Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Temidė @ 2010 07 08, 22:58)
Na nieko keisto, nes JCrew pasižymi savo nenormaliais dydžiais ir tai turbūt vienintelis šios firmos drabužėlių trūkumas, nes niekada negali būti tikras, kad gausi tinkamą dydį. Kelnių turiu nuo 2 iki 6 dydžio, taip pat 26, 27 ir 28 džinsų bei velvetinių. Visos tinka ideliai.

Bet pas jus skirtingos kelnės (skirtingi jų modeliai), o čia lygiai tokios pat ir tiek daug dydžiai skiriasi. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 07 11, 20:56)
O kaip sis megztukas? Gal kas turi? smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/24051.jsp

o as sakyciau kad padidintas dydziu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, gal kuri pastebejote, ar buna per papildyma siu kelnyciu 0 dydis? Kiek beziureciau, niekaip neuztaikau verysad.gif O jos man taip patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2010 07 12, 20:37)
Mergiukai, gal kuri pastebejote, ar buna per papildyma siu kelnyciu 0 dydis? Kiek beziureciau, niekaip neuztaikau  verysad.gif O jos man taip patinka  wub.gif

Ne dažnai, bet būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 07 12, 21:41)
Ne dažnai, bet būna  smile.gif

thumbup.gif Niu tai reikia gaudyti tada man jas smile.gif O kelinta buna papildymas J.Crew? Apie 11val.?
Atsakyti
QUOTE(Jevgenija @ 2010 07 12, 17:40)
o as sakyciau kad padidintas dydziu  g.gif   4u.gif

Hmmm, keista g.gif Jis gi trumputis, o del plocio tai neturi but aptemptas g.gif Nors gal kaip kas megsta - man tai jis tiko. Apskritai kas man Jcrew padidinta, tai bliuskutes - jose skestu doh.gif O megztukai man visi tinka - vieni labiau priglude, kiti laisvesni, bet mano supratimu, kai kuriu modeliu megztukai isvis neturi but aptempti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2010 07 12, 21:47)
thumbup.gif  Niu tai reikia gaudyti tada man jas  smile.gif O kelinta buna papildymas J.Crew? Apie 11val.?

As kiek pastebejau, dazniausia apie 12val 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 12 liepos 2010 - 20:50
QUOTE(VVaiva @ 2010 07 12, 21:52)
Hmmm, keista  g.gif Jis gi trumputis, o del plocio tai neturi but aptemptas  g.gif Nors gal kaip kas megsta - man tai jis tiko. Apskritai kas man Jcrew padidinta, tai bliuskutes - jose skestu  doh.gif O megztukai man visi tinka - vieni labiau priglude, kiti laisvesni, bet mano supratimu, kai kuriu modeliu megztukai isvis neturi but aptempti  rolleyes.gif

nu kad nera jis trumputis.. rolleyes.gif , nebent Jus laabai auksta, nes jis ir ilgokas ir platokas ... 4u.gif
nebent reikia aukstesnio ugio ir didesniu (.)(.) bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jevgenija @ 2010 07 12, 23:25)
nu kad nera jis trumputis.. rolleyes.gif , nebent Jus laabai auksta, nes jis ir ilgokas ir platokas ... 4u.gif
nebent reikia aukstesnio ugio ir didesniu (.)(.)  bigsmile.gif  4u.gif

As auksta, bet ne baisingai biggrin.gif Ant manes jis lygiai kaip ant manekenes nuotraukoj atrode ax.gif Kad jis neaptemptas, tai matosi, bet ilgis man toks ir buvo - neilgas. Zodziu, turbut kiekvienam skirtingai, plius dar skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri jau turit ar numanot, ar šis sijonukas nėra numažintas ar smarkiai išdidintas?
http://www.jcrew.com...Color=undefined

Realiai man reikia 8-10 dydžio, būvau linkus imt 10 (juk siaurint visada galima), bet 10 nebuvo, tai pajamiau 8, kažin ar nebus nusiaurintas ir numažintas kaip ant kokio 6 dydžio g.gif Taip jo noriu ir laukiu, bet dar labiau dėl dydžio bijausi unsure.gif
Atsakyti
Gavau si megztuka
user posted image

Tai galiu parasyt atsiliepima biggrin.gif Dydi sakyciau atitinka, toks pats grazus kaip ir internetineje nuotraukoje, zodziu labai patenkinta. Tik jau toks 'delikatnas' plonas plonas, bet tikiuosi tvirtas biggrin.gif
Idesiu veliau realia foto
Atsakyti
Reali foto kaip zadejau
user posted image
Atsakyti
oho, megztukas tobulas wub.gif
Atsakyti