Kaip ir zadejau, komentuoju:
Silkinis svarkas - jokio iliemenavimo, kvadratinio silueto, rankoves kimono tipo, pas mane M dydis, bet man drasiai uztektu S, gal net XS. Dar galvosiu, ka su juo daryti.
Lino-silko kelnes - 4 dydis man su 100-80-100 idealiai. Grazios, mielos, kokybiskos. Juosmuo tamprus. Bet ne mano figurai. Keliaus i isparduotuve.
Suknele - labai miela spalva, bet modelis tik lieknoms ilgakojems. Irgi i isparduotuve.
QUOTE(linamog @ 2010 09 06, 20:26)
Suknele - labai miela spalva, bet modelis tik lieknoms ilgakojems. Irgi i isparduotuve.
Pamiršot paminėti, kad visiškai persišviečia ir net liekna ilgakojė negalės jos nešioti kaip suknelės
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 20:35)
Pamiršot paminėti, kad visiškai persišviečia ir net liekna ilgakojė negalės jos nešioti kaip suknelės
Bet tikrai, net pakaba persisviecia Bet vasarai kodel gi ne
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 20:35)
Gali buti, is galo i save neziurejau, prieki dengia raukiniai. Matavausi su rausva liemenele, todel i akis nekrito.
QUOTE(Dzinte @ 2010 09 06, 20:43)
Bet tikrai, net pakaba persisviecia Bet vasarai kodel gi ne
Neįmanoma net vasarą vienos nešioti
Is principo paprasiau MB nufotografuoti is nugaros
QUOTE(linamog @ 2010 09 06, 19:26)
Kaip ir zadejau, komentuoju:
Silkinis svarkas - jokio iliemenavimo, kvadratinio silueto, rankoves kimono tipo, pas mane M dydis, bet man drasiai uztektu S, gal net XS. Dar galvosiu, ka su juo daryti.
Ačiū labai
Vadinasi padidinta sbent dydžiu?
Ar nebūtų sunku pamatuoti kiek per krūtinę ir liemenį jis yra?
Aš anytai norėčiau tokį paimti, jai šiaip L-XL reikia, bet jei padidintas, gal pakaktų ir jūsiškio
QUOTE(Leslie @ 2010 09 07, 08:07)
Ačiū labai
Aš anytai norėčiau tokį paimti, jai šiaip L-XL reikia, bet jei padidintas, gal pakaktų ir jūsiškio
Pamatuosiu namie. Jis tiesus, tai per krutine ir juosmeni bus panasus plotis. Preliminariai galiu pasakyt, kad kokie 55x2cm tikrai bus.
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 20:57)
Neįmanoma net vasarą vienos nešioti
turiu tokia balta, puikai nesioja ir vasara, su tinkamais apatiniais
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 07, 15:16)
turiu tokia balta, puikai nesioja ir vasara, su tinkamais apatiniais
O kokie yra tinkami apatiniai?
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 07, 16:55)
O kokie yra tinkami apatiniai?
Manau, tinkamiausi kuno spalvos.