Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(skyeyes @ 2010 01 18, 00:12)
O tai S nesiojancioms koki tada marskinuku dydi imti? 2 ar 4? g.gif

Jei S tikras S, reikia imti 2 dydi, jei labiau i M, tada 4 mana. Bet jei xs, kaip mano, tik 0.
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2010 01 06, 23:08)
Su Naujais, Jcrew gerbejos drinks_cheers.gif

gal jau turit ka pakomentuoti, pasirodyti po didziuju nuolaidu ir pirkimu? bigsmile.gif

Ziuriu vel papildytas svieziai Jcrew sale!!! bigsmile.gif

As netycia uzejau (ieskodama atsiliepimu apie visai kita firma) nemazai visokiu Jcrew faniu blogu...o tu faniu pasirodo pilna Amerikoj thumbup.gif
Tai buvo pasisakymas apie sios firmos kasmyrinius megstukus, deja atsiliepe pirkeja neigiamai...labai greitai nusinesioja ir susibumbuliuoja, o kaina didele. Plius ta fane isitikinusi, kad anksciau buvo geresne kokybe ir net dydziai atitikdavo. Ne viena pasisake, kad dydziai padidejo ir sunku besuprasti, kokio dydzio reikia doh.gif
Cia nuoroda, jei kam idomu:
http://www.wardrober...mproved-or-not/
Kas turit daugiau patirties su kasmyriniais megstukais? g.gif
As turiu tik viena grynai kasmyrini, tai man jis irgi labai bumbuliuojasi...bet kadangi neturiu su kuo palyginti, tai galvojau toks jau tas kasmyras doh.gif

Sveikos 4u.gif kaip smagu, kad tokia tema yra:) Aš irgi be galo myliu Jcrew....Na, aš turiu gal kokius 5-6 kašmyrinius iš Jcrew, tai šis ne toks plonas (bet ne šių metų kolekcijos).

Jcrew
dar vienas irgi pusėtinas, bet nėra ką parodyti, o vienas tokio plonumo, kad prisiliesti baisu-vasarinis lotuliukas.gif Vienu žodžiu nėra ko lyginti su kitų firmų kašmyriniais, bet vistiek Jcrew pirksiu wub.gif
P.S. Pamiršau kaip įkelti foto, nerodo kažkodėl...
Atsakyti
As isigijau Jcrew pukine striuke wub.gif Tokia salta ziema uzsidedu tik plona bliuskele ir pats tas, visai nesalta thumbup.gif
Tu striukiu jau nebera puslapyje, ikeliu tik foto is ten. Mano spalva sokoladine ruda.
user posted image
Siaip nesioju S ir is Jcrew imu XS, bet ta striuke pasiemiau S, tai neprasoviau su dydziu, visai man ji gera, nors greiciausiai buciau tilpusi ir i XS.

Isbandziau Jcrew maikutes Perfect fit..., tai XS man kaip tik, nors jau buvau issigandusi, kad tik nebutu mazos. Labai faina medziagyte, vien tik medvilne, bet gerai tamposi, tik ilgokos jos, as labiau pratusi prie trumpesniu ax.gif
Perfect fit maikutes
Atsakyti
Aha, perfect fit maikutės ir man labai patiko, tokios super kokybiškos wub.gif
Ir XS puikiai tinka S.

Aš va ką tik gavau Jcrew megztuką su angora, S dydis, bet iš tiesų pats tikriausias M. Minkštas, labai malonus.

user posted image

Jei kuri norėtumėt, rašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 01 18, 07:43)
kiek per krutine pas tave?ar jie tempias?

Pas mane 88 cm, dabar gal jau ir mažiau blush2.gif . Pirkdama vadovavausi jų size chart lentele, būtent rinkausi pagal krūtinės apimptis, ir neprašoviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2010 01 23, 20:16)
Pas mane 88 cm, dabar gal jau ir mažiau blush2.gif . Pirkdama vadovavausi jų size chart lentele, būtent rinkausi pagal krūtinės apimptis, ir neprašoviau 4u.gif

aciu,pasiemiau10dydi,tikiuos neiskrisiu su 100 doh.gif
Atsakyti
sveikutės, nieko nebesuprantu dėl dydžių..tai pas mane apie 98-100cm per krūtinę, jei pagal lentelę tai man reik L (12)dydzio? 4u.gif (jetau jau užsakiau tai ka paskesiu?) doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turite tokias kelnes?
user posted image
idomu, kaip su dydziais g.gif Mastau, man su 94 cm klubais 28 ar 27 dydi imt?
Help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2010 01 28, 16:12)
Sveikos,
gal kas turite tokias kelnes?
user posted image
idomu, kaip su dydziais g.gif Mastau, man su 94 cm klubais 28 ar 27 dydi imt?
Help 4u.gif

Turi, labai daug mergaičių šia kelnytes biggrin.gif
Jose l. daug elastano, aš su 90 cm turiu 25, tinka.
26 jums bus kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 28 sausio 2010 - 16:19
QUOTE(Yasmin @ 2010 01 28, 17:19)

26 spalva liko negrazi unsure.gif
O kazi, jei imciau is TALL 26 ir nunesciau patrumpinti? Ar tiktu 26Tall?
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2010 01 28, 16:53)
26 spalva liko negrazi unsure.gif
O kazi, jei imciau is TALL 26 ir nunesciau patrumpinti? Ar tiktu 26Tall?

imkit 25 ax.gif bus tikrai aptempti (nors seniau nebebuvo šio dydžio)
Arba tall bet mažesnį nei 26. Kiek mažesnį, nežinau (nesu pirkusi), bet tall visada būna didesni.
O spalvos dažnai būna netikslios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 28 sausio 2010 - 17:04
QUOTE(Yasmin @ 2010 01 28, 16:19)

O liemuo taip pat elastingas? ax.gif Ir as jas ziurineju, bet neapsisprendziu del dydzio, jei juosmuo taip pat tempiasi, tai gal rizikuot mazesni g.gif
Atsakyti