Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita.........

QUOTE(ing @ 2010 02 06, 20:19)
Kokius vaistukus naudojat nuo to sauso kosulio. Mane irgi labai jis vargina, darausi įvairius tyrimus, sako kad nuo skrandžio.

Ir mane vargina ir kosulys ir raugulys. Jau taip pabodo. Po kokios geros savaitės (jei su mažąja nebus kokių bėdų) tyrsiuos tą nelaimingą skrandį. Bet kažkaip bijau, kad ko nerastų blogo verysad.gif
Atsakyti
cia daug tokiu kurias pykina?mane i diena akrta tai visada, dazniausiai ir du, tas pykinimas trunka ne taip jau mazai, nexiuma jau 5 diena geriu, tai gal jau turej praeiti tas pykinimas, gal tada jis visai ne nuo gerl? ar pertrumpai dar vaistus naudoju?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 08, 13:32)
cia daug tokiu kurias pykina?mane i diena akrta tai visada, dazniausiai ir du, tas pykinimas trunka ne taip jau mazai, nexiuma jau 5 diena geriu, tai gal jau turej praeiti tas pykinimas, gal tada jis visai ne nuo gerl? ar pertrumpai dar vaistus naudoju?

man tai maziausiai po 3 sav pasijaucia pagerejimas, dar aisku reikia ir maisto prisilaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 06, 23:33)
neliks gerl, neliks ir kosulio, tad vaistukai kuriuos geri nuo sios ligos, pades visiems simtomams  mirksiukas.gif

Pradėjau gerti controloc, bet pagerėjimo nejaučiu, vis kosėju ir kosėju, jau pabodo.
Ačiū už patarimą lauksiu pagerėjimo. Ką jūs naudojat nuo skrandžio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing @ 2010 02 08, 19:47)
Ką jūs naudojat nuo skrandžio? smile.gif

kokiam simptomui? skausmui, nevirskinimui, rugstims?
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 02 08, 18:32)
man tai maziausiai po 3 sav pasijaucia pagerejimas, dar aisku reikia ir maisto prisilaikyti ax.gif

o per ta paumejima pykina kasdien?
Atsakyti
ar normalu prie gerl kad pykinima kasdien po kelis kartus? ar bedos jau reiktu ieskoti kitur
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 09, 10:36)
o per ta paumejima pykina kasdien?

manes nepykin, tik padaugeja gleiviu, dirgina gerkle
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 10, 17:17)
ar normalu prie gerl kad pykinima kasdien po kelis kartus? ar bedos jau reiktu ieskoti kitur

tai daugiau galetu buti nuo streso, pervargimo
Atsakyti
Labas noreciau paklaust kaip jum su liezuvio apnasom?g.gif ar gali tamseti jos nuo gerl?
Atsakyti
kiek man zinoma tai liezuvis baltom apnasom nesasi, ne tamsiom g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 02 10, 19:17)

pykina,mane tai nuo gerl,o ypatingaj ryte,ar jei atsigeriu kavos,tai dbr.jos bandau negert.ir taip pykina nuo maisto kuris kelia rugstis,ir toks man buna skonis burnoj,lyg vemalu,tai del to ir pykina.
Papildyta:
QUOTE(ing @ 2010 02 08, 21:47)
Pradėjau gerti controloc, bet pagerėjimo nejaučiu, vis kosėju ir kosėju, jau pabodo.
Ačiū už patarimą lauksiu pagerėjimo. Ką jūs naudojat nuo skrandžio? smile.gif

mano dukra kosejo l.ilgai,kelis men.sausai,ytare gerl,bet dar nedidele ji ir nejo padaryt tyrimo,tai paskyre omeprazoli,gerem kelias sav.efekto nebuvo,tada ranididina,na sioek tiek geriau,matyt kiekvienam skirtingi vaistai padeda.
na o mane jau keli men vargina l.baltas liezuvis,geriau omeprazoli,ranitidina,gastrovali,linu seklu kisieliu,na jokio pagerejimo,laikaus dietos,kosespagrinde,na turetu kas geret verysad.gif kaip jus kovojat su baltuliezuviu?kai budavo kartais,tai dar nieko,bet dbr.tai jau kitokio ir nematau jo
Atsakyti
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 11, 14:55)
kiek man zinoma tai liezuvis baltom apnasom nesasi, ne tamsiom  g.gif

man ir baltom ax.gif

QUOTE(pukuotukassss @ 2010 02 12, 10:10)
pykina,mane tai nuo gerl,o ypatingaj ryte,ar jei atsigeriu kavos,tai dbr.jos bandau negert.ir taip pykina nuo maisto kuris kelia rugstis,ir toks man buna skonis burnoj,lyg vemalu,tai del to ir pykina.
Papildyta:

mano dukra kosejo l.ilgai,kelis men.sausai,ytare gerl,bet dar nedidele ji ir nejo padaryt tyrimo,tai paskyre omeprazoli,gerem kelias sav.efekto nebuvo,tada ranididina,na sioek tiek geriau,matyt kiekvienam skirtingi vaistai padeda.
na o mane jau keli men vargina l.baltas liezuvis,geriau omeprazoli,ranitidina,gastrovali,linu seklu kisieliu,na jokio pagerejimo,laikaus dietos,kosespagrinde,na turetu kas geret verysad.gif kaip jus kovojat su baltuliezuviu?kai budavo kartais,tai dar nieko,bet dbr.tai jau kitokio ir nematau jo

jau nebekovoju ir nebeziuriu i ji, man jis pastoviai toks, su dntu sepetku pravalau vis ir tiek doh.gif
Atsakyti