QUOTE(pukuotukassss @ 2010 02 18, 10:23)
[sveika.
neesu as medike, bet jei jau yra isvarza, nesuprantu kaip gali vieni matyt, kiti ne, o dar jei taspats gydytojas tai isvis mistika. o slankioji pas visas, nes tokioj vietoj kitokia ir buti negali isvarza turi didzioji dauguma zmoniu iskaitant vaikus, tad kol ji protingo dydzio, ji niekaip blogai neveikia, tik kai didesne ar didele
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 18, 14:43)
kada man reikia realiai tai ir nesuprantu to raniberl, nes man rugstys remens needa, tik bendra savijauta prasta, baisiausias tas skrepliavimasis.
na manyciau dar ir kaip zinai, nes juk tavo rasyta buvo, kad naktim bloga nuo rugsciu, tada vadinasi uztenka nakciai ir pabandyk pradziai nuo mazesnes dozes
QUOTE(raimuxe @ 2010 02 18, 15:20)
Mano pažįstamą nuolat kamuodavo Gerl. Gudytojas išrašė lanobax. Sakė praėjo ir nebeatsinaujina po pilnos vienos pakuotės. Dabar ir aš pradėjau juos vartoti, super vaistas. Esu išbandžiusi ir omeprazol ir ranitidin, malox ir pan. niekas nepadėjo, betva šitas Lanobax
Ai, tiesa, padarė kraujo tyrimą ir rado Helikobacter pylori Teks antibus gerti. Sūlyčiau visoms pasidaryti tyrimuką, nes ta bakterija labai baisus parazitas. Sveikatytės
Ai, tiesa, padarė kraujo tyrimą ir rado Helikobacter pylori Teks antibus gerti. Sūlyčiau visoms pasidaryti tyrimuką, nes ta bakterija labai baisus parazitas. Sveikatytės
tai dar karta rodo, kad visi mes skirtingi ir skirtingai veikia vaistai, kuriuos reikia atsirinkti tik, bet zinau kam jie ir nepadejo. reikia dziaugtis, kad tik randam tinkamus vaistus
kas liecia kraujo tyrima del bakterijos tai gali but ir nesamones nes kraujuje jos nera, ten tik antikuniai, o issigydzius ja, kraujas teberodys. gyvas pavyzdys mano pacios atvejis. rado, issigydziau, po metu nepilnu pakartojau ir vel 3 kartus rodo, kad virsyja, pasidariau gastroskopija su biopsijom ir bakterijos tyrimu tiesiai is skranduko ir nieko, viskas idealu bakterijos atzvilgiu Man toksoplazmoze persirgta vaikysteje kraujas teberodo, o ja juk nesergu, tad nesumaisykim antikuniu nuo pacios bakterijos. buna ir suklaidina bet tai tik mano ir mano gydytojos nuomone bei mano patirtis.
Nesirkit mergytes ir padekit viena kitai uzsimirsti apie gerl