Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(linamog @ 2010 07 15, 14:04)
KRISTELA, pasirodykit su silkinukem 2 dydzio. ax.gif

Va 2 dydis, jeigu idomu. Siaip sau man tos kelnes rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 07 15, 13:33)
Va 2 dydis, jeigu idomu. Siaip sau man tos kelnes rolleyes.gif
user posted image

man jos patiko...dydis tai jums labai wub.gif
o koks jūsų ūgis? ir per klubus? blush2.gif
aš vakar gavau 4 dydį, su 167 ir 93-94 ėmiau 4 dydį..iš pirmo žvilgnsio pasirodė kad platoka ties klubais, bet kaip ir rašė mergaitės, norint judėti, lansktytis, sėstis, siauresnių nereik man...
matavausi su basutės platforminiu padu ir lygiapadėm, tai man su platforma pačiia gražiau žiūrisi, kelnytės trumpesnės atrodo, o šiaip norisi man jas kokia 10 cm iki vidurio blauzdų patempti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2010 07 15, 15:34)
man jos patiko...dydis tai jums labai wub.gif
o koks jūsų ūgis? ir per klubus? blush2.gif
aš vakar gavau 4 dydį, su 167 ir 93-94 ėmiau 4 dydį..iš pirmo žvilgnsio pasirodė kad platoka ties klubais, bet kaip ir rašė mergaitės, norint judėti, lansktytis, sėstis, siauresnių nereik man...
matavausi su basutės platforminiu padu ir lygiapadėm, tai man su platforma pačiia gražiau žiūrisi, kelnytės trumpesnės atrodo, o šiaip norisi man jas kokia 10 cm iki vidurio blauzdų patempti blush2.gif

Medziaga tai ju faina labai, bet jos tokios primena man pizama biggrin.gif
Mano 176cm ir 92cm per klubus 4u.gif Kai vaikstai jos truputi pasikelia, ir gaunasi trumpesnes.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 07 15, 15:04)
Medziaga tai ju faina labai, bet jos tokios primena man pizama biggrin.gif

Mano 176cm ir 92cm per klubus 4u.gif Kai vaikstai jos truputi pasikelia, ir gaunasi trumpesnes.

smile.gif mano vyras dar nematė, bet komentaras ko gero bus toks pat, kaip jūsų smile.gif

jūs aukšesnė gerokai, tirkai gražiai žiūrisi mirksiukas.gif
reik reik ir tokiu kelnių 4u.gif
Atsakyti
Vvaivut parašyk atsiliepimus apie megztiniukus ar atitiko dydžiai , man tas vidurinis visai nieko bigsmile.gif , nors pastebėjau, kad dauguma jcrew megztinių, kaip čia kažkas išsireiškė "delikatni" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2010 07 23, 08:12)
Vvaivut parašyk atsiliepimus apie megztiniukus ar atitiko dydžiai , man tas vidurinis visai nieko  bigsmile.gif , nors pastebėjau, kad dauguma jcrew megztinių, kaip čia kažkas išsireiškė "delikatni"  rolleyes.gif

Kuria prasme "delikatni" ? g.gif biggrin.gif
Ta vidurini tureciau gauti kita savate, papasakosiu mirksiukas.gif Treciaji gavau vakar, bet dydi ne ta man uzsake doh.gif Vietoj XS gavau S verysad.gif Tai aisku, man per didelis... Bet fainas labai, atrodo, kaip ir nuotraukoje, tik mano spalvyte grazesne (bent man) - tokia sviesi smeline...
Vidurinis tai, manau, tiks. Modeliukas be sagu, uzsimeti ir liuks thumbup.gif Labai jo laukiu.

Dar toki kasmyrini uzsisakiau - kasmyras man viskas wub.gif wub.gif wub.gif Modelis paprastas, bet turetu but labai mielas...
user posted image

Mano tik bus tokia spalvyte. Gal reikejo ta zalsva imt g.gif Galvojau, galvojau ir pasirinkau neutralesne g.gif
user posted image

Beje, ir tas dvi palaidines gavau - tikrai kad palapines doh.gif biggrin.gif Kaip ir visos Jcrew bliuskutes - man labai dideles. Dabar, kai nestuke.gif, XS dydis - pats tas biggrin.gif Paskui pasiaurint galima bus, nes siaip fainos tikrai
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 23, 08:26)
Kuria prasme "delikatni" ?  g.gif  biggrin.gif

Ta prasme, kad gleznas, voratinklinis siuliukas, reik saugot labai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 07 23, 08:56)
Ta prasme, kad gleznas, voratinklinis siuliukas, reik saugot labai. ax.gif

Aaaa, supratau biggrin.gif
Na, tie, kur plonyciai, tai taip, glezni. Bet visi kiti normalus, kaip ir megztukai ax.gif Kasmyriniai, merino ar medvilnes - jei ne ''voratinkliniai'', tai gerai nesiojasi tikrai. Kasmyras bumbuluojasi, bet cia daugumos kasmyro problema.... Merino vilnos megztukai super gerai nesiojasi - ziema nemazai ju pirkau, skalbiau po daug kartu, visi, kaip nauji thumbup.gif
Idomu, kaip su tais lininiais g.gif Jie tikriausia ir bus tokie ''delikatni'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 23, 08:26)
Mano tik bus tokia spalvyte. Gal reikejo ta zalsva imt  g.gif Galvojau, galvojau ir pasirinkau neutralesne  g.gif
user posted image

man kaip tik sito spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Kas turit J.Crew dirzeli S arba M dydzio gal galetumet pamatuoti kiek yra iki pirmos skylutes?
Atsakyti
assa.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 07 26, 16:30)

Mhm...tik kad isgraibstyta praktiskai viskas dry.gif
Atsakyti