Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Labai grazu wub.gif cia xs dydis?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 07 14, 14:40)
Labai grazu wub.gif cia xs dydis?

Aha, xs smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai fainas, labai tinka, tik maikutė man šiam deriny nesižiūri blush2.gif
Atsakyti
As ji su tokiom zadu nesiot, paprastom berankovem tongue.gif Dar nusipirksiu tamsiai melyna rolleyes.gif Be saguciu tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 14 liepos 2010 - 13:51
QUOTE(Soy @ 2010 07 14, 14:51)
As ji su tokiom zadu nesiot, paprastom berankovem tongue.gif Dar nusipirksiu tamsiai melyna rolleyes.gif Be saguciu tik

Tai va va, man labiausiai tos sagutės ir užkliuvo, jei be sagučių bus maikutės, liux wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš šitą megztuką irgi medžiojau, tikėdamasi, kad įmes ryškesnių spalvų, bet kur tau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 07 14, 13:33)
Reali foto kaip zadejau

Groziu grozis wub.gif
Atsakyti
Soy megztukas vidutiniškai - nei man iš foto jų puslapyje labai patiko, dabar nei natūroj sužavėjo blush2.gif Mielas toks, bet vertinčiau labai per viduriuką 4u.gif
Atsakyti
Soy,
megztukas tobulas ir jums labai tinka wub.gif wub.gif O pati tikra XS dydi nesiojat, ar i S puse daugiau?
Atsakyti
KRISTELA, pasirodykit su silkinukem 2 dydzio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 07 15, 14:00)
Soy,
megztukas tobulas ir jums labai tinka wub.gif  wub.gif  O pati tikra XS dydi nesiojat, ar i S puse daugiau?

Dekui smile.gif Dabar kai maitinu, krutine didesne tai gal visgi labiau i S puse g.gif
Atsakyti
As dabar kardiganu prisisakiau doh.gif Situ laukiu
user posted image
user posted image
user posted image

paskutinio tik kitokia spalva emiau, kazkokia rusva ar gelsva ax.gif
Su antru turetu but viskas gerai, del pirmojo dydzio neisitikinus - gali but per didelis, o trecias siaip man toks vidutiniskas g.gif Idomu, kaip jis gyvai atrodys... g.gif Bet kadangi pigus, tai negaila, jei ir nepatiks biggrin.gif

Silkine maikute pasiemiau - gal tiks po tais megztukais rolleyes.gif
user posted image

Ir dar sita palaidine ar tunika tureciau sia savaite gauti - grazi man ji, bet bijau, kad bus didele, kaip ir visos Jcrew palaidines doh.gif
user posted image

Kalbant apie Jcrew megztukus, tai kai kurie tikrai nuotraukose graziau atrodo rolleyes.gif Daug esu ju pirkus, bet dali pardaviau, nes kazkas man neprilipo g.gif Gal kitaip isivaizdavau kai kuriuos, gal siaip ne mano stiliaus pasirode, pernelyg ''bobiski'' g.gif
Kasmyriniai tai thumbup.gif , labai faini ir Sale kainos super, kaip uz kasmyrinius bigsmile.gif Labai noriu dar keliu, bet XS dydziu neimeta arba spalvos buna tragiskos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 15 liepos 2010 - 13:27