Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 19, 21:55)
man kita savaite jis turi atvaziuoti, spalva neon peach wub.gif  o toki turiu kasmyrini - spalva ryskiai rozine, nepamenu pavadinimo, gal neon pink, ar kazkaip panasiai - nereali, prie idegusios odos man jis wub.gif

Na tai liuks, kad spalvos grazios thumbup.gif As tu neoniniu nepirkus, laukiu dabar tik lininio neon peach
Nors siaip tai turiu is pernai metu kazkoki merino golfa tokios ryskios persikines spalvytes, tik pavadinimo spalvos neatsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 19, 22:49)
Na tai liuks, kad spalvos grazios  thumbup.gif As tu neoniniu nepirkus, laukiu dabar tik lininio neon peach
Nors siaip tai turiu is pernai metu kazkoki merino golfa tokios ryskios persikines spalvytes, tik pavadinimo spalvos neatsimenu  g.gif

as turiu silko - lino - melon, koks fainas wub.gif o jau spalva wub.gif
Atsakyti
Gavau tokias kelnes 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Atsiliepimas kuo puikiausias thumbup.gif Kaina ir labai palanki. Buvau nustebinta kokybe.Pagal nuotrauka spejau,kad gausiu prastesnes ,,,skystos,,m.kelnes .O jos labai malonios medziagos,neikyriu spalvu,gan ,,neskystos,,medziagos,kokybiskos pustrumpes kelnes.Uzpakalyje,priekyje kisenes su uztrauktuku.Galuose taip pat uztrauktukai.Yra kilputes dirzui.
Esu labai patenkita wub.gif
Del dydziu-tai su 97cm.sedyne emiau 4 dydi.Lyg ir laisvokos truputeli.Na,kadangi nesitampanti medziaga-2 dydzio nerizikuociau siustis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 21 rugpjūčio 2010 - 09:24
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 19, 20:10)
Aciu, Smilte  mirksiukas.gif As ta neon peach spalvyte imsiu, man labiau tiks prie veido. Pasinesiau ant kardiganu pastaruoju metu  biggrin.gif

as turiu sita megztuka neon peach spalvos. man jis toks labai vasarinis, spalva tikrai ryski, sviecianti. Ant idegusio kuno grazu ax.gif
Atsakyti
mergaites kaip is J.Crew nuotrauka issaugoti,perkelti i kompa, man neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2010 08 23, 10:55)
mergaites kaip is J.Crew nuotrauka issaugoti,perkelti i kompa, man neiseina  doh.gif

Ant nuotraukos spaudi desini klavisa,pasirenki ,,save pictures as,, ir pasirenki vieta,kur issisaugot,ar darbalaukyje,ar kitur ir spaudi ,,save,,
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2010 08 23, 13:30)
Ant nuotraukos spaudi desini klavisa,pasirenki ,,save pictures as,, ir pasirenki vieta,kur issisaugot,ar darbalaukyje,ar kitur ir spaudi ,,save,,

Ne visos narsykles leidzia, mano, pvz, neleidzia. As issaugau puslapi su Print Screen, persikeliu i Paint, is Paint issisaugau jpg formatu, apsikarpau kiek man reikia ir tadau jau saugausi.
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2010 08 23, 13:30)

Man Opera neleidzia to padaryti, bet per Google Chome narsykle galima
Atsakyti
mergaites, kas esat pirke marskinius, ar atitinka dydi? 6--M?
aciukas
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit patirties su siuo cardiganiuku?

Man rupi dydis, ar S nera padidintas labai ? ACIU 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2010 08 27, 12:25)
Mergaites, gal kuri turit patirties su siuo cardiganiuku?

Man rupi dydis, ar S nera padidintas labai ? ACIU  4u.gif
user posted image

Aš turiu tokį s dydį, nors siaip nesioju xs. Nėra labai padidintas - man jis gražiai laisvas.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2010 08 16, 15:18)
Apie megztukus ir bliuskutes daug kalbėta, pasirodau jumpsuit'ą iš kurio jei  galėčiau neišlįsčiau, labai patogus, lengvas rūbas (aš nešioju be marškinukų), ėmiau S, gal kiek apkritęs, bet man kaip tik gražu  ax.gif
user posted image

Dabar pardavime yra medium, šiaip kelnės pas mane 6 dydžio, kažin nebūtų didelis, labai jo noriu g.gif
Atsakyti