Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Soprana @ 2010 01 28, 17:21)
Ačiū jums už patarimus 4u.gif

Nėra už ką 4u.gif Kai žinau tai galiu patarti, o šias kelnytes aš turiu mirksiukas.gif
QUOTE(KRISTELA @ 2010 01 28, 20:55)
O liemuo taip pat elastingas? ax.gif  Ir as jas ziurineju, bet neapsisprendziu del dydzio, jei juosmuo taip pat tempiasi, tai gal rizikuot mazesni g.gif

Mano juosmuo apie 64 cm (natūralus) tai man jos laisvokos per liemenį, liemuo pažemintas.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2010 01 28, 16:19)
Turi, labai daug mergaičių šia kelnytes biggrin.gif
Jose l. daug elastano, aš su 90 cm turiu 25, tinka.
26 jums bus kaip tik 4u.gif

Kodel nepaskaiciau anksciau verysad.gif
pasiemiau 29 dydi, tai su 96 klubais iskrisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 02 01, 18:20)
Kodel nepaskaiciau anksciau  verysad.gif
pasiemiau 29 dydi, tai su 96 klubais iskrisiu  doh.gif

Kaip gaila, bet gal kas nors nupirks, pvz. Smilte klausinėjo dėl dydžio, gal neužsisakė, galėsite pasiūlyti 4u.gif Kelnytės tikrai labai mielos, o dabar ir kaina labai maža mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 02 01, 18:20)
Kodel nepaskaiciau anksciau  verysad.gif
pasiemiau 29 dydi, tai su 96 klubais iskrisiu  doh.gif

as paimsiu jei kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 02 02, 12:35)
as paimsiu jei kas mirksiukas.gif

su manim sunku hihihi.gif
Sijona, kur zadejau pardavinet issiraukiau, taip sirdi suspaude, toks melas jis man pasirode, galvoju nepardavinesiu as jo blush2.gif
Ir vel pakabinau i spinta, nunesiu kuria diena pas siuveja, kad susiaurintu.
O tas velvetkes gal eis susiaurinti, bet jei labai daug siaurinti gal neisiena g.gif. Na, kai gausiu bus matyti. Jei kas gal parduosiu, nes ziuriu musu jcrew gerbeju gretos pleciasi
thumbup.gif.
Atsakyti
patarkite,
su krūtine 88cm kokį dydį Palaidinės imti 2 ar 4 g.gif
Atsakyti
pasiziurejau siame puslapyje kšmyro megztiniu kainas, tai nuo 350 iki 400lt ... negi tiek mokate uz viena megztuka... ?
Atsakyti
QUOTE(Mellyta @ 2010 02 04, 10:06)
pasiziurejau siame puslapyje kšmyro megztiniu kainas, tai nuo 350 iki 400lt ...  negi tiek mokate uz viena megztuka...  ?

Nemokame tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellyta @ 2010 02 04, 10:06)
pasiziurejau siame puslapyje kšmyro megztiniu kainas, tai nuo 350 iki 400lt ...  negi tiek mokate uz viena megztuka...  ?

perkam per sales, kai būna papildomų visokių nuolaidų ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 02 04, 10:27)
perkam per sales, kai būna papildomų visokių nuolaidų ir pan. biggrin.gif

Taigi kad taip biggrin.gif idomu ar dar ismes tokia puikia papildoma nuolaida
sale prekems JCrew vel ? g.gif gal kas turite kokios ilgametes patirties kaip cia buna, nes pirmi metai apgraibom dydi nusistacius uzsipirkau gerio, tik dar nezinau koks jis bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 02 04, 09:38)
Taigi kad taip biggrin.gif  idomu ar dar ismes tokia puikia papildoma nuolaida
sale prekems  JCrew vel ?  g.gif  gal kas turite kokios ilgametes patirties kaip cia buna, nes pirmi metai apgraibom dydi nusistacius uzsipirkau gerio, tik dar nezinau koks jis bus  biggrin.gif

kazin ar kas gali pasakyti, kada jiems saus i galva vel nuolaida papidoma padaryti ax.gif , be bent jau as pastebejau, kad tu nuolaideliu papildomu gana daznai padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 02 04, 10:38)
Taigi kad taip biggrin.gif  idomu ar dar ismes tokia puikia papildoma nuolaida
sale prekems  JCrew vel ?  g.gif  gal kas turite kokios ilgametes patirties kaip cia buna, nes pirmi metai apgraibom dydi nusistacius uzsipirkau gerio, tik dar nezinau koks jis bus  biggrin.gif

oi, nežinau, jie ko gero pirkėjoms meilu praneša
bet ar yra koks sistemingumas, abejoju....
kaip ir visur.....
Atsakyti