Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

laba diena mergaitės,

man labai reiktų patarimo, kokio dydžio kelnyčių šitų, reiktų jei per subiniuką kažkur 94-95 cm? ax.gif blush2.gif 4u.gif
ačiū už pagalbą wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jonozmona @ 2010 07 03, 13:06)
laba diena mergaitės,

man labai reiktų patarimo, kokio dydžio kelnyčių šitų, reiktų jei per subiniuką kažkur 94-95 cm? ax.gif  blush2.gif  4u.gif
ačiū  už pagalbą wub.gif

user posted image

as sitas kelnytes buvau pirkusi, tai su tokiais ismatavimais kaip tavo, man 26 buvo per mazas, jei dabar pirkciau tai imciau 27 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2010 07 05, 17:48)
as sitas kelnytes buvau pirkusi, tai su tokiais ismatavimais kaip tavo, man 26 buvo per mazas, jei dabar pirkciau tai imciau 27 dydi 4u.gif

O aš su 93cm turiu 25 dydį. Aišku, jos laaabai aptemptos, gal 26 būtų geriau, bet 27 tai tikrai gerokai per didelis būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2010 07 05, 16:48)

QUOTE(Fabiana @ 2010 07 05, 17:35)
O aš su 93cm turiu 25 dydį. Aišku, jos laaabai aptemptos, gal 26 būtų geriau, bet 27 tai tikrai gerokai per didelis būtų  rolleyes.gif

ačiū mergaitės, užsisakiau 26 (o 27 ir nebuvo jau, pasirodo)..bet tikiuosi kad tiks, o ir šiaip esu "tirpimo' stadijoje kol kas, tai kokia pora cm nutirpdysiu, jei kas ir turės būti liuks thumbup.gif
Atsakyti
Ar turit kas toki megztuka?
Idomu kaip jo plonumas? Gal kas susiduret? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 07 07, 17:42)

As turiu toki, tik melyna...nera nei labai plonytis, nei storas rolleyes.gif Tinka bet kokiu metu laiku nesioti thumbup.gif Turetu neblogai devetis, nes medvilne su sintetika, tamposi...
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 07 07, 16:42)

Turiu juodą, puikumėlis man. Tinka tiek modelis, tiek spalva prie bet kokio stiliaus aprangos....
Ir nėra labai plonas, normalaus storio megztukas, tamposi gerai, toks patvarios, stangrios medžiagos (kas retai būdinga jcew'o rūbams), dar neskalbiau, bet manau ir skalbsis neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 07, 15:56)
As turiu toki, tik melyna...nera nei labai plonytis, nei storas rolleyes.gif Tinka bet kokiu metu laiku nesioti thumbup.gif Turetu neblogai devetis, nes medvilne su sintetika, tamposi...

QUOTE(NORIKA @ 2010 07 07, 16:10)
Turiu juodą, puikumėlis man. Tinka tiek modelis, tiek spalva prie bet kokio stiliaus aprangos....
Ir nėra labai plonas, normalaus storio megztukas, tamposi gerai, toks patvarios, stangrios medžiagos (kas retai būdinga jcew'o rūbams), dar neskalbiau, bet manau ir skalbsis neblogai  thumbup.gif

Aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif
Taip ir galvojau, kad visai nieko turetu buti.
O modeliukas tikrai prie visko tinkantis rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites , patarkit , ar su 105cm. klubais ir storomis kojomis blush2.gif tilpciau i 8 dydzio silko-lino kelnytes? Labai ju noriu kasdienai , bet bijau , kad mazos bus. Velvetukus turiu 31 dydzio , tai mazoki ax.gif Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2010 07 08, 11:15)
Mergaites , patarkit , ar su 105cm. klubais ir storomis kojomis blush2.gif tilpciau i 8 dydzio silko-lino kelnytes? Labai ju noriu kasdienai , bet bijau , kad mazos bus. Velvetukus turiu 31 dydzio , tai mazoki ax.gif  Aciu atsakiusioms 4u.gif

Kiek komentaru skaiciau, 6 dydis jums bus optimalus.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 07 08, 10:21)
Kiek komentaru skaiciau, 6 dydis jums bus optimalus.

Nemanau, kad tilptu i 6 g.gif As su 93-94 klubais 4 dydi turiu, tai laisvos kiek perdaug, bet mazesnio kaip 2 niekaip neimciau - tilpti tai tilpciau manau ir i 0, bet atsitupus turbut visos siules isplystu lotuliukas.gif juk jos visai be elastano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2010 07 08, 11:15)
Mergaites , patarkit , ar su 105cm. klubais ir storomis kojomis blush2.gif tilpciau i 8 dydzio silko-lino kelnytes? Labai ju noriu kasdienai , bet bijau , kad mazos bus. Velvetukus turiu 31 dydzio , tai mazoki ax.gif  Aciu atsakiusioms 4u.gif

su savo 104cm per klubus, turiu 12dydi kaip tik. o jei dar ir blauzdos storesnes, tai tikrai mazesniu nereik 4u.gif
Atsakyti