Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(neraida @ 2010 07 08, 11:51)
su savo 104cm per klubus, turiu 12dydi kaip tik. o jei dar ir blauzdos storesnes, tai tikrai mazesniu nereik 4u.gif

Viespaciau, pagal anksciau skaitytus atsiliepimus pasidariau isvada, kad man su 100cm klubais 4 dydzio uztektu, o cia va prasau... Gal partijos skirtingos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 07 08, 12:04)
Viespaciau, pagal anksciau skaitytus atsiliepimus pasidariau isvada, kad man su 100cm klubais 4 dydzio uztektu, o cia va prasau... Gal partijos skirtingos? g.gif

as jas jau ankstyva pavasari pirkau, na aisku as galeciau ir i 10 drasiai ilysti, bet tada tikrai sesdama siules per sonus kaip reikiant draskytusi doh.gif
Atsakyti
Su 100cm klubais tikrai reiketu 6 dydzio, kad nevarzytu judesiu mirksiukas.gif

O as visai atsitiktinai nusipirkau tos pacios spalvos masikyte, kaip anksciau rodytas kardis. Ir realiai tos spalvos skiriasi intensyvumu, nors atspalvis tas pats. Gaunasi labai grazus derinys wub.gif Pairodau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2010 07 08, 10:15)
Mergaites , patarkit , ar su 105cm. klubais ir storomis kojomis blush2.gif tilpciau i 8 dydzio silko-lino kelnytes? Labai ju noriu kasdienai , bet bijau , kad mazos bus. Velvetukus turiu 31 dydzio , tai mazoki ax.gif  Aciu atsakiusioms 4u.gif

su104 10kaip tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraida @ 2010 07 08, 11:51)
su savo 104cm per klubus, turiu 12dydi kaip tik. o jei dar ir blauzdos storesnes, tai tikrai mazesniu nereik 4u.gif

Kaip keista, nes viena mergaitė su tokiais pat klubais sėkmingai 6 dydį nešioja g.gif
Atsakyti
Na nieko keisto, nes JCrew pasižymi savo nenormaliais dydžiais ir tai turbūt vienintelis šios firmos drabužėlių trūkumas, nes niekada negali būti tikras, kad gausi tinkamą dydį. Kelnių turiu nuo 2 iki 6 dydžio, taip pat 26, 27 ir 28 džinsų bei velvetinių. Visos tinka ideliai.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 07 08, 18:41)
Kaip keista, nes viena mergaitė su tokiais pat klubais sėkmingai 6 dydį nešioja  g.gif

Aš į tų kelnių 4 tilpau su savo 100 ax.gif g.gif Kam čia net 10 reik doh.gif doh.gif
Atsakyti
doh.gif Aisku , kad niekas neaisku doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 07 08, 17:41)
Kaip keista, nes viena mergaitė su tokiais pat klubais sėkmingai 6 dydį nešioja  g.gif

Priklauso daug kas ne tik nuo klubų apimties, bet ir liemens bei kojų blush2.gif

Aš su 96 nešioju 6 dydį būtent šitų kelnyčių, tilpčiau ir i 4, bet būtų nepatogu, nes jos nesitampo visai, bet su tokiais pačiai klubais, kaip mano, bet plonom kojom tikrai 4 būtų geras ax.gif

Zibuteg, jeigu šlaunys stambesnės, manau imkit 10-12, nes tos kelnytės netamprios, ir turi šiek tiek laisvumo turėti, kitaip atsisėsti neis biggrin.gif
Atsakyti
O kaip sis megztukas? Gal kas turi? smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/24051.jsp
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2010 07 11, 20:56)
O kaip sis megztukas? Gal kas turi? smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/24051.jsp

As buvau toki parsisiuntus - fainas, dydis atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2010 07 09, 15:03)
Priklauso daug kas ne tik nuo klubų apimties, bet ir liemens bei kojų  blush2.gif

Aš su 96 nešioju 6 dydį būtent šitų kelnyčių, tilpčiau ir i 4, bet būtų nepatogu, nes jos nesitampo visai, bet su tokiais pačiai klubais, kaip mano, bet plonom kojom tikrai 4 būtų geras  ax.gif

Zibuteg, jeigu šlaunys stambesnės, manau imkit 10-12, nes tos kelnytės netamprios, ir turi šiek tiek laisvumo turėti, kitaip atsisėsti neis  biggrin.gif

as su 102 klubais 10 turiu, nesiau siuvejai siaurinti per leimeni (82cm) o kt geros smile.gif
Atsakyti