laba diena mergaitės,
man labai reiktų patarimo, kokio dydžio kelnyčių šitų, reiktų jei per subiniuką kažkur 94-95 cm?
ačiū už pagalbą
QUOTE(Jonozmona @ 2010 07 03, 13:06)
laba diena mergaitės,
man labai reiktų patarimo, kokio dydžio kelnyčių šitų, reiktų jei per subiniuką kažkur 94-95 cm?
ačiū už pagalbą
ačiū už pagalbą
as sitas kelnytes buvau pirkusi, tai su tokiais ismatavimais kaip tavo, man 26 buvo per mazas, jei dabar pirkciau tai imciau 27 dydi
QUOTE(sokoladux @ 2010 07 05, 17:48)
as sitas kelnytes buvau pirkusi, tai su tokiais ismatavimais kaip tavo, man 26 buvo per mazas, jei dabar pirkciau tai imciau 27 dydi
O aš su 93cm turiu 25 dydį. Aišku, jos laaabai aptemptos, gal 26 būtų geriau, bet 27 tai tikrai gerokai per didelis būtų
QUOTE(sokoladux @ 2010 07 05, 16:48)
QUOTE(Fabiana @ 2010 07 05, 17:35)
O aš su 93cm turiu 25 dydį. Aišku, jos laaabai aptemptos, gal 26 būtų geriau, bet 27 tai tikrai gerokai per didelis būtų
ačiū mergaitės, užsisakiau 26 (o 27 ir nebuvo jau, pasirodo)..bet tikiuosi kad tiks, o ir šiaip esu "tirpimo' stadijoje kol kas, tai kokia pora cm nutirpdysiu, jei kas ir turės būti liuks
QUOTE(Laputa @ 2010 07 07, 17:42)
As turiu toki, tik melyna...nera nei labai plonytis, nei storas Tinka bet kokiu metu laiku nesioti Turetu neblogai devetis, nes medvilne su sintetika, tamposi...
QUOTE(Laputa @ 2010 07 07, 16:42)
Turiu juodą, puikumėlis man. Tinka tiek modelis, tiek spalva prie bet kokio stiliaus aprangos....
Ir nėra labai plonas, normalaus storio megztukas, tamposi gerai, toks patvarios, stangrios medžiagos (kas retai būdinga jcew'o rūbams), dar neskalbiau, bet manau ir skalbsis neblogai
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 07, 15:56)
As turiu toki, tik melyna...nera nei labai plonytis, nei storas Tinka bet kokiu metu laiku nesioti Turetu neblogai devetis, nes medvilne su sintetika, tamposi...
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 07, 16:10)
Turiu juodą, puikumėlis man. Tinka tiek modelis, tiek spalva prie bet kokio stiliaus aprangos....
Ir nėra labai plonas, normalaus storio megztukas, tamposi gerai, toks patvarios, stangrios medžiagos (kas retai būdinga jcew'o rūbams), dar neskalbiau, bet manau ir skalbsis neblogai
Aciu, mergaites
Taip ir galvojau, kad visai nieko turetu buti.
O modeliukas tikrai prie visko tinkantis
Mergaites , patarkit , ar su 105cm. klubais ir storomis kojomis tilpciau i 8 dydzio silko-lino kelnytes? Labai ju noriu kasdienai , bet bijau , kad mazos bus. Velvetukus turiu 31 dydzio , tai mazoki Aciu atsakiusioms
QUOTE(zibuteg @ 2010 07 08, 11:15)
Mergaites , patarkit , ar su 105cm. klubais ir storomis kojomis tilpciau i 8 dydzio silko-lino kelnytes? Labai ju noriu kasdienai , bet bijau , kad mazos bus. Velvetukus turiu 31 dydzio , tai mazoki Aciu atsakiusioms
Kiek komentaru skaiciau, 6 dydis jums bus optimalus.
QUOTE(linamog @ 2010 07 08, 10:21)
Kiek komentaru skaiciau, 6 dydis jums bus optimalus.
Nemanau, kad tilptu i 6 As su 93-94 klubais 4 dydi turiu, tai laisvos kiek perdaug, bet mazesnio kaip 2 niekaip neimciau - tilpti tai tilpciau manau ir i 0, bet atsitupus turbut visos siules isplystu juk jos visai be elastano
QUOTE(zibuteg @ 2010 07 08, 11:15)
su savo 104cm per klubus, turiu 12dydi kaip tik. o jei dar ir blauzdos storesnes, tai tikrai mazesniu nereik