Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(arbuzina @ 2010 08 17, 14:31)
Ar turite kas is jcrew sita suknele?
modeliukas man toks idomus  g.gif kokie atsileipimai apie ja  g.gif

Aš turiu tokią tik kitos spalvos.Pardavinėju, nes per didelė man.
O šiaip labai miela ir stangrios medžiagos.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 08 17, 13:51)
Aš turiu tokią tik kitos spalvos.Pardavinėju, nes per didelė man.
O šiaip labai miela ir stangrios medžiagos.

o tai suknele didinta, kad nepataiket su dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 08 17, 15:05)
o tai suknele didinta, kad nepataiket su dydziu  g.gif

Sakyciau, kad taip. Siaip viska nesioju XS-S. Bet ji sakyciau atitinka M ar net maza L.

Ši mergina pozuoja su 4 dydziu
http://gigisgoneshop...ummer-2010.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 17 rugpjūčio 2010 - 14:11
O su 100 cm. klubais kokio dydzio patartumet pirkti kelnes, sortus? 6 ar 8? Aciu bus visosms patarusioms kuo greiciau.
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2010 08 17, 16:46)
O su 100 cm. klubais kokio dydzio patartumet pirkti kelnes, sortus? 6 ar 8? Aciu bus visosms patarusioms kuo greiciau.

mano klubai kaip tik ir yra 100 biggrin.gif
turiu kelniu ir 8 ir 6.
Parodykit ka jus ziurit, gal kas turi tuomet konkreciai gales pasakyti.
Pvz. turiu dvejus sortus vieni 6, kiti 8 dydzio. Abieji man geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2010 08 17, 16:46)

Maksimum 6. Pas mane linines kelnes polaisves 4 dydzio su 100cm klubais.
Atsakyti
http://www.jcrew.com...D=1282056712621

kalbu apie siais kelnytes

Papildyta:
sortu jau nebeliko unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 08 16, 20:16)
Maniskis siaip nesioja XL daugiausiai viska. Is jcrew turi megztuka ir bliuzoniuka. Abu L dydzio, jam tinka idealiai.
Tai manyciau, kad didinti vienu dydziu  g.gif, bet 100 proc. garantuot negaliu, nes tik du rubelius turi  ax.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 17, 09:11)
vyras nesioja L, is jcrew jam visi megtukai M geri smile.gif

Ačiū merginos 4u.gif Turbūt taip ir bus, kad dydžiu padidinti.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri pirkot toki megztuka? Jis medvilninis, kaip kokybe, idomu g.gif Kaip tie medvilniniai nesiojasi g.gif Ir spalvos - ar ne per ryskios?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 19, 16:02)
Mergaites, gal kuri pirkot toki megztuka? Jis medvilninis, kaip kokybe, idomu  g.gif Kaip tie medvilniniai nesiojasi  g.gif Ir spalvos - ar ne per ryskios?
user posted imageuser posted image

Vvaiva medvilninis jis,dovanu pirkau toki,dydintas sakyciau siek tiek bet malonus.spalvyte buvo smelio,tai apie sias nezinau nieko.. turiu ir ruzava ir morkava kasmyrini,na ryskus jie ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2010 08 17, 14:09)
Sakyciau, kad taip. Siaip viska nesioju XS-S. Bet ji sakyciau atitinka M ar net maza L.

Ši mergina pozuoja su 4 dydziu
http://gigisgoneshop...ummer-2010.html

Dzinte o tu koki dydi turi? ir savo matmenukus i a.z. mestelk..praleidau kazkaip kad ja paravineji g.gif juk as jos norejau tik del klubu bijojau imt
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 08 19, 17:11)
Vvaiva medvilninis jis,dovanu pirkau toki,dydintas sakyciau siek tiek bet malonus.spalvyte buvo smelio,tai apie sias nezinau nieko.. turiu ir ruzava ir morkava kasmyrini,na ryskus jie ax.gif

Aciu, Smilte mirksiukas.gif As ta neon peach spalvyte imsiu, man labiau tiks prie veido. Pasinesiau ant kardiganu pastaruoju metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 19, 21:10)
Aciu, Smilte  mirksiukas.gif As ta neon peach spalvyte imsiu, man labiau tiks prie veido. Pasinesiau ant kardiganu pastaruoju metu  biggrin.gif

man kita savaite jis turi atvaziuoti, spalva neon peach wub.gif o toki turiu kasmyrini - spalva ryskiai rozine, nepamenu pavadinimo, gal neon pink, ar kazkaip panasiai - nereali, prie idegusios odos man jis wub.gif
Atsakyti