Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Merginos,
padekit man prasau, kur man tas tarpininkes rasti?Labai noriu uzsisakyti rubeliu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agsiux @ 2010 07 27, 10:24)
Merginos,
padekit man prasau, kur man tas tarpininkes rasti?Labai noriu uzsisakyti rubeliu.. 4u.gif

Čia rasi daug užsakančių 4u.gif
Tarpininkės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 27 liepos 2010 - 09:39
Merginos,

Prasom 4u.gif
http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 27, 10:44)

Labai aciu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2010 07 27, 10:38)
Čia rasi daug užsakančių  4u.gif
Tarpininkės

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
Uzsisakiau silkine bliuskute 0 dydzio, ir tik paskui pamaciau, kad tokiam dydziui krutine turetu buti 83 cm. blink.gif Jei kas esat uzsakineje silkines puosnesnes bliuskutes, gal paguostumete, kad ir jos padidintos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 27, 14:04)
Uzsisakiau silkine bliuskute 0 dydzio, ir tik paskui pamaciau, kad tokiam dydziui krutine turetu buti 83 cm.  blink.gif Jei kas esat uzsakineje silkines puosnesnes bliuskutes, gal paguostumete, kad ir jos padidintos?  doh.gif

Aš turiu kelias šilkines. Tai su 94 cm krūtine 6 dydis pats tas.
Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 27, 14:04)
Uzsisakiau silkine bliuskute 0 dydzio, ir tik paskui pamaciau, kad tokiam dydziui krutine turetu buti 83 cm.  blink.gif Jei kas esat uzsakineje silkines puosnesnes bliuskutes, gal paguostumete, kad ir jos padidintos?  doh.gif

Tikrai padidintos mirksiukas.gif Nekrepkit demesio i ta size chart ax.gif
As 0 dydzio silkiniu palaidiniu kiek pirkau - visos, kaip maisai blink.gif Padidintos ir net labai doh.gif
Atsakyti
Aciu! Tikekimes, mano 87 cm isipaisys. smile.gif Megztukai XS tai tikrai tokie laisvoki, o silku nebuvau dar uzsakinejus...

Atsakyti
QUOTE(sophistica @ 2010 07 27, 14:21)
Aciu! Tikekimes, mano 87 cm isipaisys.  smile.gif  Megztukai XS tai tikrai tokie laisvoki, o silku nebuvau dar uzsakinejus...

Mano krutine mazesne, kokie 83-85cm g.gif Bet manau, jums tas 0 dydis tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 27, 14:31)
Mano krutine mazesne, kokie 83-85cm  g.gif Bet manau, jums tas 0 dydis tiks  mirksiukas.gif

Na, nieko jei netiks. Labai didele nuolaida paskutine nusipirkau, tai neprapuls- SM parduosiu, jei ka. Bet geriau, kad tiktu... smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi 4u.gif
Popoliariosios silko/lino kelnytes nuostabios wub.gif tik vat ju dydziai mistika doh.gif su 82 liemuo bei apie 102/3 klubais 8 dydis atrode kad tinka idealiai kol neatsisedau, tada labai verze per klyna bei kisenes atvepdavo zodziu mazos doh.gif tuomet nusipirkau 10 dydi ir iskritau per liemeni, taciau susiaurinau liemeni o per visur kt normaliai kadangi jos ir neturi buti aptemptos, mano ugis 1.76 imetu foto
user posted image
tuomet turiu sia bliuzele su sortukais user posted image bliuzele turiu M dydi tai sakyciau didinta 2 dydziais man nesiojanciai M-L labai didele, atidaviau mamai kuri nesioja L-XL, tiko puikiai. Pati medzgyte labai plonute, bet piesinukas viska atperka, labai grazi maikute wub.gif sortukus emiau 8 dydi ir per dideli sakyciau dydziu ar net daugiau, bet labai grazus, patogus, skalbiau bet kaip nauji smile.gif turiu spalvyte Pale oak, kai uzsakinejau spalvyte tikejausi bus i rausvuma o gavau tokia gelsva/smeline, bet grazi spalvyte smile.gif
taip turiu sia maikute wub.gif user posted image ji taip pat labai plonyte, medziagyte kaip skystaliukas, bet viska atperka papuosimas, labai papuosia, suteikia issikrtinumo, M dydis taip didinta, atitinka mazesni L smile.gif
Abi maikutes pakankamai ilgos, todel tinkamiausios kistis i vidu 4u.gif
Turiu ir si kasmyriuka user posted image labai mielas ir svelnus prie kuno, M dydis taip pat sakyciau didintas, burbuliuojasi bet tai budinga kasmyrui.
Atsakyti