Geras kasmyras gali burbuliuotis tik viena karta. Po pirmo valymo, sutvarkius burbuliukus, ju jau nebeturetu atsirasti. O su laiku pats kasmyro siulas tik gereja- minksteja, bet nesiburbuliuoja.
Tuo ir skiriasi geras kasmyras nuo prasto, kinietisko (Kinijoje kasmyras stampuojamas be jokiu taisykliu, deja...). Aisku, gero kasmyro ir kaina kelis kartus didesne, nei kokio Marks&Spencer (sitie uzpirkineja Kinijoje pigiai). Pradine (be seilu) tokio megztuko kaina turetu buti bent apie 200 usd. Matant jcrew kasmyro kainas- ka as zinau... Ant ribos, sakyciau. Tikrai ne auksciausios kokybes, bet ir ne pigusis kinietiskas- gal geriau atrinktas tiesiog. Is patirties, lyginant viena labai gero kasmyro megztuka (pradine kaina 400 usd) ir jcrew megztuka- tai aiskiai matosi, kad jcrew prastesnis, tai ir nesiojasi prasciau. Bet jcrew lyginant su M&S- irgi labai akivaizdu, jog jcrew smarkiai geresnis.
Isvada: geras tas jcrew kasmyras, gal nereikia is jo noreti auksciausios klases, bet kainos ir kokybes santykis tikrai geras. Per seilus ypac.
Teisybe sakot del kasmyro, sophistica As dabar nemazai prisipirkus Jcrew kasmyro, tai nesiojasi normaliai, nera labai bloga kokybe, bet ir ne superine. Tiesiog kainos geros, grazios spalvos - tai ir paperka.
Bet pries kokius 2-3 metus kasmyra pirkdavau is Bluefly parduotuves - ten kainos zymiai didesnes. Turiu kasmyrine suknele, kuri kainavus apie 400$ (mokejau per nuolaidas apie 400 lt) - tikrai nei vieno burbuliuko, net tose vietose, kur trinasi rankoves, ar sonuose, nuo rankines Suknute, kaip nauja
Bet pries kokius 2-3 metus kasmyra pirkdavau is Bluefly parduotuves - ten kainos zymiai didesnes. Turiu kasmyrine suknele, kuri kainavus apie 400$ (mokejau per nuolaidas apie 400 lt) - tikrai nei vieno burbuliuko, net tose vietose, kur trinasi rankoves, ar sonuose, nuo rankines Suknute, kaip nauja
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 28, 15:22)
As net negalvojau, kad yra toks kasmyras, kuris nesiburbuliuoja...
Turiu viena kasmyrinuka is Jcrew, tai labai burbuliuojasi, kitus bijojau ir bepirkti...
VVaiva, pavydziu kasmyro sukneles. Ech, kol JAV ir ES nebuvo isileide Kinijos "kasmyro", tol kasmyras turejo nepriekaistinga varda. Tiesa, perkant kasmyra dar nereikia apsigauti del megztuko minkstumo. Tas kinietiskas "kasmyras" yra supusto siulo (o dar gaunamo ne pagal taisykles, surogatinis toks...), todel jis ir susiburbuliuoja. Zodziu, kai megztukas perdaug purus - nereikia tiketis is jo daug... Su laiku gero kasmyro daiktas gereja. Tai Jusu suknelei nusimato puiki ateitis.
Papildyta:
Atiduokit gerai valyklai- kai isvalys, turetu antra karta nesiburbuliuoti, nebent minimaliai.
Papildyta:
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 28, 14:42)
As net negalvojau, kad yra toks kasmyras, kuris nesiburbuliuoja...
Turiu viena kasmyrinuka is Jcrew, tai labai burbuliuojasi, kitus bijojau ir bepirkti...
Atiduokit gerai valyklai- kai isvalys, turetu antra karta nesiburbuliuoti, nebent minimaliai.
QUOTE(sophistica @ 2010 07 28, 13:55)
O skalbti rankomis nerekomenduojat?
QUOTE(KRISTELA @ 2010 07 29, 15:14)
O skalbti rankomis nerekomenduojat?
Jei etikete leidzia- galima rankomis, tik po to sunku paciai idealiai sutvarkyti tuos burbuliukus. Man ramiau gera valykla, visus kasmyrus bent pirma karta atiduodu i valykla (ne mano vienos, visos seimynos). Tiek mokejus uz megztini, geriau jau sumoketi keliolika litu uz jo sutvarkyma. Tiesa, valyti Joglej nerekomenduoju, nes esu baisiai pikta ant ju uz brangaus odinio svarkelio (beveik naujo, tik tusinuko zymes prasiau isvalyti...) suniokojima ir neprisipazinima.
