Įkraunama...
Įkraunama...

Ką duodate vaikučiams nuo 2 metukų?

Man mama sakė, akd aš irgi labai nevalgi buvau, tai gal sakau vaikas nevykusią savybę paveldėjo iš manęs g.gif
Atsakyti
O mano mazius nevalgo mesos verysad.gif , visai, nezinau kaip ir isiulyti jei kur pamato arba visai atsisako to patekalo arba ishkrapshto, nei maltos nei gabaliukais, kartais su mikseriu pertrinu su sriuba tai buna susiraukes ir sukanda dantis ir lupas, kad ne neikishi. g.gif Gal veliau pamegs. O deshreles valgo noriai, bet kai sakau, kad tai irgi mesa netiki ir sako kad tai "desrele", o ne mesa. doh.gif
Atsakyti
O mes valgom beveik viską ir dažnai.Tik gaila,kad nevalgo jogurtų,varškių.Jogurtą gerdavo kol dar buteliukas draugas buvo,atsisakėm buteliuko,tai ir su jogurtu nebedraugavo.Košių net nesiruošiam atsisakyt,čia jau šventas reikalas,valgom ir ryte ir vakare,po jos tada jau užkandam ar kiaušinuko ar dešrelės ar paštetuko.Ne retai būna taip kad valgydamas šokoladą pamato mėsą,tai griebia ją ir deda į burnytę dar net neprarijęs saldainio.Žodžiu,nuo pat gimimo su maistu problemų neturim biggrin.gif
Atsakyti
maniskiui 2.2 m bet mes jau geras puse metu nevalgom kosiu,jis sako kad jam neskanu,tai sumustinius bandom valgyti,karstus sumustinius labai megsta,sausu pusryciu su jogurtu,vaisiu su jogurtu - manau pusryciams uztenka
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2006 04 25, 14:15)
O mano mazius nevalgo mesos verysad.gif , visai, nezinau kaip ir isiulyti

O tu bandyk taip :sumali mesa,imusi kiausini ir dedi brinkintu aviziniu dribsniu.Padarai kukulius ir verdi (as verdu garuose).Jau Du vaikai nevalgantys mesos ja pamego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2006 05 08, 23:53)
O tu bandyk taip :sumali mesa,imusi kiausini ir dedi brinkintu aviziniu dribsniu.Padarai kukulius ir verdi (as verdu garuose).Jau Du vaikai nevalgantys mesos ja pamego smile.gif

Būtinai ir aš taip darysiu essen.gif Maniškė irgi nemėgėja mėsos.Dar kiek geriau valgo,jei duodi į rankytę kokį nesmulkintą kotletą.O jei tik supjaustai,su garnyru..-tai nė ton pusėn nežiūri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2006 05 08, 22:53)

Ech, mano mergyte irgi tik puse zirnio per diena verysad.gif Pabandysiu ir as tokius kukulius padaryti, gal bus kazkas naujo , nematyto, gal valgys. Bet ji tustinasi normaliai, turi kelis megiamus patiekalus (sausi pusryciai su pienu, bulviu kose, aviziniu kose, vaisiai ir darzoves), tai labai nekisu mesos jei nevalgo, tikriausiai ir taip uztenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baby_girl: 26 lapkričio 2007 - 20:11
maniškei kas patinka tai suvalgo daug, bet įvairumo tai nelabai yra, pusryčiams ryžių košė arba duona su kiaušiniu, vakarienei grikiai arba bulvių košė, daugiau nelabai ką įkiši, kitų košių nepripažįsta, pietum valgo kokį troškinuką arba sriubytę su mėsa ar žuvim, dar tinkamas maistas sūreliai ir jogurtas.
Atsakyti
maniskis valgo viska tokiame amziuje, isskyrus riesutus, grybus- neduodu, na gal dar kazko neduodu, bet is principo ta pati, ka ir mes 4u.gif
Atsakyti
Maniškė jau valgo viską. Riboju tik pieno produktus,nes yra alergiška verysad.gif . Jei koks maistas nepatinka suvalgo mažiau, bet jo nors paragauja smile.gif .
Atsakyti
Aš jau nebeišmanau ką duoti doh.gif mums tik 1,5 metų, bet košių jau senai nevalgo, kai išdygo patys pirmi du dantukai nieko nebetrindavau. košes valgyt pradėjo 3,5 mėn, matyt ir atsibodo jos. O dabar lieka bulvės (tik ne bulvių košė, nes liks lėkštėj), makaronai, grikiai, kotletai, sriubytės įvairios, dešrelės, koldūnai, žuveis piršteliai. t.y. visko kas skysta nevalgo.Na pieną tai geria litrais per dieną blink.gif
Kiaušinių nevalgo visiškai, ir bet kaip pagamintų. Varškyčių bei jogurtų ir nebevalgo.

Daugiau nebežinau kuo paivairinti kasdienį valgymą verysad.gif
NU dar priedo raugintų agurkų valgo, burokėlių marinuotų obuolių sultyse, koncervuotų kukurūzų, alyvuoges, svogūnas, varškės sūris, paprastas sūris.

tiesiog nebesugalvoju, ka iš tų pačių daržovių, ar tai makaronų pagamitni,kad būtų kitaip. ir kad galėčiau pagaminti iš vakaro, kad auklei poto nereiktų gaminti
Atsakyti
maniskis jau kokie 3 menesiai isvis nebevalgo mesos (jokios), ir siaip su valgymu turim dideliu bedu.. verysad.gif kol buvo mezesnis viska valge, o nuo kokiu 2 metu prasidejo problemos.. kiausiniu nevalgo (nei virtu, nei keptu), zuvies nevalgo.. ir siaip meniu valgymo labai trumpas..
valgo surelius, makaronus (maziausiai 1 karta dienoj), koses pusryciams visada, varskes apkepa, varsketukus, blynelius, ir kanors is bulviu (blynus, svilpikus, kugeli).. tuo musu meniu ir baigias verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ieva): 31 sausio 2008 - 12:56