Įkraunama...
Įkraunama...

Ką duodate vaikučiams nuo 2 metukų?

QUOTE(Nataliukė @ 2005 03 15, 21:26)
Košes valgom, ypač grikių, dar rytais mėgstam natūralų jogurtą su sauja "sausų pusryčių" ar gabaliukais supjastytų vaisių: kivių, bananų, obolių. Dešrelių neduodu, net ir vaikiškų, neseniai "Tavo vaikas" žurnale skaičiau apie tai kokios jos "sveikos", ten tiek tų "E"......., ir kt. nesamonių, schmoll.gif  nors ir ilgiau terliotis, bet geriau jau mėsos kukuliai.  smile.gif

Tai va, maniškis irgi mėgsta tas dešreles, bet paskutiniu metu nebelabai jas suvirškina, išvemia sad.gif . Tai beveik ir nebeduodu aš jų.
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2005 03 19, 00:39)
Neskrudinu... Taip, minkšti pasidaro, ypač graikiški riešutai, bet aš jų tiesiog į kavamalę dedu nedidelį kiekį, malu, kol malasi (šiaip tai Paulius pats baisiai šį darbą mėgsta biggrin.gif), o paskui dar likusius didesnius gabaliukus išrenku. Man kažkaip nepatinka skrudinti dalykai unsure.gif.

O Tavo lelia makaronus mėgsta? Jeigu taip - gali pabandyti į daržovių sriubytę smulkių makaronų įdėti smile.gif.

Aisku tada su tais riesutais smile.gif Aciu.

Makaronus valgo - ir kose, ir su pienu. Reiks pabandyti ir i darzoviene ideti smile.gif
Atsakyti
manoji tai valgo viska beveik biggrin.gif Rytais valgom avizine kose su desrele arba blynu prikepu imaisius is vakaro likusios manu koses tai gaunasi tokie minksti ir sotus;arba uzsipraso zuvies-megsta lasisa,as ja perku sviezia, pati pasudau, palaikau saldytuve para ir duodu mazajai;tai kapoja su batonu kaip smakas thumbup.gif .
o pietus tai butinai kazkokia sriubyte turi buti,kad sociau butu mesytes idedu, nes atskirai pirma ir antra patiekala neiveikia dar wink.gif
vakariene:dazniausiai kazkas pienisko:ar sriubyte makaroniuku, ar kosyte manu ar varskietuku isverdu....
Atsakyti
Tai va, maniškis irgi mėgsta tas dešreles, bet paskutiniu metu nebelabai jas suvirškina, išvemia sad.gif . Tai beveik ir nebeduodu aš jų.

blink.gif blink.gif blink.gif
Mes tai labai jau retai jomis pasimegaujam, gal koki karteli i menesiuka-kada ateina nevalgymo pikas.
Sigitulka, o cia jam taip su visokiom desrelem ar tik butent su sitom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Džela*: 24 kovo 2005 - 11:23
Mano voveraitė visai nevalgė ir nevalgo košių, JOKIŲ. schmoll.gif Ir visai neimu į galvą, svarbu ji gerai jaučiasi.
Karts nuo karto išverdu, bet ji žiaugčioti pradeda, vos įkišu pirmąjį šaukštuką.

Šiaip geriam pieną, valgom jogurtą,"Eurikutės" dešreles, vaisius, žuvį ir vištieną, kartais lašinius kapoja. Maltos kiaulienos (kotletų), kažkaip irgi atsisako, bet jei sriubytėje plaukioja gražūs maltos mėsos mažyčiai kukuliukai, tai neatsisako.

Kepam omletą į kurį pridedam visko ko turim šaldytuve smile.gif , irgi labai tinka. Makaronų sriubytė taip pat labai mėgstama. taip kad privirto natūralaus buljono, visuomet rasit mano šaldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Džela* @ 2005 03 24, 11:22)

Mes tai labai jau retai jomis pasimegaujam, gal koki karteli i menesiuka-kada ateina nevalgymo pikas.
Sigitulka, o cia jam taip su visokiom desrelem ar tik butent su sitom?

