Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(VVaiva @ 2010 08 07, 17:34)
lotuliukas.gif As per pastaraji menesi irgi panasiai papirkau. Dali gavau, dar 3 laukiu. Bet as megztukus labai megstu  wub.gif

is tos pacios ligoniu palatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 07, 15:32)
O ji nepadidinta?  g.gif

VVaiva, pardaviau tokia bliuzele XS, didoka ji man buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2010 08 11, 17:05)
VVaiva, pardaviau tokia bliuzele XS, didoka ji man buvo verysad.gif

Na va, tai as jos ir neuzsisakiau drinks_cheers.gif Apskritai J.Crew palaidines man labai padidintos. Megztukai tikrai ne visi padidinti, bet va palaidines doh.gif Dabar uzsisakiau viena XXS dydzio - tikiuosi, tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 11, 21:41)
Na va, tai as jos ir neuzsisakiau  drinks_cheers.gif Apskritai J.Crew palaidines man labai padidintos. Megztukai tikrai ne visi padidinti, bet va palaidines  doh.gif Dabar uzsisakiau viena XXS dydzio - tikiuosi, tiks  g.gif

Mano nuomone, tai jos ne tiek padidintos, kiek "reikalaujancios" didesnio biusto. As, pavyzdziui, su 93cm krutines apimtim, su didziausiu malonumu deviu ju xs - isima puikiai, o kandangi liemuo pakankamai laibas, tai tikrai graziai atrodo 4u.gif
Zinokit, as jau irgi susirgau Jcrew liga, o viskas prasidejo nuo vienos palaidines ax.gif Jau tokie malonus Jcrew rubeliai ant kuno, kad baisu... wub.gif
Atsakyti
Gal yra turinciu J.Crew paltuku? Idomu kaip dydziai, kaip nesiojasi, ar nerenka puku...
Gal kuri konkreciai si turite? ax.gif
nuoroda
user posted image
Atsakyti
sveikos,
as dar tik pradedu dometis sios firmos rubeliais, tad visiskai nesiorientuoju dydziuose unsure.gif Gal galetumete patarti del sios sukneles ax.gif Kokio dydzio reiktu su 92-74-92. Tarkim, Victorias Secret bliuskutes perku S dydi, o kaip cia S ar XS?
Aciu 4u.gif
user posted image
Papildyta:
ir dar va sita bliuzele labai traukia. Kokia skaiciuko reiketu? Jei kt.rubus JAV nesioju dazniausiai 6 dydzio...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 15 rugpjūčio 2010 - 14:58
Apie megztukus ir bliuskutes daug kalbėta, pasirodau jumpsuit'ą iš kurio jei galėčiau neišlįsčiau, labai patogus, lengvas rūbas (aš nešioju be marškinukų), ėmiau S, gal kiek apkritęs, bet man kaip tik gražu ax.gif
user posted image
Atsakyti
O kaip su vyriškai dydžiais?Gal kuri užsakinėjot?Negi ir jų maikutės šitaip smarkiai išdydintos? g.gif Megztukai?
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 08 16, 14:58)
O kaip su vyriškai dydžiais?Gal kuri užsakinėjot?Negi ir jų maikutės šitaip smarkiai išdydintos? g.gif  Megztukai?

Maniskis siaip nesioja XL daugiausiai viska. Is jcrew turi megztuka ir bliuzoniuka. Abu L dydzio, jam tinka idealiai.
Tai manyciau, kad didinti vienu dydziu g.gif, bet 100 proc. garantuot negaliu, nes tik du rubelius turi ax.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turit šitą megztuką? ax.gif
padidintas ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 08 16, 15:58)
O kaip su vyriškai dydžiais?Gal kuri užsakinėjot?Negi ir jų maikutės šitaip smarkiai išdydintos? g.gif  Megztukai?

vyras nesioja L, is jcrew jam visi megtukai M geri smile.gif
Atsakyti
Ar turite kas is jcrew sita suknele?
user posted image
modeliukas man toks idomus g.gif kokie atsileipimai apie ja g.gif
Atsakyti