viena ryta su vyru pasikepem bulviu su kefyru
vaikas lapnojo net ausys linko ir dar reikalavo kartoti
zinoma, ne pats sveikiausias maistas, bet kartais galima
QUOTE(Kvakse @ 2010 09 03, 20:43)
viena ryta su vyru pasikepem bulviu su kefyru
pusryciai buvo tikrai sotus
cia kaip mano anyta, kiekviena sekmadieni pusryciams kepa bulvinius blynus, cia jau kaip ''Teve Musu''
O kaip duodat vaikui valgyti virta kiausini? Skystai verdat ar kietai? su majonezu ar su kuo duodat? Vien tik su duona ir sviestu kietai virtas kiausinis sprangokas...
QUOTE(Lusiukas @ 2010 09 19, 16:04)
O kaip duodat vaikui valgyti virta kiausini? Skystai verdat ar kietai? su majonezu ar su kuo duodat? Vien tik su duona ir sviestu kietai virtas kiausinis sprangokas...
Maniske labai megsta virta kiausinuka, galetu vuen tik juo maitintis
As tai duodu smulkinta putpeliu kiausini, kokius 6 vnt. su grikiu kruopom ir pomidoru, viska suvalgo, kiek idedu
mano mergicka labai megsta kiausinius:virtus,keptus.
vienakart paragavo krevete ir kad patiko.siaip nesiulau jai,bet jei nori duodu ragauti.
vienakart paragavo krevete ir kad patiko.siaip nesiulau jai,bet jei nori duodu ragauti.
Kazkur iki 1.5 metuku,kiekviena ryta noriai valgemkoses,ir stai atejo toks metas,kad rytais,ir ne tik,jokiu kosiu nebevalgo .Na,bet as sia problema issprendziau kitaip,pradejau virt kruopines sriubytes,nes sriubytes valgomlabai noriai
Maniškis labai mėgsta miltinius blynus su obuoliais valgo pusryčiams net ausys linksta.O šiaip tai ir kiaušunį verdam,kepam,varškėčius,košes.
na ir mano sūnelis nebevalgo pieniškų košių, vaikšto paskui, kartodamas blin blin, tai lietinį su varškę ar sūriu ar grietine greit paruošiu - na ir sotus. kaži kaip čia bus darželyje su pusryčiais, sako ten vien košės ryte būna. bus alkanas matyt
QUOTE(Arnytė @ 2010 12 11, 12:40)
Maniškis labai mėgsta miltinius blynus su obuoliais valgo pusryčiams net ausys linksta.O šiaip tai ir kiaušunį verdam,kepam,varškėčius,košes.
Maniškė ir dievina pusryčiams blynukus su obuoliais.
As del visokio maisto vargstu labai nevalgus, o ka daryti nezinau