Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(VVaiva @ 2010 08 07, 14:03)
Merginos, gal zinot ka nors apie "tissue" maikutes? Kas cia per grupe?  g.gif Kuo jos ypatingos? Kaip dydziai  g.gif  4u.gif

Kiek skaiciau apie jas atsiliepimus, tai labai plonytes, tysaliukai tokie...del to ir nebandziau pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 08 07, 13:08)
Kiek skaiciau apie jas atsiliepimus, tai labai plonytes, tysaliukai tokie...del to ir nebandziau pirkti mirksiukas.gif

Turiu keletą tissue maikučių, iš esmės tai taip-labai plonytės medvilnės, bet per karščius tai pačios mėgstamiausios thumbup.gif
Štai ši irgi tissue, bet normali ir labai super ir visai ne tysalas, tik spalvos kitos gražiau žiūrisi...

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergytes! drinks_cheers.gif
Man sita labai miela atrodo wub.gif Tik spalvos neissirenku g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 07 rugpjūčio 2010 - 13:03
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 07, 14:01)
Aciu, mergytes!  drinks_cheers.gif
Man sita labai miela atrodo  wub.gif Tik spalvos neissirenku  g.gif
user posted image

sita modeliuka turiu, ik mano tokia zalsvai-geltona, labai ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 08 07, 16:29)
sita modeliuka turiu, ik mano tokia zalsvai-geltona, labai ji man  wub.gif

O ji nepadidinta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 07, 16:32)
O ji nepadidinta?  g.gif

padidinta tikrai, turiu S , nors nesioju m ir kai kuriuos modelius net L. dar man ji isitampe , nors skalbiau rankomis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 08 07, 16:32)
O ji nepadidinta?  g.gif

padidinta dydziu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Labanoriska @ 2010 08 07, 16:37)
padidinta tikrai, turiu S , nors nesioju m ir kai kuriuos modelius net L. dar man ji isitampe , nors skalbiau rankomis sad.gif

ir man truputi pasitampe doh.gif
Atsakyti
Supratau, aciu! mirksiukas.gif
Buvau panasia maikute radus XXS dydzio, bet staigiai kazkas nusvilpe doh.gif
Atsakyti
as laukiu dabar kokiu 3 lininiu ir 3-4 kasmyriniu megztuku doh.gif nezinau, kada viska sunesiosiu g.gif jauciu greitai deliosiu pagal spalvas jcrew doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 07, 16:56)
as laukiu dabar kokiu 3 lininiu ir 3-4 kasmyriniu megztuku doh.gif  nezinau, kada viska sunesiosiu g.gif  jauciu greitai deliosiu pagal spalvas jcrew doh.gif

lotuliukas.gif o dar nauja kolekcija ne uz kalnu
Atsakyti
QUOTE(Labanoriska @ 2010 08 07, 16:58)
lotuliukas.gif  o dar nauja kolekcija ne uz kalnu

jau ir ten ilindau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 07, 16:56)
as laukiu dabar kokiu 3 lininiu ir 3-4 kasmyriniu megztuku doh.gif  nezinau, kada viska sunesiosiu g.gif  jauciu greitai deliosiu pagal spalvas jcrew doh.gif

lotuliukas.gif As per pastaraji menesi irgi panasiai papirkau. Dali gavau, dar 3 laukiu. Bet as megztukus labai megstu wub.gif
Atsakyti