Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Kaip ir zadejau, komentuoju:
Silkinis svarkas - jokio iliemenavimo, kvadratinio silueto, rankoves kimono tipo, pas mane M dydis, bet man drasiai uztektu S, gal net XS. Dar galvosiu, ka su juo daryti.
user posted image

Lino-silko kelnes - 4 dydis man su 100-80-100 idealiai. Grazios, mielos, kokybiskos. Juosmuo tamprus. Bet ne mano figurai. Keliaus i isparduotuve.
user posted image

Suknele - labai miela spalva, bet modelis tik lieknoms ilgakojems. Irgi i isparduotuve.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 06, 20:26)
Suknele - labai miela spalva, bet modelis tik lieknoms ilgakojems. Irgi i isparduotuve.

Pamiršot paminėti, kad visiškai persišviečia ir net liekna ilgakojė negalės jos nešioti kaip suknelės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 20:35)
Pamiršot paminėti, kad visiškai persišviečia ir net liekna ilgakojė negalės jos nešioti kaip suknelės  cool.gif

Bet tikrai, net pakaba persisviecia biggrin.gif Bet vasarai kodel gi ne cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 06 rugsėjo 2010 - 19:47
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 20:35)
Pamiršot paminėti, kad visiškai persišviečia ir net liekna ilgakojė negalės jos nešioti kaip suknelės  cool.gif

Gali buti, is galo i save neziurejau, prieki dengia raukiniai. Matavausi su rausva liemenele, todel i akis nekrito.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 09 06, 20:43)
Bet tikrai, net pakaba persisviecia biggrin.gif Bet vasarai kodel gi ne cool.gif

Neįmanoma net vasarą vienos nešioti schmoll.gif
Atsakyti
Is principo paprasiau MB nufotografuoti is nugaros
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 06, 19:26)
Kaip ir zadejau, komentuoju:
Silkinis svarkas - jokio iliemenavimo, kvadratinio silueto, rankoves kimono tipo, pas mane M dydis, bet man drasiai uztektu S, gal net XS. Dar galvosiu, ka su juo daryti.
user posted image

Ačiū labai 4u.gif
Vadinasi padidinta sbent dydžiu?
Ar nebūtų sunku pamatuoti kiek per krūtinę ir liemenį jis yra?
Aš anytai norėčiau tokį paimti, jai šiaip L-XL reikia, bet jei padidintas, gal pakaktų ir jūsiškio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2010 09 07, 08:07)
Ačiū labai  4u.gif
Vadinasi padidinta sbent dydžiu?
Ar nebūtų sunku pamatuoti kiek per krūtinę ir liemenį jis yra?
Aš anytai norėčiau tokį paimti, jai šiaip L-XL reikia, bet jei padidintas, gal pakaktų ir jūsiškio  g.gif

Pamatuosiu namie. Jis tiesus, tai per krutine ir juosmeni bus panasus plotis. Preliminariai galiu pasakyt, kad kokie 55x2cm tikrai bus.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 20:57)
Neįmanoma net vasarą vienos nešioti  schmoll.gif

turiu tokia balta, puikai nesioja ir vasara, su tinkamais apatiniais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 07, 15:16)
turiu tokia balta, puikai nesioja ir vasara, su tinkamais apatiniais rolleyes.gif

O kokie yra tinkami apatiniai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 07, 16:55)
O kokie yra tinkami apatiniai?  blush2.gif

Manau, tinkamiausi kuno spalvos.
Atsakyti
Aš tai dabar užsisakiau tokią, tikiuosi, nebus žiauriai didinta bigsmile.gif

user posted image

ant manekeno atrodė katastrofiškai, o vat ant kūno gražu blink.gif
Atsakyti