QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 04, 22:24)
dozes yra nuo ligos sunkumo ir svoris tikrai cia neitakoja. jei tik nejuntamas refliuksas bet netyci per gastroskopija nustato, uzteks 10mg ir tai tik porai savaiciu, jei sergama neseniai ir nera labai blogai, 20mg ryte tikrai pakanka, kai yra jau ganetinai blogai-40mg, arba visa doze ryte ir prireikus vakare ranitidino, arba per 2 kartus, maximaliai zinau skiria 60mg, kai padetis tragiska
cia tokie pasakymai is visu gydytoju iki operacijos per 5 metus.
pykina iki siol ir baisiai, cerukalis nuima iskart visa bloguma ir diena skaidri. bet sis palydovas mane lydi jau 6 metai pilni, tad pripratau ir beveik nepastebiu, kol neprisimenu
Zmogus su viskuo susitaiko ir prie visko pripranta
jei maziau studijuotum ta liga, maziau galvotum, jau butu lengviau, patikek, kai nustosi galvot ir bijot ir simptomai apmazes. pamirsk ta gerl ir galvok, kad nieko nesi prasresnes sveikatos uz pati sveikiausia. pasamones galia tiek daug gali...
o tai tau nuo kosulio ji skyre? man sinusito pulius su juo isvarinejo
prisimenu kaip viena slyksciausiu vaistu. einu paskaitinesiu apie ji
paskaiciau aprasyma, na maziausia galimybe, kad gali pykinti. tad jei tai nuo antibijotiku, tai praeis greit, bet gera naujiena nuo jo papai dideja
nors turiu D, bet gal ir man nusipirkt
juokauju aisku
norejosi pralinksmint, bet info lapelyje kad moterims krutys padideja tai tiesa
ot velnias, gal tada rimtai perdaug prisipirkau to neziumo, gal man zutenka viena karta isgert jo 20mg, dabar geriu 2 kartus, cia 20mg, omeprozoli geriau 20mg du kartus tai ir sita sakau taip, bet nustatytas pas mane tas gerl tik pries 3 sav.o tu simtomu nebesuprantu kuris nuo gerl kuris ga ir ne nuo gerl, nes gerkles skausmo ryte kaip ir enbera, na visiskai lengvai neryju, bet jau pamirstu apie tai, tai vadinas blogai taip nera, jei nebutu nugaros skausmo ir dabar atsiradusio pykinimo turbut isvis negalvociau apie ta gerl, bet kad nesu isitikinusi akd cia tirrai nuo gerl.
aha israse nuo kosejimo ir to baisaus skrepliavimosi geltonais zaliais skrepliais, nuo gerl sako jie nebutu geltoni ar zali, butu skaidrus.uztat liepe butinai pabaigt kursa(nes norejau ju negerti) nes kaip ir burnos infekcija yra, na dar tikisi kad nuo ju man ir nugara skaudet praeis
nu as ir pagavoju apie ta ka sakei man jau anksciau apie nervus ir pasamones galia, bet vistiek po to pergalvoju nejaugi zmogus gali isiteikti kad tave pykins ir pykina, o to kad atsikosesiu krauju nejau ir tai isitikint galejau
Papildyta:
QUOTE(SoftSkin @ 2010 02 04, 22:24)
bet gera naujiena nuo jo papai dideja
nors turiu D, bet gal ir man nusipirkt
juokauju aisku
norejosi pralinksmint, bet info lapelyje kad moterims krutys padideja tai tiesa
as to nepastebejau
man po maitinimo nekas liko tai i nauda bus
abejoju kad nuo antibijotiku, nes tas pykinimas toks gan ilgai trunkantis.ir vakar as sakau nebegersiu jau to cifran, ka cia seria tais antibijotikais be reikalo ir negeriau, o pykinti tai pykino vistiek.
kada tave labiausia pykindavo ryte vakare per pietus, ar jokio skirtumo?