Na aš irgi retai duodu, nebent tada, kai atsisako valgyti. Nebeperku dešrelių Biovelos "Vaikams" - jos kažkaip jam sunkiai virškinamos. Nebent "Tarybinių". Bet gal reikėtų sumalti jas? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
ak jau tos košės, košės. doh.gif
mes jas pradėjom valgyti ne perseniausiai, nors mums ja 1m ir 10mėn.
ir tai valgom išskirtinai grikius. O manų nevalgom nuo pat gimimo. tongue.gif
ir nieko vaikas auga stiprus ir žvalus.
Aš jau kaž kur rašiau, jog ir dešrelės ir žuvies piršteliai gal ir ne pats geriausias maistas. bet siūlau padaryti eksperimentą. Nueikyte į parduotuvę ir paieškokyte maisto produktų be konservsntų. Labai būčiau dėkinga jei išvardintumėte bent penkis.
Daugelis iš mūsų perkame ir daržoves ir vaisius parduotuvėje, bet ar žinome kokiomis sąlygomis jos augintos. arba kaip perkame pas močiutes turguje. kas galetų pasakyti jog obelis ar ridikėlis užaugintas ne prie kelio? ir jame švino daugiau nei vitaminų?
ne kiekviena gi turi kaimus. o jei ir turi? tai jug ir lietus lietui nelygus?
kai pradedi apie tai daugiau galvoti tai gali taip ir iš proto išeiti? doh.gif
Atsakyti
Luka kai pradėjo eiti į darželį, tai vakare valgo tik dribsnius, košę arba sumuštinį su tepamu sūriu
Audrius košės niekada nevalgė ir, matyt, nevalgys
Atsakyti
As savo suneliui pusryciams duodu tai varskyte su vaisiais ir banana . Po valandos spaudziu sultis : morku su obuoliu arba moliugu su obuoliu ( labai megsta ) . kita diena - omletuka is kiausinio , pieno ir batono . Kartais sutepu sumustinuka su fermentiniu suriu ar tepamu varskes suriu su zalumynais ar be ju .
Pietums dazniausiai darzoviene su ivairia mesa ar zuvimi .
Pavakariams - kefyras , jogurtas , surelis ,sausainiukai , duoniukai ( ypac megstami ) ,pienas . Kartais valgo sriuba . Vasara eidavom kasdien uogaut (gyvenam salia misko ),tai dar ir uogos ivairios . tongue.gif
Vakarienei dazniausia koses ( grikiu , avizu su selenom , 4 -5 grudu , ryziu ,soru ) , kartais blyneliai, varskes pudingas . Koses skaninu sviestu ir cinamonu.Maniskis tyreliu pradejo nevalgyt ,kai geria sultis . ax.gif
Atsakyti
Oh, ir mano mažiukė visai nevalgo jokių košių. Nebent kokį vieną kartą per du mėnesius manų košės, bet ir tai tik kelis šaukštus. ax.gif Nors aš visai nepergyvenu, nes ji labai mėgsta daržoves, alyvuoges pamačiusi net dreba visa, patinka kalakutienos kotletukai, tik aš į juos pridedu sėlenų, o ne batono ar džiūvėsių. Dievina šaltibarščius, melionus, jogurtus, sūrelius, įvairius dribsnius. Tik visai negali žiūrėti į pieną. juokaujam, kad jai, matyt, užteko manojo. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus problemos su maistu. Taip dziaugiausi, kad iki metų dukra viską valgydavo, net gal per daug, o dabar isvis tiek bevalgo. Jei kose, tai pora sauksteliu, jei sriuba-irgi keli sauksteliai, desreliu isvis nenori, kaiusiniu irgi, varskes - taip pat neįkiši, žuvies irgi gal pora kąsnių., na nera ka duoti.. doh.gif Gal kam nors atrodys neįtikėtina, bet tikrai valgo "pusė žirnio per dieną" Jau esu sunerimus, nebežianu ką ir begamint. Ansčiau dar kepsniuką, kotletuką suvalgydavo, dabar ir tie atsibodo- g.gif Kas neatsibosta, tai actimel, pieno gėrimas miau - tuos tai kiekvieną dieną geria. Cia ir viskas. Košmaras. Supras tik tos mamytės, kurios turi tokius nevalgiukus, o gal čia mano vienintelė tokia cry.gif
Atsakyti
Mano dukrytė taip pat labai nevalgo verysad.gif žuvies pirštelius ji suvalgo vieną (o brolis 3-4)pieną, pieno gėrimus, jogurą tai tik duok. nupirkus Magijos varškytės reikėjo meluoti, kad jogurtas ir suvalgė. Dar retkarčiais valgo Pajūrio dešreles. O daugiau tikriausiai schmoll.gif
Tai gal visos mergaitės tokios nevalgios. g.gif Aš irprisimenu, kad tėtis stovėjo su žabu prie stalo, kad valgyčiau smile.gif
Atsakyti