abata,nors ji lyg ir ne nuo gerl.,bet man ja patare gert,na pagerejo.O juoda arbata tai man l.rugstis sukelia,zalioji,ar raudonoji tinka,as dar isidedu imbiero,jis sako ir gali dirgint skrandi,na bet man tinka
Atsakyti