Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Siandien gavau sia striukyte. Esu labai patenkinta wub.gif
user posted image
Taciau realiai spalva Glazed pecan neatitiko nuotraukos - daug daug sviesesne, nepanaši į ryžą.
Galvoju, gal Pale oak atsiunte g.gif
Šiaip ar taip spalva man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 08 29, 20:18)
Siandien gavau sia striukyte. Esu labai patenkinta  wub.gif
Taciau realiai spalva Glazed pecan neatitiko nuotraukos - daug daug sviesesne, nepanaši į ryžą.
Galvoju, gal Pale oak atsiunte  g.gif
Šiaip ar taip spalva man tinka  smile.gif

O kaip dydis, ar atitinka? Grazi sita striukyte labai wub.gif Tik as jos jau kazkaip nematau Jcrew psl, gal galima nuoroda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 29 rugpjūčio 2010 - 19:21
QUOTE(savita1 @ 2010 08 29, 20:20)
O kaip dydis, ar atitinka? Grazi sita striukyte labai wub.gif Tik as jos jau kazkaip nematau Jcrew psl, gal galima nuoroda ax.gif

Pabandykite ieskoti pagal koda 17503 4u.gif

Apie dydi - as jos baisiai norejau, todel rizikavau imti M dydi, nes kitokiu nebuvo.
Pati nesioju S dydi, net i mazesne puse.
Kadangi stiukes rankoves statytos, o peciai pasiaurinti, ant manes ziurisi puikiai. O tas laisvumas kitur atrodo taip jaukiai rudeniskai/ ziemiskai.. Laukiu nesulaukiu, kuomet pradesiu deveti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2010 08 26, 15:09)
mergaites, kas esat pirke marskinius, ar atitinka dydi? 6--M?
aciukas

Pirkau 4 - atitiko M, gal net į didesnę pusę. Dar nuo sudėties priklauso, pas mane buvo šilkas su medvilne.
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2010 08 26, 14:09)
mergaites, kas esat pirke marskinius, ar atitinka dydi? 6--M?
aciukas

Esu pirkusi marškinukus 8 dydžio (teoriškai tai būtų M), bet atitinka L, per krūtinę 49 cm. 4u.gif
Atsakyti
įdomiai tie dydžiai, pasirinkimas M žiūriu nuo 4 iki 8, ir suprask tu kad nori doh.gif , tikiuosi pataikysiu g.gif , nes uzsisakiau 6 dydžio.
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2010 08 30, 10:57)
įdomiai tie dydžiai, pasirinkimas M žiūriu nuo 4 iki 8, ir suprask tu kad nori doh.gif , tikiuosi pataikysiu g.gif , nes uzsisakiau 6 dydžio.

man buvo atvaziaves 2 dydis, tai buvo kaip tikras M.
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2010 08 30, 10:57)

6'tam nuskesite jei nesiojate M
Atsakyti
tai tarkim 40 dydis, kuris dydis Jcrew? g.gif , nes viena mergina atsiunte 6 dydzio marskinuku ismatavimus, tai tip top atitiko mano turimu M 38 dydzio marskinuku.., na ziuresiu ka gausiu..
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri nors turite tokį
user posted image
SILK CARDIGAN
kaip jis natūroje? Kaip dydis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2010 09 04, 20:34)
Sveikos,
gal kuri nors turite tokį
kaip jis natūroje? Kaip dydis?  4u.gif

Rytoj atsiimu, pakomentuosiu.