QUOTE(sophistica @ 2010 07 29, 16:26)
Jei etikete leidzia- galima rankomis, tik po to sunku paciai idealiai sutvarkyti tuos burbuliukus. Man ramiau gera valykla, visus kasmyrus bent pirma karta atiduodu i valykla (ne mano vienos, visos seimynos). Tiek mokejus uz megztini, geriau jau sumoketi keliolika litu uz jo sutvarkyma. Tiesa, valyti Joglej nerekomenduoju, nes esu baisiai pikta ant ju uz brangaus odinio svarkelio (beveik naujo, tik tusinuko zymes prasiau isvalyti...) suniokojima ir neprisipazinima.
ojej...
O tai kokia valykla rekomenduotumet?
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 29, 15:47)
Man patinka toks puikis.lt- bet jie tik dideliuose ofisynuose yra, is atskiru gyventoju nepriima ( ir valo gerai, ir kainos proto ribose, ir atsiskaitymas internetu man patinka, ir megztukai kaip nauji). O anksciau nesdavau i valyka prie VCUPo- tokia senoviska valykla, einant nuo VCUPo i Europa pesciomis. Ten odos ar kasmyru neteko valyti, bet visa kita tai be priekaistu isvalydavo. Manau, geriausia tai paklausti priemejos, ar kasmyra apsiima valyti.
Cia turbut kaip reklama jau gaunasi. Net temos paieskojau apie valyklas, bet neradau. O butu gerai, nes tos valyklos labai skiriasi- ir naudojamom priemonem, ir technika, ir valymo meistrais.
Reikia konsultacijos. Jei palaidinukes perku S dydžio, tai kokį dydį imti palaidinukių kur tik skaičiukai parašyti, gal kokį 4 dydį?
QUOTE(rasule5555 @ 2010 07 31, 21:02)
Reikia konsultacijos. Jei palaidinukes perku S dydžio, tai kokį dydį imti palaidinukių kur tik skaičiukai parašyti, gal kokį 4 dydį?
Tikrai ne 4, palaidines smarkiai padidintos, matyt koki 0
Gavau kelis kardiganus, galiu pakomentuot kazkiek Nors dabar sunku paciai zinot, ar tinka jie man, nes vaizda keicia
Nera toks didziulis, kaip bijojau. Visai normalus dydis, sakyciau Zinoma, neaptemptas, nes megztukas lininis, o lininiai paprastai buna laisvai krentantys. Siaip labai grazus, toks, kaip foto Ilgis man normalus, klubus dengia, ne per ilgas. Plonytis tikrai ir greiciausia, kabinsis visur Na, saugot reikes, labai mielas siaip
Super fainas, ji jau seniau gavau ir nesioju, tik vis pamirstu pagirt Tikrai visoms tiks ir dydis gana universalus, nes nera saguciu Spalva man labai tinka prie veido. Pats megztukas minkstutis, is medvilnes ir lino. Nera plonytis, bet labai glamzosi
Del sio net nepasakyciau, kad jis kasmyrinis Labai plonytis. As dar neturejus tokio plono kasmyro. Tikiuosi, jis nebus prastesnis uz ta storesniji Siaip idomiai atrodo tos ryskios juosteles, pagyvina ruba. Modelis visai klasikinis, tiks prie daug ko. Dydis taip pat liuks - nepadidintas
Nera toks didziulis, kaip bijojau. Visai normalus dydis, sakyciau Zinoma, neaptemptas, nes megztukas lininis, o lininiai paprastai buna laisvai krentantys. Siaip labai grazus, toks, kaip foto Ilgis man normalus, klubus dengia, ne per ilgas. Plonytis tikrai ir greiciausia, kabinsis visur Na, saugot reikes, labai mielas siaip
Super fainas, ji jau seniau gavau ir nesioju, tik vis pamirstu pagirt Tikrai visoms tiks ir dydis gana universalus, nes nera saguciu Spalva man labai tinka prie veido. Pats megztukas minkstutis, is medvilnes ir lino. Nera plonytis, bet labai glamzosi
Del sio net nepasakyciau, kad jis kasmyrinis Labai plonytis. As dar neturejus tokio plono kasmyro. Tikiuosi, jis nebus prastesnis uz ta storesniji Siaip idomiai atrodo tos ryskios juosteles, pagyvina ruba. Modelis visai klasikinis, tiks prie daug ko. Dydis taip pat liuks - nepadidintas
Merginos, gal zinot ka nors apie "tissue" maikutes? Kas cia per grupe? Kuo jos ypatingos? Kaip dydziai